Arkadaşlar Yeni Telefon Alacağım!

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Telefonu Önerirsiniz

• SAMSUNG GALAXY S II

Kullanılan: 17 54.8%
  • HTC SENSATİON XL

Kullanılan: 7 22.6%
  • SONY ERİCSSON XPERİA ARC

Kullanılan: 2 6.5%
  • SONY ERİCSSON XPERİA NEO

Kullanılan: 2 6.5%
  • NOKİA 701

Kullanılan: 3 9.7%
  • NOKİA N8

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yeni Telefon Alacağım!
Arkadaşlar Yeni Telefon Alacağım Fakat Hangisini Alsam Acaba Diye Karar Veremedim Ve Sizlere Sormaya Karar Verdim.

Not:Anketten Önerinizi Belirtirseniz Çok Sevenirim.Ankette Hangi Telefonu Önerdiyseniz Nasıl Bir Telefon Olduğunuda Yorum Olarak Belirtirseniz Sevinirim.

Birde Benim İstediğim Özellikler Şunlar Ekranı İyi Olsun Canlı Bir Görüntü Olsun.Camerası Güzel Olsun Özellikle Auto Focus Özelliği Olsun.Hızlı Olsun.Ve Oyun Oynanabilecek Bir Cihaz Olsun.

Teşekkürler Mustafa YAŞAR

baranselona

baranselona

Üye
bence galaxy s2 ekranı olduça iyi ve parlak - kamerasıda güzel ve çok hızlı oyun zaten dolu.... her işini görür..

61semih

61semih

Üye
HTC SENSATİON XL i bilmeyenler sanırım gs2 ye oy vermiş HTC SENSATİON XL cokcok daha iyi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
aslında yurtdışında tanıdığın varsa iphone 4s düşün derim ya da maddi gücün yeterse türkiyeden al

Esendağlı

Esendağlı

Üye
iki telefon önerebilirim 1.SGS2 2. N8...

cnk52

Üye
Bende bu sıralar bu seçenekleri araştırıyorum.
2 telefon arasında takılı kaldım.
Galaksi s2 ve Lumia 800(tam bir bilgim yok fakat yeni bir işletim sistemi olacağından heyecanlıyım bu konuda).
Galaksi s2 daha karizmatik duruyor bence ve ekranının genişliği çok güzel. :D
Sanırım galaksi s2 alacağım.
Ekleme: Teknik bilgim olmadığından acemi görüşlerimi dile getiriyorum.

atakangöktuu

Üye
Bende bu aralar yeni telefon peşindeyim ve yaklaşık olarak aynı telefonlar arasında kalmışız.
Htc hakkında pek bir bilgim yok. Kalan telefonlar arasında eleyip aklımda olanlardan bahsedeyim kendimce.
N8 arkadaşım kullanıyor. Kalınlığı dışında benim için dezavantajı yok. sgs2 geniş bir telefon olsa da genişliğini ekran olarak yansıttığı için bence güzel. Ve ince tasarımı gayet hoş kılıyor telefonu. Ben şu anda lumia 800 ve sgs2 arasında kaldım. Sizin anketiniz doğrultusunda sgs2'yi önerebilirim.
İşletim sistemleri ve donanım konusunda her iki telefonda oldukça yeterli seviyede olduğunu söyleyebilirim. Fakat sgs2 bence(işletim sistemi olarak) bir adım daha önde bence.

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Bende bu aralar yeni telefon peşindeyim ve yaklaşık olarak aynı telefonlar arasında kalmışız.
Htc hakkında pek bir bilgim yok. Kalan telefonlar arasında eleyip aklımda olanlardan bahsedeyim kendimce.
N8 arkadaşım kullanıyor. Kalınlığı dışında benim için dezavantajı yok. sgs2 geniş bir telefon olsa da genişliğini ekran olarak yansıttığı için bence güzel. Ve ince tasarımı gayet hoş kılıyor telefonu. Ben şu anda lumia 800 ve sgs2 arasında kaldım. Sizin anketiniz doğrultusunda sgs2'yi önerebilirim.
İşletim sistemleri ve donanım konusunda her iki telefonda oldukça yeterli seviyede olduğunu söyleyebilirim. Fakat sgs2 bence(işletim sistemi olarak) bir adım daha önde bence.

sgs2 iyi bir öneri onu düşünüyorum fakat bi arkadaşıma sordum iş yerinde patronda var dedi hiç önermiyormus şarj süresi problemi varmıs( bu gibi telefonların hepsinde var bunu problemden saymıyorum) en kötüsü şebeke problemi varmış bu doğrumu peki arkadaşlar sgs2 kullanıcılarına söylüyorum iyi bir bilgi verirseniz bu telefon hakkında ona göre karar vericem bende teşekkürler iyi forumlar

anılbaran

anılbaran

Üye
701 işlemci ve ram bakımından n8 den 2 kat daha iyi. Yani doguştan symbian belleli geliyor. tavsiyem 761

y n s c n

y n s c n

Üye
Bench. skorlarında bu listede sgs2'yi geçebilen yok. Tercih senin :oke:

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Bench. skorlarında bu listede sgs2'yi geçebilen yok. Tercih senin :oke:

öyle düşünüom ama biraz zaman geçsin baya bi öneri gelsin bakarsın başka telefonlar önerirler forumdaki arkadaşlar

pRime.

pRime.

Üye
sensation xl tabiki galaxy s2'yi ezer geçer.

musty522

Üye
    Konu Sahibi

xe ile karıştırmışım, o halde gs2 olacaktır

arkadaşlar bu söylediklerim kendi bilgim değildir duyduklarımı söylüyorum sizlerede sorayım dedim sgs 2 önerdiğinize göre haberinizde vardır android markette fazla uygulama ve oyun yokmus yani işe yarar hepsi çöp diorlar işe yarar bir kaç program oyun var diolar sadece fazla zengin değilmiş bnm için oyun program vs bunlarda çok önmli bu yönden zorluk çekmeyeceğim iyi bir cihaz önerirseniz sevinirim ha belki aldığım bilgi yanlıştır bilmemem sizler daha iyi biliyorsunuz çünkü öneride bulunuyorsunuz bir açıklama yaparsanız sevinirim

atakangöktuu

Üye
Konunun takipcisiyim.

musty522

Üye
    Konu Sahibi
tercihim şuan sgs2 den yana ama yeni çıkan note de güzele benzio sizce nasıl ii mi note.şimdilik sgs2 yada samsung galaxy note arasında kaldım bakalım anket sonucu ve önerileri bekliom

lolaman

lolaman

Üye
Samsung Galaxy sII al hiç düşünmeden.

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy sII al hiç düşünmeden.

önerin için sağolsın kardes bende bunu düşünüyorum ama biraz daha beklicem farklı arkadaşlardan oylar gelsin ankete yorumlar gelsin düşünmemin tek nedenide ilk defa yeni nesil akıllı cihazlara geçmemdir aldığımı iyi birşey almak istiyorum umarım anlamıssındır.ha birde galaxy note ile karşılaştm samsungun yeni ürettiği akıllı telefonu bnde oyun internet program ws bunlarla çok ilgilenceğim için note de alabilir ama yorumlara bakmam lazım samsung galaxy note ve sgs2 kullanıcıları iyi bir fikir verebilirseler eğer ona göre karar vereceğim

kloı123

kloı123

Üye
beyler bende xl ye bakmadan s II ye oy verdım ama KESİNLİKLE XL AL ARKADASIM 1.5 GHZ İSLEMCİ 788MB RAM 4.7 inç ekran mukemmel ekran kalitesi mukemmel video cekimi s2 de harika ama xl cok daha harıka XL al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...