galaxy ace yavaşladı özellikle internet konusunda maxicepe bile giremiyorum sinir ediyor beni çözüm yolu varmı![]()

bi yandan bende saskınım anna gelicek belle gelicek diye övünüp duran adam andride gecmis kotü biseymi tabiki hayır ama gidipte 750 liraya galaxy ace alırsan parayı cöpe atmış olursun ayrıca adreno 200 ile kac tane oyun calıstırabilirsin ki rami saymıyorum bile
Hayret.Sen ve Android![]()
android süper diyenler niye şimdi kullanıcıya suçu atıyorlar? madem bu android mükemmel ozaman her telefonda mükemmel olmalıydı?![]()
android süper diyenler niye şimdi kullanıcıya suçu atıyorlar? madem bu android mükemmel ozaman her telefonda mükemmel olmalıydı?![]()
benim de anlatmak istedigim bu gidipte 6600 la n73 arasındaki fiyat farkı belli ama 750 liraya galaxy aceden daha iyi telefonlar var
tabiki bu zatan bılındık bır gercek neo v varken ace almak bıraz komık kacıyorbenim de anlatmak istedigim bu gidipte 6600 la n73 arasındaki fiyat farkı belli ama 750 liraya galaxy aceden daha iyi telefonlar var
aynen dostumandroid süper diyenler niye şimdi kullanıcıya suçu atıyorlar? madem bu android mükemmel ozaman her telefonda mükemmel olmalıydı?![]()

tabiki bu zatan bılındık bır gercek neo v varken ace almak bıraz komık kacıyor
t10 da android ama adamı kanser yapar o derece kotu

galaxy ace kötü telefon değilki sadece fiyatı fazla..
----------Eklendi @ 01:25:39 ---------- Yazıldı @ 01:24:54 ----------
eee?
çok yavaşladı geç cevap veriyor ve takılmalar oluyor![]()

her android li telefon mukemmel dıye kımse demıyor nasıl ki symbian dan symbiana fark var ornegın n73 tekıde symbian 701 modelındekı symbian.birisi iyi diğeri ne hallerde!
android tede durum boyle
android in symbian a ustunlugu en kral symbian lı telefonla en kral symbianlı telefonu karsılastırın en barız boyle cıkar
uygulama konusuna gırmıyorum zaten..
pRime
adam ilk defa android sistemli telefon kullanıyor o bilgisayar ötesi galaxy s2 den şikayetci olan 100 kişi bulurum sana.. kullanmasını bilmek lazım android sistemi rahatlatıcak dolu program var biraz araştırsa çaresini bulur..
edit: şimdi ideos x5 telefonun açtığı oyunların bazılarını galaxy s2 açmaz açsada kasar ne yani bunu göz önüne alarak ideos x5 galaxy s2 den dahamı iyi diyelim? her telefona uygun olan programları ve oyunları araştırıp bulmak lazım android forumlara bakarsanız her telefonun oyunları ve programları farklıdır ( tabi hepsi değil).. yavaşlama ve ısınma 2000 tl verdiğin telefonda bile var sonucta bilgisayar gibi çalışan telefon bırakta ısınsın![]()
ace ıle gs2 arasındakı donanım farkını bılmıyorsan konusmaya gerek yok.kaldıkı gıo da takılmalar kasmalar vs yok onlaca uygulama oldugu halde.3 5 telefonda sorun var dıye koskoca bır ısletım sıstemını kotulemek yanlış.
Telefona atıyorsunuz şimdi de suçu açıklayamıyorsunuz hala lafı geveliyorsunuz, anlat hadi? Jet gibi diyordunuz android için?