nokia store calismiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mesut1979

Üye
    Konu Sahibi
nokia store calismiyor
slm,arkadaslar bugün telefonuma c7 hardreset attim tus üzeri ondan beri nokia store calismiyor eski versiyonunu indirdim ilk bastan kuruluyor gibi ediyor sonra kurulumdan cikiyor qt dosyalarini indirdim kurdum yine bir fayda etmedi bunun caresi varmi arkadaslar ne yapmam gerekiyor.

realplayer2

realplayer2

Üye
flaşa her zaman karşıyım ama işte bu sefer flaştan başka çare yok çünkü hard format kök klasörleri de sildiği için Ovi tamamen gitmiş son sürüm yazılımı indir flaşla

mesut1979

Üye
    Konu Sahibi
flaşa her zaman karşıyım ama işte bu sefer flaştan başka çare yok çünkü hard format kök klasörleri de sildiği için Ovi tamamen gitmiş son sürüm yazılımı indir flaşla

slm,arkadas bende gecen hafta ortaya cikan belleyi yüklemistim bu seferde pc ile baglanti problemleri cikti hafta icinde kurtulus arkadasin yontemiyle düzeltim 1-2 gün iyidi gene baslamisdi bende bugün tuslarla format attim ve ondan sonra nokia store calismaz oldu onun disinda hersey calisiyor.

realplayer2

realplayer2

Üye
son sürüm nokia mağaza yüklü bende ama köke gömülü hala Ovi duruyo bi kenarda 2.12.42 ovi, 3.18.36 nokia mağaza. şu an nokia mağaza bağlantı için oviyi kullanıyo hala eğer mağazanız çalışıyo olsaydı mağaza açıkken bağlantı yöneticisine baktığımızda indirilebilir öğelerle birlikte Ovinin biçok yaması çalışıyo görünüyo yani nokia mağazanın çalışması için ovi şart. ama hard format oviyi götürdü tek çözüm flaş diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...