BASKANCIHAN
Üye
[Yeni Rom] Galaxy S II 2.3.6 I9100XWKK5 Romu/Güncellemesi (Yeni ve Tam sürüm)
Bilindiği üzere Galaxy S II telefonları için 2.3.6 sürümlü romun, betası/deneme sürümü sabah saatlerinde yayınlanmıştı...
biraz önce 2.3.6 romun tam sürümü yayınlandı:
BUYRUN ARKADAŞLAR...KONU TEKRAR DÜZENLENMİŞTİR.....
Rom Adı :I9100XWKK5 (Tam Sürüm)
PDA :XWKK5
Csc : MULTI-CSC-OXXKJ3
Modem : XXKI4
İndirme Linki:
RAR PASS....samfirmware.com
1. PIT ----- u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit
PDA - ------CODE_I9100XWKK5_CL754841_REV02_user_low_ship.tar.m d5
PHONE -------- MODEM_I9100XXKI4_REV_02_CL1065910.tar.md5
CSC --------------- GT-I9100-MULTI-CSC-OXXKJ3_HOME.tar.md5
NOT!!!....YUKARIDA BELİRTİLENDOSYALARIN DIŞINDA OLANLAR GEREKSİZDİR YÜKLENMEYECEKTİR...
ŞEKLİNDE ŞEÇİM YAPILACAK VE ODİNDEN RE-PARTİTİON İŞARETLİ OLARAK YÜKLENECEKTİR ARKADAŞLAR...
MULTİ CSC DEMEK BİRÇOK DİL SEÇİMİ OLMASI DEMEKTİR...YUKARIDAKİYLE TAMAMEN AYNI OLUP SADECE DİL SEÇENEKLERİ BİRAZ DAHA FAZLA OLMASIYDI FARKI....KAFA KARIŞTIRIYOR DİYE KALDIRDIM KONUYU YENİDEN DÜZENLEDİM...
ARKADAŞLAR ROOT DOSYASI ÇIKMIŞTIR....İSTEYENLER ROOT YAPABİLİRLER...
YENİLİKLER....
Android 2.3.6 güncellemesi daha önce rapor edilen hataları gidermesinin yanında genel kullanım performansına olumlu katkı yapıyor ve telefonun açılış süresini kısaltıyor. Aynı zamanda HSPA hızını arttırdığı, kamera arayüzünü güncellediği ve kilit ekranında askıya kalma sorunun çözüldüğü belirtiliyor....
NOT....ALINTIDIR...ANDROİD HOUSE NET TEKİ SOKRATES NİCKLİ ÜYEMİZE TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM...
YÜKLEME SORUMLULUĞU TAMAMEN KENDİNİZE AİTTİR...!!!
biraz önce 2.3.6 romun tam sürümü yayınlandı:
BUYRUN ARKADAŞLAR...KONU TEKRAR DÜZENLENMİŞTİR.....
Rom Adı :I9100XWKK5 (Tam Sürüm)
PDA :XWKK5
Csc : MULTI-CSC-OXXKJ3
Modem : XXKI4
İndirme Linki:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
RAR PASS....samfirmware.com
1. PIT ----- u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit
PDA - ------CODE_I9100XWKK5_CL754841_REV02_user_low_ship.tar.m d5
PHONE -------- MODEM_I9100XXKI4_REV_02_CL1065910.tar.md5
CSC --------------- GT-I9100-MULTI-CSC-OXXKJ3_HOME.tar.md5
NOT!!!....YUKARIDA BELİRTİLENDOSYALARIN DIŞINDA OLANLAR GEREKSİZDİR YÜKLENMEYECEKTİR...
ŞEKLİNDE ŞEÇİM YAPILACAK VE ODİNDEN RE-PARTİTİON İŞARETLİ OLARAK YÜKLENECEKTİR ARKADAŞLAR...
MULTİ CSC DEMEK BİRÇOK DİL SEÇİMİ OLMASI DEMEKTİR...YUKARIDAKİYLE TAMAMEN AYNI OLUP SADECE DİL SEÇENEKLERİ BİRAZ DAHA FAZLA OLMASIYDI FARKI....KAFA KARIŞTIRIYOR DİYE KALDIRDIM KONUYU YENİDEN DÜZENLEDİM...
ARKADAŞLAR ROOT DOSYASI ÇIKMIŞTIR....İSTEYENLER ROOT YAPABİLİRLER...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
YENİLİKLER....
Android 2.3.6 güncellemesi daha önce rapor edilen hataları gidermesinin yanında genel kullanım performansına olumlu katkı yapıyor ve telefonun açılış süresini kısaltıyor. Aynı zamanda HSPA hızını arttırdığı, kamera arayüzünü güncellediği ve kilit ekranında askıya kalma sorunun çözüldüğü belirtiliyor....
NOT....ALINTIDIR...ANDROİD HOUSE NET TEKİ SOKRATES NİCKLİ ÜYEMİZE TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM...
YÜKLEME SORUMLULUĞU TAMAMEN KENDİNİZE AİTTİR...!!!