belle ile gelen hero of sparta oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
belle ile gelen hero of sparta oyunu
arkadaşlar benimde bi sorum olacak. orjinal cfw ile belle yükledim ama belle ile birlilkte hero of sparta oyunu da yüklü geldi işin sıkıntı yanı c ye yüklü olduğu için c de 43mb boş alan kalmış. bu oyunu nasıl kaldırırım. üzerine 5 sn basılı tutunca sil seçeneği çıkmıyor. uygulama yöneticisindede yok. uda dan hangi dosyaları silmem gerekiyor bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar hackli ve hero of sparta oyunu çıkmış uda dosyası kendim denedim oldu. şuan c: 164 mb

abdulkerim

abdulkerim

Üye
ben hard format attım gitti ama ne mağaza kaldı ne haritalar.tekrar da yükleyemedim o yüzden tekrar flashladım

catdog136

catdog136

Üye
siteden oyunu indirin ve tekrar kurun. Sonra ilebilirsiniz :)

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
Hiç bir şekilde silinmiyor dostum ben denedim yeniden kurmayı ama sürüm farklı.ovideki sürüm düşük o yüzden güncelleme başarısız diyor.cihazdaki sürüm 1.3.3 ovideki sürüm 1.0.9.ve hiç biyerde 1.3.3 sürümü yok. :(:(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Eğer ilgili sürümü bulabilirseniz hafıza kartını seçip yükleyin daha sonra uyg.yön. nden kaldırılabiliyor.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
forumdan bakıp bulun sürümü

ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
bulabilen oldumu ilgili sürümü

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
hiç bi yerde yok ki forum dahil her siteye baktım yok... :(

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
az önce resmi sitesinde 5 dolara aldım ama nafile...güncelleme hatası... :(

ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hacli uda dosyasında oyunu buldum ve sildim şuan hackliyorum teli olumlu sonuç alırsam paylaşırım uda dosyasını

ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hacli uda dosyasında oyunu buldum ve sildim şuan hackliyorum teli olumlu sonuç alırsam paylaşırım uda dosyasını

evet arkadaşlar sonuç olumu. c : 164mb ama bu dosyayı sizinle nasıl paylaşacağım

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
dostum dosyayı paylaşır mısın?

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
hacklemeden silinmior mu?

ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
tamam mediafire a yüklüyorum. linkini gönderecem

ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
buyurun arkadaşlar linki

polluxea♪

polluxea♪

Üye
normal belle tamamen bi fiyasko...c'de 43 mb bos alanmı olur kardesim ya :dry: illegal forever arladas....:yuru

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Hard format atınca silinmiyor mu ?

ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
Hard format atınca siliniyo ama onunla birlikte mağaza haritalar qt olmak üzere programların hepsi siliniyor. Ve mağaza ve qt yüklenmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt