Galaxy S II için Android 4.0.3 versiyonlu RESMİ Firmware yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

bytecnocity

bytecnocity

Üye
    Konu Sahibi
DETAYLI BİLGİ İSTEYEN ARKADAŞLAR BURDAN BİLGİ EDİNEBİLİRLER TÜRKÇE OKUMAK İÇİN GOOGLE CROME ÇEVİRİ YAPILABİLİYOR.

Türk Firmware Dosyaları

RAR ; samfirmware.com

Telefonunuzu bilgisayara tanıtıp, istediğiniz Firmware dosyasını indirdikten sonra yükleme işlemlerine geçebilirsiniz.

YÜKLEME

1. Firmware yüklemek için gerekli program ve PIT dosyasının bulunduğu zip dosyasını indirin.

2. İndirdiğiniz Firmware dosyasını ve 1. adımdaki dosyayı bir klasöre çıkartın.

3. Odin Multiloader programını çalıştırın.

4. Eğer indirdiğiniz Firmware birden fazla dosyadan oluşuyorsa PIT bölümüne programla aynı zip içerisinde gelen EXT4.pit dosyasını ekleyin.

5. Firmware içinden; tek dosya çıkar ise PDA bölümüne, üç dosya çıkar ise;

PDA bölümüne CODE dosyasını,

PHONE bölümüne MODEM dosyasını,

CSC bölümüne CSC dosyasını ekleyin.

6. Firmware ve PIT dosyasını program üzerine yerleştirdikten sonra, tek dosyalı Firmware için sol üstteki Option kısmından Re-Partition hariç, Auto Reboot ve F.Time Reset seçeneklerini işaretleyin. Üç dosyalı Firmware için; Re-Partition seçeneğini de işaretleyin.

7. Telefonunuzu kapatın. Güç, Home ve Ses Kısma butonlarına basılı tutarak Download Moduna geçin. Ardından telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın.

8. Programın sol üstündeki ID:COM kısmının altında; 0:[COM...] yazısını gördüyseniz telefonunuz tanınmıştır.

9. Program üzerinden Start butonuna basın.

10. Yükleme işlemi 1-5 dakika sürebilir. Telefonunu ilk açılışı normalden daha uzun olabilir.

11. Telefonunuz açıldıktan sonra Gmail hesabınızı ekleyin ve telefonunuzu kullanmaya devam edin.

şuanda ben kullanıyorum herhangi bi sorunla yaşamadım memnun kalmayanlar için en güncel Android 2.3.5 - En Güncel Türk Firmware

kullanabilirler

• Beğen
Tepkiler: angelsdraw

tonyboy03

Üye
yeni özelliklerden bahsetsene kardeş mesela yüz tanıma fonksiyonu varmı

bytecnocity

bytecnocity

Üye
    Konu Sahibi
Evet dostum beklediğimiz tüm özellikler var yüz tanıma özelliği eklenmiş.

Gurkan911

Gurkan911

Üye
Bu bizzat samsungun yayınladığı resmi son versiyon mu? yoksa diğer geliştiricilerin yayınladığı versiyonmu? touchwiz güncellemesi varmı?

bytecnocity

bytecnocity

Üye
    Konu Sahibi
ewt touchwiz samsung sunucularına yükledigi bi güncelleme bu

RizeOnline

Üye
Kurup deneyen varmı arkadaşlar önceki sürümde sıkıntılar vardı face unlock ve radio çalışmıyordu ve tabi kaynakları cok tüketiyordu. Kurup deneyenler ilk izlenimlerini yazarmı ? Ben şuan indiriyorum fakat biraz zaman alcak. Bu aksam kurup deneyeceğim ama deneyen varsa paylaşırsa memnun olurum. Ayrıca direkt bu sürümümü kuruyoruz yoksa 4.01 kurduktan sonramı üzerine bu kurulumu yapıyoruz ????

Gurkan911

Gurkan911

Üye
Kies 'ten otomatik kuruluyormu bu? Nexustaki versiyonun ve görselliğin aynısımı? böyle sorayımda daha anlaşılır olsun touchwiz kısmı :)

RizeOnline

Üye
Kiesten kuramazsın şimdilik sanırım.. Görselliği eskisinde değişmemişti pek nexus gibi olurmu bilmiyorum cunku hala kurmadım :) Kurunca bilgi vercem burdan :)

• Beğen
Tepkiler: Gurkan911

tonyboy03

Üye
kardeş izlenimlerini 4 gözle bekliyoruz

matraxmaho

Üye
arkadaşlar kurmayın henüz resmi yazılım değil mesajlara giremiyorsunuz touchwiz henüz eski sürüm indirmenize değmez biraz daha bekliyelim.

hellfire39

Üye
kesınlıkle kurmayın neden: çünkü şebeke hepful gosterıyo wifi tam anlamıyla cekmıyo :D tam anlamıyla orjınal degıl bence en ıyısı 2.3.4 şimdilik bunu kurun. hanı bozuktur dıye butun ıce scream surumlerını denedım hepsı aynı başka sorunlarda var tabıkı ama çok guzel uygulamalarıda var tabıkı. sadece tam anlamıyla bıtmemıs demo gıbı

Gurkan911

Gurkan911

Üye
Şu tarih hala belli olmadı mı yaa?? tel çöplük gibi kaldı walla :)

62molveno

Üye
09.Nisan.2012
Merhaba Samsung Galaxy S2 sahibiyim ve 2 ayı aşkın süredir Galaxy S2 için Android 4.0.3 e ait bütün I9100XWLP4 I9100XXLPS I9100XWLP2 I9100XXLPQ I9100XXLPJ I9100XXLPH I9100XWLA4 I9100XXLPB I9100XXLP6 I9100XXLP2 I9100XXLP1 I9100XXKPA I9100XXKP8 sürümleri yükledim ve kullandım.
İlk çıkan 4.0.3 e göre şimdikiler baya stabil ancak Android 2.3.6 ya göre halen ısrarla yazılımcıların düzeltemediği önemli problemler var bunlardan,
1. Gece çekimine aldığınız zaman gece gündüz farkı yok ancak 2.3.6 da daha parlak.
2. Kies Wirless bağlantı imkansız Turkce dil seçeneğinde ingilizceye alınca bağlanır gibi görünüyor.
3. En büyük sorun ki ben özellikle işlerim sürekli telefon ile görüşmeye dayalı olduğu için şöyle mi demişti böyle mi demişti diye müşteri yada tedarikçi fiyatları termin zamanı gibi call recorder programı kullanıyorum ancak bütün call recorder proglamları buna ücretliler ve son çıkanlar dahil malesef çalışmıyor yada çok sorunlu ses karşıdaki duyulmuyor program kilitleniyor gibi.

Bazen çok olmasa da oluşan kilitlenmeler de mevcut tabii..
Durum böyle olunca eski 2.3.6 sürümüne dönmek zorunda kaldım şu an menmunum.
Umarım yazılım geliştiriciler Samsung Galaxy S2 için Android ice cream stabil hale getirip iyice test ederler. Benim önerim kesinlikle Samsung Galaxy S2 için 4.0.3 yüklemeyin 2.3.6 gibi gerçekten stabil olana kadar.

teror300

Üye
2 hafta kadar bir süredir XXLPQ kullanmaktayım. Açık söylemem gerekirse nadiren telefonu kırıp atacak düzeyde saçmalıklar olabiliyor. En basitinden music player'da 5.1Ch açıp dinleyip kapattıktan belli bir süre sonra tekrar açıp 5.1Ch seçince ses bozulmaları meydana geliyor ve telefona reset atmadıkça düzelmiyor. Cidden bunun bir çözümü varsa biri söylesin de ben de başka müzik playerları kullanmayı bırakayım.

Ayrıca yeni lockscreen biraz tuhaf , birçok hata var. Eskiden çalışan bazı programlar bunda çalışmayabiliyor. Bazen ciddi saçmalıklar yapabiliyor ama şu an memnun gibiyim. En stabil sürüm gelince direk ona geçeceğim.

KayraBey

KayraBey

Üye
Kies'te yoksa nasıl orijinal oluyor anlamış değilim.Bakın zaten bir dünya şikayet var.

transendenz

Üye
Arkadaşlar Galaxy S2 GT-İ9100G versiyonu
için İCS ne zaman çıkacak. Çok moralim
bozulmaya başladı. Cakma çin mali telefon
muamelesi yapılıyor resmen.

divxx007

Üye
Kiesten kontrol etme şansım olmadı fakat sammobile da Türkiye için dosya yayınlandı. Yükleyip teyit edebilecek arkadaşlara teşekkür ederim.
GT-I9100I9100XWLP7 4.0.32012 AprilI9100OJVLPB

klongs

klongs

Üye
ben yükledim türkiye kiesi

arites

Üye
selam arkadaşlar samsung galaxy s II kullanıyorum 4.0 yükledim birçok hatasını buldum taşınabilir wifi kullanılamıyor taşınabilir wifiyi açınca cihaz kapanıyor ,

cihaz gün içerisinde kendiliğinden 2-3 kaç kez kapanıyor batarya ömrü kısaldı sarj olma süresi uzamış

touchwiz güncellemesi varmı? diye sorulmuş değişiklik yok birkaç işime yaramayacak yenilik eklenmiş ama çok önemli değil yeni versiyonu yüklemeyin derim servisle konuşucam eski versiyona dönmek için

Üst Alt