Yeni telofon için

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mahir3737

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telofon için
Arkadaşar yeni bi telefon alacam android işletetimli ve internetten video izlenebilen ama aklımda bi model yok yardımcı olurmusunuz önerilerinizi bekliyorum
Fiyat 700*800*1000 tl arası olsun

y n s c n

y n s c n

Üye
700 800 arası Desire Z tavsiye ederim.

900 1000 arası Optimus black tavsiye ederim.. Veya neo olabilir bu ikisi arasında karşılaştırma yapıp almak mantıklı olur...
Bu iki telefon seni pişman etmez. :oke:

mahir3737

Üye
    Konu Sahibi
cevp için teşekkür ederim baktım şimdi güzel telefon bişi sorcam bu Desire Z de sinsör varmı ??

mahir3737

Üye
    Konu Sahibi
telefona sağa yatırınca ekran sağa dönüyo sola yatırınca sola öyle ben sensör diye biliom ama

mahir3737

Üye
    Konu Sahibi
tm çok teşekkür ederim cevp için

william75

william75

Üye
Neo ve Optimus Black tavsiye ederim. Htc'ye sıcak bakmıyorum.

mstf_l

mstf_l

Üye
optimus black
Alt fiyatta deslre z

cyber

cyber

Üye
se xperia neo v

Ocean258

Ocean258

Üye
optimus black'e de bak.. 4 aydır bı sıkıntı yasamadım telefonda.ekran kalitesi şarj süresi wifi hızı gayet iyi fiyat/ performans olarak en ıyı smartphone bence.. tavsiye ederim..

lolaman

lolaman

Üye
Güneş gözlüklerini taksan iyi olur, çünkü göz alıcı bir parlaklık seni bekliyor. Reality Display with Mobile BRAVIA® Engine'in renkleri o kadar parlak ve canlı, kontrastı o kadar zengin ki, gözlerin buna inanamayacak. Üstelik sadece gündüz değil. Yüksek hassasiyetli Sony Exmor R™ for mobile image sensor ile, her anın güzelliğini her zaman yakalayabileceksiniz. Gündüz veya gece fark etmez, o size kalmış. Kameranın önündeki şey güzel, ama bu yeterli değil. Daha fazlasını keşfet ve dünyanın güzelliklerini inanılmaz HD kalitesiyle kaydet. Mobil görüntülü görüşme için, saçlarına bakmak veya çekici fotoğraflarını çekmek için ön kamerayı aç. Çünkü kendini HD olarak görmek senin de hakkın.

Kamera:8 Megapiksel
Ön kamera (VGA)
Dijital Zoom - 2,46 kata kadar akıllı zoom
HD video kaydetme (720p) + Video ışığı
Flaş / ışık tipi - Fotoğraf flaşı
Sony's Exmor R™ for mobile
Ekran:854x480 piksel / 3,7 inç kapasitif multi-touch dokunmatik ekran 16.777.216 renkli TFT
3,7 inç kapasitif multi-touch dokunmatik ekran
Sony's Exmor R™ for mobile
Klavye:Ekran üstü QWERTY
Ağırlık:126 g

Boyut:57 x 116 x 13 mm
İşletim Sistemi:Android™ 2.3 Gingerbread
Bellek:MicroSD™ destekli (32 GB'a kadar)
Bağlantı özellikleri:HDMI (tip D), aGPS, Bluetooth™ Stereo (A2DP), WLAN, Google Maps™, NeoReader® barkod tarayıcı, USB 2.0, Android™ platform, 3,5 mm ses çıkışı
Konuşma Süresi:7 saate kadar (şebeke koşullarına ve konfigürasyona bağlıdır)

mahir3737

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar için teşekkür ederim Desire Z almaya karar verdim siparişini verdim sizce nasıl bir tel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt