(Yeni Rom) Galaxy S II I9100XWKK2 2.3.6 Romu/Güncellemesi (29 Kasım 2011)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
(Yeni Rom) Galaxy S II I9100XWKK2 2.3.6 Romu/Güncellemesi (29 Kasım 2011)
Rom Adı: I9100XWKK2
Sürüm : 2.3.6 BETA SÜRÜMÜDÜR.....!!!!

RAR PASS...samfirmware.com

Rom Özellikleri

Region:France, Germany, Italy, Netherlands, Portugal, Spain, Turkey, UK, (Branded: no)
Available languages:de, en, es, fr, it, pt, tr, (pl),

evet arkadaşlar hayırlı olsun 2.3.6 SAMSUNG GALAXY S2 yazılımımız...

odinden güncelleyebilirsiniz....yazılımımız ROMUMUZ tek parçalıdır...

odini açıyoruz pda kısmına rar dan çıkarttığımız dosyayı gösteriyoruz...BAŞKA BİŞEYE DOKUNMADAN START A BASIP TELEFON AÇILANA KADAR BEKLİYORUZ...HEPSİ BU KADAR.....

root dosyası da çıkar çıkmaz eklerim arkadaşlar....

ROOM VEYA YAZILIM YÜKLEMEK RİSKLİ İŞLERDİR DOLAYISIYLA DİKKATLİ OLMAK GEREKİR..CİHAZINIZ KALICI ZARARLAR GÖREBİLİR...SORUMLULUK TAMAMEN SİZE KENDİNİZE AİTTİR....

YENİLİKLER...

Android 2.3.6 güncellemesi daha önce rapor edilen hataları gidermesinin yanında genel kullanım performansına olumlu katkı yapıyor ve telefonun açılış süresini kısaltıyor. Aynı zamanda HSPA hızını arttırdığı, kamera arayüzünü güncellediği ve kilit ekranında askıya kalma sorunun çözüldüğü belirtiliyor....

NOT!!!ALINTIDIR...

kazoo_44

kazoo_44

Üye
Yeni fw cikti mi bu offical mi kies ddn cikar mi yani. yoksa sadece rootlu cihazlar icin mi

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
Yeni fw cikti mi bu offical mi kies ddn cikar mi yani. yoksa sadece rootlu cihazlar icin mi

kardeş en yeni çıkan herkesin beklediği güncelleme bütün s2 ler için rootlu rootsuz farketmez...tabiki kieste de çıkar ama ne zaman?bilinmez...

kazoo_44

kazoo_44

Üye
Kies le yuklemek farkeder mi bu arada neler yeni sen denedin mi

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
Kies le yuklemek farkeder mi bu arada neler yeni sen denedin mi

şimdi yüklüyorum kardeş...değişiklikler ve yenilikler belirtiliyor denemek gerekir süre zaman ister kiesle güncellemek veya odin arasında bir fark yoktur...sadece cihazının garantisini bozmak istemiyorsan kiesi bekle yok ben yüklerim bişey olmaz dersen yükle bir fark yoktur...ikisi de s2 yazılımıdır...

berfos

Üye
odin ile versiyon u yükselttğimizde uygulamalar siliniyormu acaba.
syg.

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
odin ile versiyon u yükselttğimizde uygulamalar siliniyormu acaba.
syg.

silinir kardeş yedeğini almadan yapma derim gene sen bilirsin burdaki yazılımı yükleme beta yukarıda belirttim XWKK5 gene benim konum tam stabil odur..iyi forumlar...

legolas29

legolas29

Üye
thankss :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve aviotor1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt