Galatasaray 3 fenerbahçe 1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arslansem

arslansem

Üye

hacı kaç karanlık günün ardından güneşi gördün bi söylesene:)
Gel buraya yavrum :ehe bak sizin kupanız yok ama 6-0'ınız var onu düşünün fazla üzülmeyin bugün evire çevire yenmedik varsayın :kop:

Consul9

Consul9

Üye
yoruma fazla gerek yok üstün olan tarafta galatasarydı uzun zaman sonra derbide olay çıkmadı.Fenerbahçeli arkadaşlara da objektif yorumlarından ötürü teşekkürler:oke:

greenmile

greenmile

Üye

Gel buraya yavrum :ehe bak sizin kupanız yok ama 6-0'ınız var onu düşünün fazla üzülmeyin bugün evire çevire yenmedik varsayın :kop:

kupa mı 18 tane kupayı sayamıyor musun:ehe sizin kaçtı 17 mi 16 mı? t.k kupası deme bak sakın cidden para getiren birşey değil:ehe

iyi oynadınız sözüm yokta böyle kötü fenerin bir topu direkten dönüyor,birde gol yiyorsan kadıköye bekleriz sizi:ehe

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Neymiş efendim Galatasaray derbiye hazırmış hazır olmadığını söyleyenler utasın hangi taraftan olursa olsun :)
Uzun yıllardır derbi maçlarını kaçırmayan biri olarak Galatasaray'ın bu kadar iyi oynadığı bir derbi maçı 2 yada 3 tane vardır...
Diğer derbi maçlarında kötü oynadı demiyorum... bu 2 - 3 maçta gerçekten olağanüstü oynadı...
Bu maçlardan biride bugün oynanan maçtı.... Kalede Volkan değilde başka biri olsaydı eminim daha farklı bir skor olurdu...
Volkanıda tebrik etmek lazım sonuçta Galatasaray neredeyse tek kale oynadı...

Fenerbahçeli kardeşlerimize onlar her ne kadar bazen bizi düşman gibi görselerde Türk oldukları için onlar benim kardeşimdir buradan seslenmek istiyorum...
Bizi kendi evinizde 10 yıldır yenebilirsiniz, size karşı 4 yıldır galibiyetimiz olmayabilir ama bu hep böyle olacak değildir...
Oynadığımız oyun futboldur ve birgün herşey tersine dönebilir...

İnşallah en kısa zamanda Ezeli rakip Ebedi dostumuz Fenerbahçe yaşadığı zor günleri atlatırda sadece futbolun konuştuğu bir lige kavuşuruz...
Eğer bir suçlu varsa bu tüm Fenerbahçe camiasına mal edilemez...

Tebrikler Aslanlarım bana çok güzel bir akşam yaşattınız :)

• Beğen
Tepkiler: India
greenmile

greenmile

Üye
Neymiş efendim Galatasaray derbiye hazırmış hazır olmadığını söyleyenler utasın hangi taraftan olursa olsun :)
Uzun yıllardır derbi maçlarını kaçırmayan biri olarak Galatasaray'ın bu kadar iyi oynadığı bir derbi maçı 2 yada 3 tane vardır...
Diğer derbi maçlarında kötü oynamadı demiyorum bu 2 - 3 maçtagerçekten olaganüstü oynadı...
Bu maçlardan biride bugün oynanan maçtı.... Kalede Volkan değilde başka biri olsaydı eminim daha farklı bir skor olurdu Volkanıda tebrik etmek lazım sonuçta Galatasaray neredeyse tek kale oynadı...
Fenerbahçeli kardeşlerimize onlar her ne kadar bazen düşman gibi baksalarda bize Türk oldukları için onlar benim kardeşimdir buradan birkaç birşey söylemek istiyorum...
Bizi kendi evinizde 10 yıldır yenebilirsiniz, size karşı 4 yıldır galibiyetimiz olmayabilir ama bu hep böyle olacak değildir...
Oynadığımız oyun futboldur ve birgün herşey tersine dönebilir...

İnşallah en kısa zamanda Ezeli rakip Ebedi dostumuz Fenerbahçe yaşadığı zor günleri atlatırda sadece futbolun konuştuğu bir lige kavuşuruz...
Eğer bir suçlu varsa bu tüm Fenerbahçe camiasına mal edilemez...

Tebrikler Aslanlarım bana çok güzel bir akşam yaşattınız :)

hükümet düşer enflasyon düşer fenerbahçe düşmez.:D Castan sıcak parayı aldığımızda herşey farklı olacak :ehe tekrar tebrikler,elbette futbol bu.Gs ve Fbsiz bu ligin tadı olmayacağını herkes söylüyor zaten:)

arslansem

arslansem

Üye

kupa mı 18 tane kupayı sayamıyor musun:ehe sizin kaçtı 17 mi 16 mı? t.k kupası deme bak sakın cidden para getiren birşey değil:ehe

iyi oynadınız sözüm yokta böyle kötü fenerin bir topu direkten dönüyor,birde gol yiyorsan kadıköye bekleriz sizi:ehe
Böyle kötü Galatasaray,kenarda oyuna girecek sadece Riera'sı olan diğer maçlarda pozisyona zar zor giren Gsaray FBahçe'nin defansını kevgire çeviriyor evire çevire yeniyor tarihi farkı kaçırıyor lidere de 3 gol sallıyorsa Kadıköy'e gitme dön özetini izle derim kardeşim :ehe

India

India

Üye
nihayet beklediğimiz liderliğide gördük :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Konuya Çok fazla Hakaret İçerikli Ve Konu İle Alakasız Mesajlar Yazılıyor Bir yere Kadar silip Mesajları Editliyoruz Tekrarlarında Uyarı Puanı İle ceza Verilecektir. Lütfen Konuyu Sabote edici Ve Konu ile alakasız Mesajlar Yazılmasın

• Beğen
Tepkiler: Burak
arslansem

arslansem

Üye
Eveeeet gelelim maça... :)
Galatasaray'ın ilk 11'ini görünce çok şaşırdım.Fenerbahçe'nin tam aksine ofansif kadroyla sahadaydı Terim.Bu maçın gidişatının tahminini bile Lig Tv spikerleri yapamadı.Çok ilginç kadro ne yapmaya çalışıyorlar falan :ehe Terim güya Fener'in kadrosunu gördükten sonra silahlarını sürmüş :) olabilir tabii ki...
Ben hayatımda sanırım bu kadar tempolu bir 20 dakika izlemedim,hatırlamıyorum.Bunda Gsaray'ın her oyuncusunun yaptığı inanılmaz pres ve tempolu,arzulu,istekli futbol mantalitesi olduğu kadar FBahçe'nin özellikle Emre'nin aldığı her topu kaybetmesi etkili oldu.İlk 20 dakikada 3'ü çok net tam 5 pozisyondan gol çıkmaması FBahçe'nin şansı,Yobo'nun ve Volkan'ın başarılı oyunlarıydı.Ama Allah'ın adaleti ilk yarı bitmeden meyvesini verdi :)
İkinci yarı imparator geri çekilmedi ve agresif futbola devam dedi.İlk 10 dakika FBahçe'nin orta saha hakimiyetiyle geçiyorken Melo ilginç bir yeriyle :ehe golü attı.Hemen tabi Volkan'ın k.çıyla yaptığı hareket aklımıza geldi.Ağır bir karşılık oldu Melo :ehe
Sonuç olarak Gsaray'ın mükemmel futboluyla Fbahçe'yi evire çevire yendiğini söyleyebiliriz.Bunda da takımın motivasyonu ve 3 puanı istemesi,arzusu,agresifliği ve tabi ki İmparator'un katkı payı kuşkusuz tartışılmaz. :oke: Tebrikler Galatasaray'ım...

• Beğen
Tepkiler: Burak
Yasminozz

Yasminozz

Üye
Her muhabbette geçmişe mazi denir deyip bizim başarılarımızı sinirdirmeye çalışıp ama yatıp kalkıp 6-0 ı konuşan fenerbahçeli arkadaşlara geçmişi bırakın anın tadını çıkarın diyorum... :aha:

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve arslansem
alien61

alien61

Üye
Fenerli kardeşlerime geçmiş olsun diyerek Trabzonsporumuzun elenmediğini de söylemek isterim :D

Galatasaraylı kardeşlerime de tebrikler diyerek liderliğin çok bir şey ifade etmediğini nasılsa play-off var demek isterim :)

ssercan

Üye
Öncelikle maçtan önce çok büyük konuşan Fenerli arkadaşlar burda mı ? Onlara bi selam onlar anlarlar :)

Sonra bugun Volkan olmayaydı o 7-0 Diyen Fenerliler var dı ya harbiden 7-0 Görecekti ama bekledikleri gibi olan değil.

Hele şu yenildikten sonra yok bilmem kaç gün denmiş ya onlar da züğürt teseliisinden başka birşey değil. Hele hele yok kadıköyde şöyle olur böyle olur denmeye başlanmış ya daha yenilginin ardından saatler geçmesine rağmen onlar ayrı bi komedi :D

Eze eze bilek hakkıyla alın teriyle son topa kadar. Helal Aslanlar.

ssercan

Üye
Her muhabbette geçmişe mazi denir deyip bizim başarılarımızı sinirdirmeye çalışıp ama yatıp kalkıp 6-0 ı konuşan fenerbahçeli arkadaşlara geçmişi bırakın anın tadını çıkarın diyorum... :aha:

Tebrik Ediyorum :D

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Haftalardır beklediğim futbol buydu neyaptığını bilen galatasaray yıllar sonra oluştu helal fatih hoca tebrikler galatasarayım.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Fenerbahçenin bu kadar kötü oynamasının sebeplerinden biri de Aykut hocanın saçma sapan bir kadro çıkarmasıdır . Galatasaray ofansif , sen ise korkaklıktan defans ağırlıklı kadro çıkarıyosun . Cristian , selçuk , emre bu adamların 3üde aynı mevkının oyuncusu . Yahu arkadaş sag kanata bienvenuyu koyuyosun , forvete de alex . İnanılır gibi değil . Allah aşkına Alex , semih ve urfaluşimidir nedir , alex bu adamların arasında ne yapabilcek . Bienvenu sağda , alex forvette , bilica defansta . Bu 3 adam mevkilerinde tamamen sıfır . Dolayısıyla ilk devre takım 8 kişiyle oynadı diyebiliriz. Bu maçtan da dolayısıyla birşey beklemek yersizdi ... Aykut kocaman takimi bu kadar mahkum oynatmaya hakkı yok . Bunun hesabını vermeli . Bu kadar kötü bir 11 çıkartılmaz . Stoch u niye 11 başlatmadi .. Atom bombası , ne yapacağı belli olmayan bilica ya neye göre güveniyor . Biz olacakları maç önce görebiliyorsak , kendi ne iş yapar ... Oynat orhan şamı , koy sağa stoch u yada dia yı , sola da caneri takımın kanatları işlesin . Bir daha bu bilicayı oynatırsan sana yazıklar olsun aykut hoca . . . Takımı bu kadar mahkum oynatan ve mağlubiyet sorumlusu kesinlikle sensin . Senin eserin bu mağlubiyet ...

• Beğen
Tepkiler: 'İbrahim'
Ateş Böceği :)

Ateş Böceği :)

Üye
Dualarım kabul oldu:D Tebrik ederim GS taraftarlarını:)

minoo

minoo

Üye
Maçı kalabalık bir mekanda izledik. İstiklal Marşı'nı kartal duruşu ile okuduk :ehe

Tebrik ederim Gs'yi :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye

işte buu :alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt