telefon önerirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
ben symbiana bayılıyom bence diğerlerinden farkı yok sorunlar belleyle düzeltildi uygulamaya suç buluyolar ama genelde kullandığımız tüm uygulamalar var(facebook el feneri twitter tv kanalları gazete uygulamaları....) zaten genelde kullandığımız uygulamalar bunlar oyun olarakta androitteki popüler oyunlar var (aspahlt 5 6 spiderman fruit ninja angry bird) flash lite 4 var androitte adobe bence symbian iyi ve hepsiburada.com a gir en çok satılanlar bölümü hep noki 1. Dahil tabi bana sorarsan en iyi işletim sistemi apple derim

Asphalt 6 nın kısılmış olduğunu hatırlatırım.symbianda 50.000 civarı uygulama,androidde 250-300 bin civarı...
9mm(1.753 mb),Shadowgun(500 mb) gibi oyunların yanında Asphalt 6 ne ki?
flash lite 4 mü:D yoksa flash player 11 mi?

bu arada en iyi işletim sistemi apple değil Ios :zuhaha:

egemen96

egemen96

Üye
    Konu Sahibi
ben genel olarak apple dedim mesela windows 7 xp gibi direk windows diyoz ya hem adobe olsa ne olcak huaweinin tanımını izledim (donanım haber) vidoları takıla takıla izletiyor ve flash açıkken çok yavaş tarayıcı hem benim üst limit 650 tl senin show gunmu ne samsun galaxy s2 htc hd sensetion evo samsung note vb gibi 1500 lira androitler oynatır hemde aspahlt 6 tının öyle olduğunu bilmiyodum ama nokianın yeni modelleriyle yükselir hemde adope flashı benim dediğim fiyata huawei kaldırıyoki kaldıramıyor çok takılıyor ve dahası yazmaktan parmağım ağradı amma beni ezdin :))

egemen96

egemen96

Üye
    Konu Sahibi
bide androitte 250 bin olsa ne olur kaçını kullanıyon kullandıklarının benzeri 50 binlik nokiada var

PriZm

PriZm

Üye
bide androitte 250 bin olsa ne olur kaçını kullanıyon kullandıklarının benzeri 50 binlik nokiada var
arkadaşım tabikide hepsini kullanmıyorum.telimde 238 tane program yüklü.

birde işe şu yönden bak.50.000 uygulamadamı çeşitlilik fazladır yoksa 250.000 demi? umarım anlatabilmişimdir.

egemen96

egemen96

Üye
    Konu Sahibi
tmm kisiden kişiye değisir bana symbian yeter ama androitle applda(yani ios :) ) kullanırım windows phonede var önü açık ama şimdi almam bide ben symbianın androitten iyi olduğunu savunmuyom sadece çok aşağlamalarına kızıyom sanki en aşağlıkı sonuçta bir bada dan windows phonedan fazla rağbet görüyor hatta huawei içim bir güvense alırım ama 603 de güzel aşağlanacak tel değil ikisi arasında kaldım

egemen96

egemen96

Üye
    Konu Sahibi
bu arada senin dediğin oyunları huawei kaldırırmı çünkü çok oyun delisiyim zaten alma amacım oyun ve internet

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşım tabikide hepsini kullanmıyorum.telimde 238 tane program yüklü.

birde işe şu yönden bak.50.000 uygulamadamı çeşitlilik fazladır yoksa 250.000 demi? umarım anlatabilmişimdir.

Hani aynı uygulamanın 10-15 tane varyasyonunun olduğu, yüzbin kadarının internet yer imi olduğu android market mi?

PriZm

PriZm

Üye

Hani aynı uygulamanın 10-15 tane varyasyonunun olduğu, yüzbin kadarının internet yer imi olduğu android market mi?
:D

android markette eğer 100.000 yer imi varsa ovi store 50.000 yer iminden başka birşey değildir.

PriZm

PriZm

Üye
bu arada senin dediğin oyunları huawei kaldırırmı çünkü çok oyun delisiyim zaten alma amacım oyun ve internet

evet.Galaxy S,LG Optimus P970 vsvs telefonların açtığı oyunların alayını açar. en ağır oyun 9mm ve gelecek olan GTA 3 ü bile...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
android diyonuz da sarj bitmek uzere uyarisindan baska bisey gormek nasip olmadi bana. Ben oyun da oynamam niye aldiysam..

egemen96

egemen96

Üye
    Konu Sahibi
alacağım ya x5 ya 603 ama yaza doğru yeni modeller çıkarmı bilmem ama x5 daha önde çünkü 100 tl daha ucuz ama 603 ün fiyatı ucuzlarmı bilmem

SuaT6027

SuaT6027

Üye
galaxy s2 :D

enes_x

Üye
Yaza daha çok var .Yeni telefonlar çıkar. Sen birazdaha para biriktir . Öyle al .Telefon tercihi istiyosan . bknz: Galaxy ace .Buda 700 tl civarımı ne

pRime.

pRime.

Üye
:D

android markette eğer 100.000 yer imi varsa ovi store 50.000 yer iminden başka birşey değildir.

Telefonumda 150 civarında uygulama var ama hiç uygulama görünümlü internet yer imi yok. ;) He bi de bizim marketler dışında da bir sürü uygulamamızın indirime sunulduğu yerler var. Sırf symbian uygulamalarıyla ilgili bir türk sitesi var ama reklam yapmayacağım.

SilentOne

SilentOne

Üye
war da işte ole ahım şahım uygılama yok

qsaw

qsaw

Üye

Telefonumda 150 civarında uygulama var ama hiç uygulama görünümlü internet yer imi yok. ;) He bi de bizim marketler dışında da bir sürü uygulamamızın indirime sunulduğu yerler var. Sırf symbian uygulamalarıyla ilgili bir türk sitesi var ama reklam yapmayacağım.
link atsana bakayım bi :D

Masha

Masha

Üye
Optimus Black veya Xperia Neo'yu tavsiye ederim. İstediğin oyunları rahatlıkla oynayabilirsin. Ekranlarında kasma yok hızlı cihazlar.
Şarj konusunda Optimus Black 2 gün kullanabiliyorum ama Neo'nun şarjı hakkında bilgim yok.

PriZm

PriZm

Üye

doğru androidin de var.ama söylemeyelim seninde dediğin gibi reklam olmasın:ehe

ha bu arada 237 programın yanında birde VEVO sitesi programı var.artık programmı yer imimi sen ne diyorsan işte;)

----------Eklendi @ 15:15:52 ---------- Yazıldı @ 15:14:14 ----------

android diyonuz da sarj bitmek uzere uyarisindan baska bisey gormek nasip olmadi bana. Ben oyun da oynamam niye aldiysam..
1 gün idare ediyor.benim için yeterli kullanmassam işlemciyi 800 mhz ye çekiyorum tmm bir yarım gün daha uzuyor.

william75

william75

Üye
Huawei ideos x5, samsung ace ya da optimus black:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt