bu sony vaıo laptop hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bu sony vaıo laptop hakkında
selam dostlar. Ben şu laptop dan istiyom . Şuan da sony vaıo kullanıyom.Ama eskide artık. Oyun için şu laptobu alcam. Yani 2012-2013 oyunları kasmasan oynatcak. İşlemci ve ekran kartı bakımından iyimizi sizce ? Ama ben bunu 1 sene veya 1.5 sene sonra alcam .o zaman pıyasada bulunurmu ve fiyatı ne kadar düşer 1.5 sene veya 1 sene sonra.? Dedigim gibi oyun için alcam . Başka pc önermeyin şimdilik. Sorularımı cevaplarsanız sevinirim . http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-vaio-vpc-f23l1e-b-notebook-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-avantajlari,29877.html

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaşım ağır konuşmak gibi olmasın ama linkteki cihaza o fiyatı vermek enayilik olur ... :S o cihazın özelliklerini başka markalarda 1500 tl ye bulabilirsin. Oyun oynucam diyorsun o fiyatıda gözden çıkardıysan monster bak çok daha iyi bir cihaz almış olursun.

----------Eklendi @ 12:25:08 ---------- Yazıldı @ 12:22:55 ----------

şu cihaza bak arkadaşım

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
sen konuyu iyice okudun mu dostum ? ben zaten o kadar para vermicem. 1 sene veya 1.5 sene sonra alcam. Fiyatı ozman ne kadar düşer diyom ! ;) Başka bilgisayar falan önermeyin demiştim dostum :)

----------Eklendi @ 15:40:42 ---------- Yazıldı @ 15:38:11 ----------

sony vaıo diger markalar gibi degil.Özel bi marka . Ekranları süper sıfır kararma .

----------Eklendi @ 15:40:58 ---------- Yazıldı @ 15:40:42 ----------

sony vaıo diger markalar gibi degil.Özel bi marka . Ekranları süper sıfır kararma .

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
1 veya 1.5 sonrasının pc sine şimdiden bakılmaz zaten o zamana bu pc ancak 2. elini bulursun ayrıca o zamana daha neler çıkar 3 ayda bile bir ton şey değişiyor...

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
1 veya 1.5 sonrasının pc sine şimdiden bakılmaz zaten o zamana bu pc ancak 2. elini bulursun ayrıca o zamana daha neler çıkar 3 ayda bile bir ton şey değişiyor...
şimdiden yuksek bısıye bakıyorum kı aldıgım zaman pıyasada olsun dıye .ben aldıgımda orta hallı bı cıhaz olsun dıye.1sene sonra almayı dusunuyom. :pro:

typerr1982

typerr1982

Üye
sony wavio nun yeni modeline bak oda çok güzel ve 3 ay oldu çıkalı özellikleri sorarsan bundan ram ve hdd daha yüksek 2450 fiyatıda klavye yerinede lcd dokunmatik bir klavye koymuşlar beyaz ledli gece ışık olmasa bile rahat bir kullanımı var onada bak derim bir müşterime almıştım çok hoştu

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
sony wavio nun yeni modeline bak oda çok güzel ve 3 ay oldu çıkalı özellikleri sorarsan bundan ram ve hdd daha yüksek 2450 fiyatıda klavye yerinede lcd dokunmatik bir klavye koymuşlar beyaz ledli gece ışık olmasa bile rahat bir kullanımı var onada bak derim bir müşterime almıştım çok hoştu

Link atabilirmisin acaba dostum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...