Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
kardeşim sana şöyle anlatiyim ben hard format attım tele 2 gün önce ondan önce sensetion kardeşimizinm verdigi hack le denedim oldu.hhard format attım haliyle hack gitti. dün yine bu şekilde denedim hata verdi. ben sana bunu soruyorum nasıl düzeltebilirim.tel c5-03 son sürüm v21.

açtığım konuya bakar mısın % 1000000000 çalışıyo çalışmıyo diyosan da ordan mesaj at kesinlikle problem yok 4 tane cihaz denedim sorun yok http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/symbian-hack-572991.html

• Beğen
Tepkiler: rewshenbir1

kroniqask

kroniqask

Üye
olup olmadıgını nerden anlayacagız :D

rewshenbir1

rewshenbir1

Üye
tesekurler oldu n8

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
hakan_710

hakan_710

Üye
olup olmadıgını nerden anlayacagız :D
eğer x-plore programı ile private sys resource klasörlerini görüp içerisine bakabiliyosanız olmuş demektir ayrıca istediğin uygulamayı da sorunsuzca yüklemen gerek

mursel41

Üye
admin bu telefona symbian 3 ü mü yüklüyor yoklsa başka bişey mi

mayadrom

Üye
n97 sonuç olumlu..arkadaşın telefonunda denedim.tşkler

• Beğen
Tepkiler: Sensation

alperjk

Üye
denedim sağol çalışıyor n8 anna 25,007

• Beğen
azizotti

azizotti

Üye
x6 deneyen yokmu ya,ugraşmıyım bosuna olumsuzsa eger?

xinanux

Üye
x6 deneyen yokmu ya,ugraşmıyım bosuna olumsuzsa eger?

eskıden hack yapmak zulumdu yok sertıfıkaydı yok bılmem neydı sımdı bır kac dakıkada hack yapılıyor mıllet burun kıvırır oldu ılgınc....

aliihsan12

Üye
Arkadaş 5800xm kullanıyorum olmadı ya. Restore ederken o yabancı kelimeyi onaylarken hava veriyor. Ondan sonra diğer programı yüklerken sertifika hatası veriyor. Üzgünüm :((

xinanux

Üye
Arkadaş 5800xm kullanıyorum olmadı ya. Restore ederken o yabancı kelimeyi onaylarken hava veriyor. Ondan sonra diğer programı yüklerken sertifika hatası veriyor. Üzgünüm :((

kardes o hatayı alıyorsan hard format atacaksın eger kı ılla bu yontemle hack yapacagım dıyorsan hard format attıktan sonra yaparsan olur zaten calısan 2 yontem var bırı bu dıgerı baskasının konusunda lınk atmam ters bır durum ararsan bulursun hard format gerekmez orada.

ahmetc503

arkadaşlar bunun bi riski varmı yapmaya korktum

ayarimkol

Üye
n97 kesinlikle işe yaradı çok teşekkürler

• Beğen

ahmetc503

olmuyo yardım lütfen restore kısmında hata veriyo lütfen yardım edin

xinanux

Üye
olmuyo yardım lütfen restore kısmında hata veriyo lütfen yardım edin

kardeş öncelikle yöntem çalışıyor çalışan 2 yöntem var şu anda biri bu digeri başka bir konu ama link vermem başkasının konusunda o hatayı niye alıyorsun bu çok detay bir mesele eger ki illa bu konudan hacklemek istiyorum diyorsan hard format at ilk olarak bu yöntemi uygula olacaktır. Eger format atmak istemiyorsan profilimden açtığım konudan o yönteme ulaşırsın.

sevecen07

Üye
kardeş teşekkürler n 8 14.2 sürümün sayende hackledim,

• Beğen

hasoben

Üye
nokia C5-03 sonuç başarılı

• Beğen
cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
Oha oldu valla Nokia X6 hacklendi :D Çok teşekkürler.Bu kadar basit olacağını bilseydim 1 yıldır araştırmazdım :D Sağolasın kardeşim

• Beğen

furkan38-e5

Üye
Rom patcher plus setifika istiyo !!!

emrekbkz

Üye
ya ben kurdum restore diyince de ''restore failed:file already exist '' acaba ne yapmam gerek ben bunu 1 ay öncede yapmıştım ama bu hatayı vermemişti . Acil yardım

Üst Alt