need for speed run

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
need for speed run
arkadaşlar need for speed run xp işletim sisteminde calışıyormu?

fullwar

fullwar

Üye
Google'da kısa bir araştırma yaparsan bulabilirsin. Konu açmaya gerek yoktu fakat söyleyeyim çalışmıyor.

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
Google'da kısa bir araştırma yaparsan bulabilirsin. Konu açmaya gerek yoktu fakat söyleyeyim çalışmıyor.

yok kardeşim araştırdım ama bizim burdaki cdler satmıyor oyun oldugu halde nedenmi xp işletim sisteminde oyunu acmaya calışıyorlar anlatıyorum dirext 10 uyumlu oyun diyorum xp dirext 9 destekli diyolarki xp her oyunu acıyor dirext 10 uyumlu olmadıgı için xp acmıyor diyorum adamlara adamlar yk diyolar cdlerde sıkıntı var emin olmak için konuyu actım

fullwar

fullwar

Üye
yok kardeşim araştırdım ama bizim burdaki cdler satmıyor oyun oldugu halde nedenmi xp işletim sisteminde oyunu acmaya calışıyorlar anlatıyorum dirext 10 uyumlu oyun diyorum xp dirext 9 destekli diyolarki xp her oyunu acıyor dirext 10 uyumlu olmadıgı için xp acmıyor diyorum adamlara adamlar yk diyolar cdlerde sıkıntı var emin olmak için konuyu actım

Emin olabilirsin. Çalışmaz. Çünkü Battlefield 3'te çalışmıyor. BF3'le ne alaka dersen The Run BF3'ün motoru olan Frostbite 2 kullanıyor. Frostbite 2 en az DX10 istiyor. DX9 desteği yok. Vista'dada sadece SP2'de çalışır.
Birkaç siteden aynen alıntı:

"Operating System: Windows Vista yada 7 (XP de çalışmaz)", "xp de çalışmıyor", "xp lerde malesef çalışmıyor.oyun firmalarıda artık işletim sistemlerini windows 7′ye geçirmek için kullanıcıları zorluyor", "Windows XPde calismiyor"

Minimum System Requirements

* CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 Duo or equal AMD
* RAM: 3 GB
* HDD: 18 GB free disk space
* Graphics: 512 MB Graphics Memory
* DirectX: Version 10
* Network: 512 KBPS Internet connection or better

Recommended System Requirements

* CPU: 3.0 GHz Intel Core 2 Quad or similar
* RAM: 4 GB
* HDD: 18 GB free disk space
* Graphics: 1 GB Graphics Memory
* DirectX: Version 10/11
* Network: 512 KBPS Internet connection or better

Supported Graphics Cards:

Minimum – NVIDIA GeForce 9800 GT or ATI Radeon 4870
Recommended – NVIDIA GeForce GTX560 or ATI Radeon 6950

Recommended:

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
sagol kardeşim

bu sistemle need for speedrun ve battlefıel sorun cıkarırmı

e2180 işlemci
3gb ddr2 677 ram
asus gt440 gddr5 ekran kartı orta seviyede sıkıntı cıkarırmı

fullwar

fullwar

Üye
sagol kardeşim

bu sistemle need for speedrun ve battlefıel sorun cıkarırmı

e2180 işlemci
3gb ddr2 677 ram
asus gt440 gddr5 ekran kartı orta seviyede sıkıntı cıkarırmı

Sistemini 2 oyuna göre değerlendirirsem (grafikler "low" yada "medium"a yakın). Ekran kartın: idare eder, Ram: eh işte yada zayıfa yakın (bende 4GB DDR3 1600mhz'de bile köküne kadar doluyor tabi fullde), İşlemci: Zayıf. Yani ya oyunları lowda düşük FPS'de oynarsın yada hiç bulaşma. Bütçen el veriyorsa upgrade. Diğer oyunlar için idare edersin.

Bak bende bundan 2 tane var yinede fullde 30-35 FPS'yi zor görüyor.

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
Sistemini 2 oyuna göre değerlendirirsem (grafikler "low" yada "medium"a yakın). Ekran kartın: idare eder, Ram: eh işte yada zayıfa yakın (bende 4GB DDR3 1600mhz'de bile köküne kadar doluyor tabi fullde), İşlemci: Zayıf. Yani ya oyunları lowda düşük FPS'de oynarsın yada hiç bulaşma. Bütçen el veriyorsa upgrade. Diğer oyunlar için idare edersin.

Bak bende bundan 2 tane var yinede fullde 30-35 FPS'yi zor görüyor.

ekran kartım saglam :oke: 3200 bellek hızı 820 çekirdek hızı işlemci dedigin gibi yol görün :) şimdi degiştirmem zor şimdi degiştirsemde 775 asus 120 tl civarında bir anakartı var onu alıcam doul core e6600 alırım tabi ilerde tekrar sıkıntı cıkaracak ozaman beklemek lazım aklımdaki sistem

i3 işlemci
i3 uyumlu anakart yanılmıyorsam 1155 soket
asus gt440 gddr5 ekran kartı
8gb ram
bunlar aklımda olanlar tahmini fiyatta ekran kartı zaten var 650 tl civarı :)

fullwar

fullwar

Üye
ekran kartım saglam :oke: 3200 bellek hızı 820 çekirdek hızı işlemci dedigin gibi yol görün :) şimdi degiştirmem zor şimdi degiştirsemde 775 asus 120 tl civarında bir anakartı var onu alıcam doul core e6600 alırım tabi ilerde tekrar sıkıntı cıkaracak ozaman beklemek lazım aklımdaki sistem

i3 işlemci
i3 uyumlu anakart yanılmıyorsam 1155 soket
asus gt440 gddr5 ekran kartı
8gb ram
bunlar aklımda olanlar tahmini fiyatta ekran kartı zaten var 650 tl civarı :)

Rami 8gb yerine 4 gb DDR3 1600-2000mhz gibi alıp işlemciyi i5 alman daha iyi olur. Hem i5 ve i7 destekleyen anakart alırsan ileride i7'ede anakart değiştirmeden geçersin. Tabi bütçe sorun.

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
Rami 8gb yerine 4 gb DDR3 1600-2000mhz gibi alıp işlemciyi i5 alman daha iyi olur. Hem i5 ve i7 destekleyen anakart alırsan ileride i7'ede anakart değiştirmeden geçersin. Tabi bütçe sorun.

nerde okadar para:bilmm ögrenci adamda

viktoreznov

viktoreznov

Üye
bende dual core işlemci, 2gb ram, orta seviye ekran kartı var. MW3'u, nfs hot pirsuit'i, 2k12'yi fullde AC Revelations'u da bir düşük çözünürlükte oynuyorum. Sistemim gerçekten düşük ama hiç beklemediğim şekilde oyunları rahat açıyor :D

fullwar

fullwar

Üye
bende dual core işlemci, 2gb ram, orta seviye ekran kartı var. MW3'u, nfs hot pirsuit'i, 2k12'yi fullde AC Revelations'u da bir düşük çözünürlükte oynuyorum. Sistemim gerçekten düşük ama hiç beklemediğim şekilde oyunları rahat açıyor :D

O oyunların sistemi zaten seninkine tekabül ediyor. Bu tip oyunların en güzel yanı zaten aşmış grafikler yerine düşük sistemli kullanıcıları hedef alması.

cengizx1

cengizx1

Üye
denemedım ama windows 7 kur bence ugrasma xple :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt