Dungeon Hunter ve Hero of Sparta Yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xyusufx5800

Üye
    Konu Sahibi
Dungeon Hunter ve Hero of Sparta Yardim
Arkadaslar bi sorum olacakti yardim ederseniz sevinirim:

ben bu dungeon hunter 2 ve hero of sparta oyunlarini cok duydum bunlari bana nasil bir oyun oolduklarini oynanirken internet gerekirmi gerekmezmi en guvenli ve iyi olarak noka 700 belle fp2 telefonuma nasil indirebilirim bu sorularima yanit verrirseniz birde nasil oynanir yardimci olursaniz sevinirim
ozellikle indirme ve kurmayi nerden yapmam gerektiginde umarim .sis olarak vardir direk kurarim birde bunlarin .sis lerini indirince kurmaya yine internet gidermi simdiden tesekkurler cevap verip beni aydinlatanlardan ALLAH razi olsun

MaxipmaN

Üye
hero of spartayı bitirdim yaratıklı aksiyon-macera tarzı bir oyun çeşitli ve bazen zorlu yaratıkları kesip bölümleri geçiyorsun oyun çok zevkli ve hemen bitmiyor yay çıkıyor ortalarda onun levelini yükseltme o silah bi işine yaramaz diğerlerini bi sonraki silahı da geliştireceğini düşünerek güçlendir,sis olarak yüklersin internet gerekmez diğerini oynamadım

xyusufx5800

Üye
    Konu Sahibi
saol maxipdan dungeon hunter 2 hakkinda fikri olan?

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
o oyun biraz karışık :)

jeen38

Üye
dungeon hunter 2 çok güzel bir oyun.ilk başta normal modda başlıyorsun yaklaşık 35-40 levellerde oyun bitiyo.sonra aynı senaryo ama yaratıkların gücü kendi leveline uygun hard modda başlıyorsun bu sefer silahların su elementli filan oluyo ama hero of spartadan bence kat kat iyi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...