Nokia 5800 için C6 CFW'si Önerir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 için C6 CFW'si Önerir misiniz?
Arkadaşlar Daha Önce 5800 için C6 CFW'si Olarak NomadCRY'ın Hazırlamış Olduğu "Sunrise Fate 3.2 RTL" adlı CFW'yi Kullanmıştım. Kötü Diyemem Ancak Nedense Bende Ram Normal Kullanımda "50 M" Geçmemişti. Menü Geçişlerinde de Azda Olsa Kasıyordu. Ancak Güzel CFW Olduğunu İnkar Edemem. Emeğine Ellerine Sağlık.

Bana CFW Önerileriniz Olabilir mi? Kullanımından Hoşlandığınız, Sorun Çıkartmayan Güzel Bir CFW. Yoksa 5800 Normal Haliyle Devam... :)

Şimdiden Teşekkürler...

D.N: Daha önce böyle konu açıldıysa gerçekten Özür Dilerim...

İyi Forumlar!

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arkadaşlar Daha Önce 5800 için C6 CFW'si Olarak NomadCRY'ın Hazırlamış Olduğu "Sunrise Fate 3.2 RTL" adlı CFW'yi Kullanmıştım. Kötü Diyemem Ancak Nedense Bende Ram Normal Kullanımda "50 M" Geçmemişti. Menü Geçişlerinde de Azda Olsa Kasıyordu. Ancak Güzel CFW Olduğunu İnkar Edemem. Emeğine Ellerine Sağlık.

Bana CFW Önerileriniz Olabilir mi? Kullanımından Hoşlandığınız, Sorun Çıkartmayan Güzel Bir CFW. Yoksa 5800 Normal Haliyle Devam... :)

Şimdiden Teşekkürler...

D.N: Daha önce böyle konu açıldıysa gerçekten Özür Dilerim...

İyi Forumlar!

Telefon versiyonun V60 galiba. Maxi Power CFW leri var, 5800 için 2 ayrı modderin hazırlamış olduğu 2 ayrı CFW mevcut.

Adres: http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...multi-cfw-c6v41-port-5800-5230-x6-541173.html

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5
anılbaran

anılbaran

Üye
benim imzdaki cfw ye bak derim :D umarım gözüküyodur.

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
#2 ve #3'tekine baktım güzel görünüyorlar emeğinize sağlık ama sizin bunların içinden kullanmış olduğunuz hiç sıkıntı çekmedim dediğiniz var mı acaba? #4 Teşekkür Ederim hemen onada bakıyorum...

Şuan 5800 v60 kullanıyorum. menü geçişlerinde falan hiç kasma yaratmadan çok güzel geçiş yapıyor. Benim şuana kadar attığım bir CFW oldu ondada biraz geçişlerde sorun oluyordu. Bir tane klasörde 12 tane uygulama vardı telefonun kendi uygulamalarını oraya toplamıştım o klasöre girerken bekletiyordu 5 sn kadar :S Sorun yaşamak istemediğim için sizi yoruyorum kusra bakmayın...

Yardımlarınız için Teşekkür Ederim.

İyi Forumlar!

anılbaran

anılbaran

Üye
indir işte benimkini ;)

• Beğen
ahmet yusa

ahmet yusa

Üye
tmm anıl pc nin başına geçince seninkini indiricem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt