Bada 2.0.1 Yeni Sürüm (En son sürüm) S8500XPKG6

Sponsorlu Bağlantılar

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
ewt ilk betasını beğenmemiştim ve 1.2'ye geri dönmüştüm bunu yükledim bakalım nasıl olucak??

lider

Üye
eywallah arkadaşım güzel paylaşım bi sorunum var yeni konu açmak istemedim gördügüm başlıklara yazıyorum elbet bi arkadaşımız cevap verir inş. 0. facebook haricinde interneti kullanmadığım halde kontor gidiyor durduk yere açık kalan nedir bulamadım

murat5889

Üye
kardeş bunlar ne

clonexcell

clonexcell

Üye
altyazıyı desteklediğini ben de biliyorum. benim dediğim türkçe karakterleri destekliyor mu?

bada 2 türkçe karakter destekliyor :D 2 aydır yazıyordum twitterdan sevindim türkçe karakterleri görünce

clonexcell

clonexcell

Üye
S8530XPKH1 samfirmware sitesinden indirilmeye sunulacakmıs :D xpkg6 nında ömrü tükendi

stanger79

Üye
arkadaşlar biraz acemisiyim de yüklemeyi bilmiyorum 8530 için dosyayı indirdim nasıl yapacağım?? yardımcı olacak bi link verebilir misiniz teli harcamak istemem kurcalayıpta:) teşekkürler şimdiden...

clonexcell

clonexcell

Üye
arkadaşlar biraz acemisiyim de yüklemeyi bilmiyorum 8530 için dosyayı indirdim nasıl yapacağım?? yardımcı olacak bi link verebilir misiniz teli harcamak istemem kurcalayıpta:) teşekkürler şimdiden...

icinden cıkacak multiloaderı ac
telefonu kapat download mode alacaksın ses kısma kamera kapatma tuslarına basılı tut download mode gececek
telefonu pc ye bagla dosyaları tek tek multiloadera sürükle kendi yerlerine gececektir.
bütün dosyaları yerlestirdikten sonra Port search tusuna bas Com{sayı} ready yazınca download tusuna bas
telefon acılana kadar splash ekranı gelene kadar kesinlikle kablo ile baglantıyı kesme

samfirmware sitesinden telefon icin fw indir hazırda kalsın :) baktın hata verdi baglantıyı kesme multiloaderı kapat tekrar ac düzgün fw yi at geri dön.

arkadas tavsiyesi Kies e gelmeden kesinlikle yükleme bir hevesle bende yüklemistim :) bunları bilerek yazdım maxicep sitesine seo icin lazım olur arama sonuclarında falan cıkar :D

stanger79

Üye
ya çok teşekkürler yardım için yükledim ama "ağ hizmetleri için bağlantı kurun" diye bi uyarı çıkıyor ne yapmam lazım anlamadım..

----------Eklendi @ 22:05:09 ---------- Yazıldı @ 21:57:01 ----------

ya beyler acil yardım 3g yi kullanamıyorum "ağ hizmetleri için bağlantı kurun" diyır ne yapmak lazım bu şekilde dışarıda int.e bağlanamam...

caglet

caglet

Üye
samsung wave II çok yakışıcaktır eminim bu.. Ekranı çok güzel diğer samsunglara göre wave II 'nın

abdullah911

Üye
Bada 2 Acaba Arabca karekterleri desdekliyormu Lütfen Cevab bekliyorum::bilmm

dj_akin

Üye
arkadaslar ben simdi 8500 de download moduna giriyorum.ses kısma+tus kilidi+açma kapama dügmesi mavi ekran cıkıyor ardına yesil.. bu download modundaki ekran dogrumu yoksa benim teldemi problem var bir türlü versiyonu yükleyemiyorum bir el atsanızda yardımcı olsanız....

Türe

Türe

Üye
arkadaslar ben simdi 8500 de download moduna giriyorum.ses kısma+tus kilidi+açma kapama dügmesi mavi ekran cıkıyor ardına yesil.. bu download modundaki ekran dogrumu yoksa benim teldemi problem var bir türlü versiyonu yükleyemiyorum bir el atsanızda yardımcı olsanız....

o tuşlara aynı anda bastıktan sonra zaten ekranda download mode yazısı cıkacaktır

dj_akin

Üye
o tuşlara aynı anda bastıktan sonra zaten ekranda download mode yazısı cıkacaktır

eyw kardesim cvp verdigin için ben ses kısma+kamera +acma kapama tusuna basınca download mode gecti...sonunda yükledim versiyonu gayet iyi ama alışmak lazım...tüm ayarlarınıda yaptım:) tekrardan tskler

mustafa1071

Üye
suan bada 2,0 ın wave 2 için en son sürüm bu konuda 1. sayfada bulunan sürümmü arkadaşlar ?

hcx21

Üye
Arkadaşlar bunda görüşme sırasında ses kaydı yapıyormu

mty29

mty29

Üye
Onu bunu bilmem de Wave II si olupta Wave I imi görenlerin ilk söylediği şey onun ekran çözünürlüğü kaç :) bikaç defa başıma geldi bu bence Super Amoled :)

Üst Alt