Optimus Black 2.3.4 V20a

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Optimus Black 2.3.4 V20a
Öğlen Çin için çıkartılan Gb 2.3.4 versiyonu kurdum (V20a) dil desteği olarak Çince, Korece (Sanırım) ve İngilizce vardı ingilizce ile kullanmaya başladım.
Wi-Fİ ağına bağlanmıyor du WiFİ Manager programı ile o sorunu çözdüm.
Bazı uygulamaları kurdum ve gördüğüm kadarı ile biraz daha hızlı, Pil performansı için ancak yarın bişeyler söyleyebilirim.
Şu an için tek sorun google hesabı ekleyemiyorum, Ayarlar hesap ayarlarından hesap ekle diyorum MS exchange hesabı ekliyor ve kurduğum google programlarından da (gmail, latitude vs.) hesap ekleyemiyorum :box.
Ekran açılışı ve üst menü alanlarında bir değişiklik yok

İndirip deneme isteyenler için

Yükleme için program

moxelu

moxelu

Üye
Bu mudur 2.3 , hiç bir görsel değişiklik yok, eğer buysa hiç çıkarmasınlar, çıkardıysalar da çıkarttıkları yere geri koyup büyütüp ics olarak çıkarsınlar. CM7 nin görsel efektlerine benzeyeceğini umuyordum. Gördüğüm tek görsel değişiklik Android Versiyon da 2.2 yerine 2.3 yazıyor.
Neyi geliştiriyor bunlar anlamadım ki ben ?

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
Harika olmuş hiç beklemesek olurmuş en iyisi lg ye ELVEDA demek artık başka beklemeye qerek yok Ics yide ellerine yüzlerine bulaştırır bunlar.

kaan4554

Üye
Samsung Wave'i satıp bunu aldım versiyon çıkar diye yine berbat etmişler :@ her şey bi insana rastlar mı yahu.

seymen16

seymen16

Üye
Görsel olarak aynı ama bakalım performans olarak nasıl bir değişiklik olacak..

moxelu

moxelu

Üye
Zaten ben 2.2 nin performansından memnunum , memnun olmayan bir tane kullanıcıya da rastlamadım.
2.2 zaten sorunsuz çalışıyor. Açamadığım oyun olmadı bugüne kadar. Açamayanda cihaza uyumlu olmadığı için açamamıştır.
Bizim aradığımız görsel değişiklikti, ama cık LG den bi cacık olmaz yazmıştı bi arkadaş , hakketen olmaz.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Bu mudur 2.3 , hiç bir görsel değişiklik yok, eğer buysa hiç çıkarmasınlar, çıkardıysalar da çıkarttıkları yere geri koyup büyütüp ics olarak çıkarsınlar. CM7 nin görsel efektlerine benzeyeceğini umuyordum. Gördüğüm tek görsel değişiklik Android Versiyon da 2.2 yerine 2.3 yazıyor.
Neyi geliştiriyor bunlar anlamadım ki ben ?

Şuanki sürün zaten bizim için olan sürüm değil, değişiklik olarak CM deki gibi ışık efektleri gözüme çarptı en basitinden farklılıklar muhakkak olucaktır, mesela hız bakımından gerçekten ben o farkı hissettim....

Harika olmuş hiç beklemesek olurmuş en iyisi lg ye ELVEDA demek artık başka beklemeye qerek yok Ics yide ellerine yüzlerine bulaştırır bunlar.

Bana kalırsa yanılıyorsun, Elvedayı bu kadar çabuk dememelisin... Biraz daha bekleyip görmeliyiz, yakında zamanda KDZ rom çıkar ise paylaşacağım o zaman farkı daha iyi kestirebiliriz :) İCS de bence çok farklı olucak gibi hissediyorum hiç olmaz ise CM ciler daha farklı yaparlar :D
Samsung Wave'i satıp bunu aldım versiyon çıkar diye yine berbat etmişler :@ her şey bi insana rastlar mı yahu.

Dostum neyi berbat etmişler ? ben anlamadım tamam geç kalabilirler ama henüz doğmamış cocuk hakkında yorum yaptığımızın farkındasın sanırım :)

Görsel olarak aynı ama bakalım performans olarak nasıl bir değişiklik olacak..

Performansı gerçekten çok hızlı beni messt etti nova dan daha iyi..

y n s c n

y n s c n

Üye
Eğer bu LG'nin çıkarmış olduğu 2.3 versiyonu ise görsel olarak hiçbirşey değişmemiş.

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
technoshark 1 qün qeçti nedir izlenimlerin fakları anlatabilirmisin

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
technoshark 1 qün qeçti nedir izlenimlerin fakları anlatabilirmisin

Açıkcası o kadar farklılık gelmedi gözüme sebebi ise CM kullanmış olmam olsa gerek, Eksikleri çok fazla market olmadıgından bırsey yapamıyorsun.. Ancak gercekten hızlı test uygulamasını yapamadım cunku bende kabul etmedı, root işlemi yapabiliyorsunuz...

Açıkcası şuan için biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.. çünkü romu daha sonra değiştirmesi biraz uğraştırıyor :)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
teşekkürler

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşım ne demek, bu arada 30 ocak'ta kısmet olursa orjinal rom'umuz geliyormuş.. Hayırlısı diyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt