N70 Oldu N70 ME (ME=Music Edition) (Yazı Dizisi 4)

Sponsorlu Bağlantılar

by_efendy7

Üye
yaff bende N70 em yapmaya calıstım ama
Nokia Software Updater 'e gelince takıldım.
orda telefonumu bulamadı aynı anda Nokia PC Suite acıktı alakası olabilir mi dedim ??
bide kod meselesini anlamadım neyi nereye neden yazıyoruz :)

memocan114

Üye
ya arkadaslar bendede sorun cikti n70 kodunu degistirdim 0539214 sonra pc suitede guncellemeyi tikladim sonrada tlf buldu 46 mb guncelleme paketini indirdi is tlf kurmaya geldi kuramadi. guncelleme paketini indirirken pc suitede baklanti kesildi ve tlf da bagli oldugunu gosteriyordu pc bagli degildi iki kere denedim olmadi sarja taktim tlf genele cevirdim olmadi.. tlf tikir tikir calisiyor

ates

ates

Üye
tam güncellerken telefon çaldı.meşgule düsürdüm ama tel kapandı.güncelleme yarım kaldı.6630 tel açılmıyoo.imdaaaaaatttt!

ates

ates

Üye
tam güncellerken telefon çaldı.meşgule düsürdüm ama tel kapandı.güncelleme yarım kaldı.6630 tel açılmıyoo.imdaaaaaatttt!:sos :sos

ates

ates

Üye
demekki neymiiiişşş! herşeye zıplamayacakmışsın..yoksa alıverir servis amca paracıklarını:(

ender09

Üye
ben n70 ime versiyon yükledim ama dili ingilizce oldu bunu nasıl türkçe yapabilirim yardımcı oursanız sevinirm

ates

ates

Üye
demekki neymiiiişşş! herşeye zıplamayacakmışsın..yoksa alıverir servis amca paracıklarını:(

servisten aradılar.telefon yazılım kabul etmiyormuş:vur :vur ee uçtumu yani bizim telefon:sos

CyBeRaY

Üye
Sadece tema ve bikaç minik özellik için ME'ye çevirmek akıl işi deil :) Temaları al,firmware'i yükselt,olay bu.Başka da çok büyük bi fark yok.

achie

achie

Üye
09.12.06, 15:59 bu tarihten beri ME versiyonunu kullanıyorum bi sorun yok gayet iyi

mevlut

Üye
arkadaslar N 70 in enson versiyonunu bilen varmı ??? ben aradımda şöyle bişey buldum bi bakın aslı varmı bu işin N70 RM-84 5.0705.3.0.1 01.04.2007 imiş nedersiniz dogrumu bu ???

fubo

fubo

Üye
kardeş Allah senden razı olsun elimde iki telefon vardı biri 6630 biri n70 ikiside fransızca ve sim locklu senin sayende n70 türkçe yaptım denemedim ama sim locku da gitti galiba çünkü açılışta artık orange yazısı çıkmıyor 6630 daha denemedim kablosunu bulur bulmaz onuda yapıcam inşallah saolasın

fubo

fubo

Üye
6630 ada yaptım aynı işlemi türkçeleşti ama malesef sadece yurt dışı kartlarla çalışıyuor hala ikiside bunun yolu yokmudur arkadaşlar simlocku kırmak için

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
sarj aletini baglayın sim kartı nızı takın profılınızı genele ayarlayın ondan sonra yukluyo

remmaum

Üye
saol emeğin için...:yuru

uyanatam

Üye
güzel çalışma

mservank

mservank

Üye
ben 6630 me yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum versiyon 6.03.40 ne yapmam gerekiyo yani gerekirse eski versiyonu yüklemeyi de anlatır msınız ses daha oyüksek çıkıyor dediler hiç olmazsa o müzik yazılımını gönderir misiniz hani şu n serisi müzik çaları ama telefon hafızasına yüklenen olursa sevinirim değerleri zaten var

9680101

Üye
Nokia N70'in son yazılım sürümü: 5.0705.3.0.1

matrixugur

matrixugur

Üye
3230 3250 olsaydı tam süper olacak ama bole bişey mumkun değil
3230 yazılım guncellermi nemesis

Üst Alt