bir tavsiyee

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SuaT6027

SuaT6027

Üye
s2 al siyah.. Bide yedk batarya aldınmı senden iyisi olmaz...

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
aldım bugün beyler bonserviste anlaştık s^3 ten android bölümüne transfer oluyorum

lolaman

lolaman

Üye
vay be bi adam gibi telefonum olmadı gitti sen alayını denedin telefonların:(

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
:cigara:

----------Eklendi @ 16:05:01 ---------- Yazıldı @ 16:02:28 ----------

qsaw bana bu smileyi sen bulaştırdın aklıma geldikçe gülüyorum ya :D

lolaman

lolaman

Üye
:gun1::cigara: smiley salgını var kaçın :D

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
multimedya gücümü :zuhaha:

dostum beni sakın yanlış anlama bende bir n8 kullanıcısıyım geçenlerde kayınçom galaxsy s2 almış ver bi test edeyim dedim saolsun kırmadı beni teli verdi. Telefon multimedya yönünden çok sağlam benim n8 in açamadığı formatları rahatlıkla açtı denediğim formatlar mkv (n8 nedense bazı mkv dosyalarını açmıyor) mpeg ve dvd. Zaten dvd yi açtı şaşırdım kaldım yani senin anlayacağın yiğidi öldür hakkını yeme. Bu arada bir şeyi farkettim video yoyu n8 le çekeceksin galaxsy s2 ile seyredeceksin amma güzel oluyor. :-)

lolaman

lolaman

Üye
N8 in fotoğraf kalitesi başka ama ekran dedinmi Super AMOLED samsungun işi bide Sony's Exmor R™ diye birşey var ama her bir telefon kendi alanında uzman :D herşey eşittir ama bazıları daha eşittir :D

qsaw

qsaw

Üye
dostum beni sakın yanlış anlama bende bir n8 kullanıcısıyım geçenlerde kayınçom galaxsy s2 almış ver bi test edeyim dedim saolsun kırmadı beni teli verdi. Telefon multimedya yönünden çok sağlam benim n8 in açamadığı formatları rahatlıkla açtı denediğim formatlar mkv (n8 nedense bazı mkv dosyalarını açmıyor) mpeg ve dvd. Zaten dvd yi açtı şaşırdım kaldım yani senin anlayacağın yiğidi öldür hakkını yeme. Bu arada bir şeyi farkettim video yoyu n8 le çekeceksin galaxsy s2 ile seyredeceksin amma güzel oluyor. :-)
flv leri oynatıyormuymuş

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
portios yanlış dedin videoyu htc evo 3D ile çekeceksin :cigara:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
portios yanlış dedin videoyu htc evo 3D ile çekeceksin :cigara:

dostum elimde ne varsa onunla deneme yaptım. Ama evo 3d i kimseye tavsiye etmem. 10 dakika teknosa da ekrana baktım benim gözler pert. :-)

lolaman

lolaman

Üye
10 dk boyunca küçük bir telefona baktın he.DemeK özellikleri bayağı çok :D

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
htc den bahsediyoruz lolaman tabiki yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt