greenmile
Üye
hacı kaç karanlık günün ardından güneşi gördün bi söylesene

Gel buraya yavrum
hacı kaç karanlık günün ardından güneşi gördün bi söylesene![]()
bak sizin kupanız yok ama 6-0'ınız var onu düşünün fazla üzülmeyin bugün evire çevire yenmedik varsayın 
Gel buraya yavrumbak sizin kupanız yok ama 6-0'ınız var onu düşünün fazla üzülmeyin bugün evire çevire yenmedik varsayın
![]()
sizin kaçtı 17 mi 16 mı? t.k kupası deme bak sakın cidden para getiren birşey değil

Neymiş efendim Galatasaray derbiye hazırmış hazır olmadığını söyleyenler utasın hangi taraftan olursa olsun
Uzun yıllardır derbi maçlarını kaçırmayan biri olarak Galatasaray'ın bu kadar iyi oynadığı bir derbi maçı 2 yada 3 tane vardır...
Diğer derbi maçlarında kötü oynamadı demiyorum bu 2 - 3 maçtagerçekten olaganüstü oynadı...
Bu maçlardan biride bugün oynanan maçtı.... Kalede Volkan değilde başka biri olsaydı eminim daha farklı bir skor olurdu Volkanıda tebrik etmek lazım sonuçta Galatasaray neredeyse tek kale oynadı...
Fenerbahçeli kardeşlerimize onlar her ne kadar bazen düşman gibi baksalarda bize Türk oldukları için onlar benim kardeşimdir buradan birkaç birşey söylemek istiyorum...
Bizi kendi evinizde 10 yıldır yenebilirsiniz, size karşı 4 yıldır galibiyetimiz olmayabilir ama bu hep böyle olacak değildir...
Oynadığımız oyun futboldur ve birgün herşey tersine dönebilir...
İnşallah en kısa zamanda Ezeli rakip Ebedi dostumuz Fenerbahçe yaşadığı zor günleri atlatırda sadece futbolun konuştuğu bir lige kavuşuruz...
Eğer bir suçlu varsa bu tüm Fenerbahçe camiasına mal edilemez...
Tebrikler Aslanlarım bana çok güzel bir akşam yaşattınız![]()
Castan sıcak parayı aldığımızda herşey farklı olacak
tekrar tebrikler,elbette futbol bu.Gs ve Fbsiz bu ligin tadı olmayacağını herkes söylüyor zaten
Böyle kötü Galatasaray,kenarda oyuna girecek sadece Riera'sı olan diğer maçlarda pozisyona zar zor giren Gsaray FBahçe'nin defansını kevgire çeviriyor evire çevire yeniyor tarihi farkı kaçırıyor lidere de 3 gol sallıyorsa Kadıköy'e gitme dön özetini izle derim kardeşim
kupa mı 18 tane kupayı sayamıyor musunsizin kaçtı 17 mi 16 mı? t.k kupası deme bak sakın cidden para getiren birşey değil
iyi oynadınız sözüm yokta böyle kötü fenerin bir topu direkten dönüyor,birde gol yiyorsan kadıköye bekleriz sizi![]()

Terim güya Fener'in kadrosunu gördükten sonra silahlarını sürmüş
olabilir tabii ki...
golü attı.Hemen tabi Volkan'ın k.çıyla yaptığı hareket aklımıza geldi.Ağır bir karşılık oldu Melo 
Tebrikler Galatasaray'ım...nihayet beklediğimiz liderliğide gördük![]()

Her muhabbette geçmişe mazi denir deyip bizim başarılarımızı sinirdirmeye çalışıp ama yatıp kalkıp 6-0 ı konuşan fenerbahçeli arkadaşlara geçmişi bırakın anın tadını çıkarın diyorum...![]()

Her muhabbette geçmişe mazi denir deyip bizim başarılarımızı sinirdirmeye çalışıp ama yatıp kalkıp 6-0 ı konuşan fenerbahçeli arkadaşlara geçmişi bırakın anın tadını çıkarın diyorum...![]()