iste size cok guzel Anna ve belle effects

Sponsorlu Bağlantılar

Suyaka

Suyaka

Üye

flash atmaniza gerek yok eger hack'liyse teliniz.

Merhaba Kurtuluş, telefonum hackli ve indirdiğim belle dosyalarını C7 data içerisine effects klasörü olarak yerleştirdim. Bu durumda yeniden başlattığımda efekt aktif olmalıydı sanırım ama olmadı. Bilgi verebilir misin?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba Kurtuluş, telefonum hackli ve indirdiğim belle dosyalarını C7 data içerisine effects klasörü olarak yerleştirdim. Bu durumda yeniden başlattığımda efekt aktif olmalıydı sanırım ama olmadı. Bilgi verebilir misin?
ama oyle olmazki. sis programini kurun E hafzaya effects dosyasi atin teli kapatin acin.

• Beğen
Tepkiler: afsinbeyyy
van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
kurtuluş dostum nasıl hackliyecegiz peki basitmi?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: afsinbeyyy
Suyaka

Suyaka

Üye

belleye geciceksiniz yada installserver aticaksiniz uda icine olur yada sitede var hackli anna dosyalari.

Kurtuluş, bunu uygulamak için CFW'ye mi yüklü olmalı? Orjinal dosyalarla yapılamıyor mu?

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
tmm saol kurtuluş dostum:)

distakjo

distakjo

Üye
anna zipinde sis dosyasını bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve ErcanSenn
ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
Kurtuluş abi tam olarak nasıl kuracağımızı anlatabilir misin yükleyemedim bende

selly1310

selly1310

Üye
kurtuluş ,sis dosyası nerde?annada sis dosyası yok.yardım olurmusun

caphuscha

caphuscha

Üye
kurtuluş, anna için kurulumu anlatırsan deneyelim deneyimlerimizi paylaşalım. sis dosyası var mı bu anna efekti için. indirdiğimiz dosyaları nasıl yükleyip nasıl aktif edeceğiz?

OzGuRKnowN

Üye
Vay Vay Mükemmel oLmuş kardeşim teşekkürler ;)

Not: Symbian Bellede denedim..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kurtulus abi effects gayet basarılı bellede sorunsuz...sagolasın abi :oke:

caphuscha

caphuscha

Üye
polluxea♪;4083530' Alıntı:
kurtulus abi effects gayet basarılı bellede sorunsuz...sagolasın abi :oke:
hacklı annaya nasıl yükleneceğini biliyor musunuz?

ekrem2

Üye
tema efectin cok ama cok güzel olmus emegine saglık cok tesekkür ederim bu kadarıda pes diyorum cok akıcı ara beklemesis göze hitap eden efect gecişleri beni mest etti acıkcası sanırım jin haonun tema efectlerine düzenleme modifiye yapmıssın bu tema efectine bayıldım. Ev ekranı gecislerindede farklı gecişleri olan yeni versiyon tema efektlerini bekliyoruz kısacası cok iyi iş clkatmışsın sagol varol

egebuca

Üye
nasıl kurulacağını da bi anlatsanız.

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tema efectin cok ama cok güzel olmus emegine saglık cok tesekkür ederim bu kadarıda pes diyorum cok akıcı ara beklemesis göze hitap eden efect gecişleri beni mest etti acıkcası sanırım jin haonun tema efectlerine düzenleme modifiye yapmıssın bu tema efectine bayıldım. Ev ekranı gecislerindede farklı gecişleri olan yeni versiyon tema efektlerini bekliyoruz kısacası cok iyi iş clkatmışsın sagol varol
tamam ama hani nerde asagida bir begen butonu var biliyormusunuz goremedim :bilmm

• Beğen
Tepkiler: senveonlar ve pala41
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nasıl kurulacağını da bi anlatsanız.
arkadasim oncelikle hackli bir cihaza sahip olmaniz gerekmekte (anna) kullanicilarin nasil olca konusunda bir bilgim yok.ama belle C7 kullanicilari uygulayin sonra bu konudaki effects yada istediniz effects uygulayabilirsiniz.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
aynı şekilde sanırım..c'de ki effects'i silip yerine bunu atıp acıp kapatcaksn telefonu

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Anna yüklü C6-01 imi hackleyip deneyeceğim bakalım :) Şimdiden teşekkürler abi :)

omer.1310

omer.1310

Üye
denedikten sonra sonucun nasıl olduğunu ve tam olarak nasıl yapılacağını anlatırmısın CanKartaL abicim telefonum hackli...

Üst Alt