Galatasaray 3 fenerbahçe 1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Lorelai

'Lorelai

Üye
Galatasaray bizden çok daha istekli ve azimliydi . İlkyarı müthiş bir baskı ve neticesinde gelen 2 gol vardı ...2.yarıda ise maç ortada geçti ve nitekimde Galatasaray 3-1 gibi net bir skorla galibiyeti hak etmiştir . Tebrik ediyorum ...1319 gün sonra Galatasaray mağlubiyeti yaşadık , 59 hafta sonra Galatasaray lider olabildi ...
Bayılıyorum böyle fenerlilere :D Kaç senedir kupaya hasret fenerliler, gelmiş birde bunu söylüyor ya gel de gülme :d: Hatta yanlış hesap değilse 10585 gündür :d:

greenmile

greenmile

Üye
kupayı siz mi veriyorsunuz anlayamadım?

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Yanlış anlaşılmasın tebirk eden fenerliler benim için daha bir başkadır :D Kimileri avunmak için işin içine 1319 u falan karıştırıyor, lafım onlara :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Adil bir maç olunca GS kazandı doğal olarak. Benim şahsi düşüncem bu. Ancak bu düşüncem evrensel sayılır :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
şimdi türkiye kupası ne alaka allah aşkına . Konuyu neden saptırıyosunuz ki ? :)

coolasker54

coolasker54

Üye
Adil bir maç olunca GS kazandı doğal olarak. Benim şahsi düşüncem bu. Ancak bu düşüncem evrensel sayılır :oke:

Adil derken diğerlerini gs satıyormuydu yani bi düşünsene adil derken her yere gider ve hiç mantıklı geliyormu sana ?

greenmile

greenmile

Üye

Adil derken diğerlerini gs satıyormuydu yani bi düşünsene adil derken her yere gider ve hiç mantıklı geliyormu sana ?

Coolasker bunu soyluyecektim aslinda vazgectim cok haklisin ayrica.

Bir galatasaraylinin oyle birseyi yazmasi kendi kulubune yaptigi bir hakarettir diye dusunuyorum

(Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
iyi maçtı ama galata ilk yarı top oynatmadı ilk kez güzel bi futbol şöleni izledim

India

India

Üye

hala anlamadınız mı yada anlamamazlıktan geliyorsunuz ? arkadaş diyor ki şikecileri içeriye aldılar nihayet lig tertemiz oynanıyor diyor. Birileri hakemleri vs. satın alamıyor artık diyor

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
hala anlamadınız mı yada anlamamazlıktan geliyorsunuz ? arkadaş diyor ki şikecileri içeriye aldılar nihayet lig tertemiz oynanıyor diyor. Birileri hakemleri vs. satın alamıyor artık diyor

İçerde olan hakem var mı ? Çok biliyorsun ya ? :hmmm
Tutuklu olan hakemin ismini versene bir ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
India

India

Üye
ben sadece maç satın alan takımlardan bahsettim gelmiş bana tutuklu hakem varmı diyorsun ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

ben sadece maç satın alan takımlardan bahsettim gelmiş bana tutuklu hakem varmı diyorsun ?

Bak yukarı da ne yazmışsın . Yazdıklarını tekrar oku , anlamaya çalış ...:)

India

India

Üye
tamam işte ben tutuklanan hakemler diye birşey yazdımmı?

-eğer şikeclier lafımı diyorsan (adı lazım değil) bazı kulüp başkanlarını kastettim

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
tamam işte ben tutuklanan hakemler diye birşey yazdımmı?

-eğer şikeclier lafımı diyorsan (adı lazım değil) bazı kulüp başkanlarını kastettim

Yahu güzel kardeşim , aha orada yazmışsın işte ... Birileri artık hakemler vss alamıyorlar demişsin ?:hmmm
Bende sana diyorum ki o hakemler kim ? :pro:

India

India

Üye
hakemlerin adını nerden bileyim bilsemde o kadar çoktur ki sayamam heralde

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
hakemlerin adını nerden bileyim bilsemde o kadar çoktur ki sayamam heralde

O zaman bilgin olmadığın , kanıtlanmayan birşey hakkında atıp tutmayacaksın ... Tamam mı güzel kardeşim . ::)
Sana büyük tavsiyesi ... :oke:

alien61

alien61

Üye
Tamam hakemler temiz olabilir ki ben inanmıyorum artık futbolu etkileyecek kişiler içerde diyebiliriz. Akla kara ayrılıyor :)

• Beğen
Tepkiler: India
distakjo

distakjo

Üye
7-0 bitecek maçtı bea :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt