Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

gkhn321

Üye
sado kardesim cok uzatiosun ya buyutmeye gerek yok

anılbaran

anılbaran

Üye
şu dikeyde 4*5 menü yatayda 2*6 harika oluyo menüyü bi açıyom herşey karşımda oluyor anna ikonlu güzel oluyomuş azcık n9 a benzettim sanki :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anılbaran'ın 2.CFW'sine yeni linkler eklendi.

Anılbaran'ın 2.CFW'sine yeni resimler eklendi.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo_FT‎ öncelikle 5800 yazılım çalışman gerçekten güzel olmuş tek karşılaştığım dogru tahmin ediyorsam ses kodek bana biraz kötü geldi sanki ses yükseltmek namına ekolayzır ayarları kurcalamışlar gibi ses kötü geliyor biraz düşük gibi :) ( bu benim düşüncem her gün aynı müzikleri dinleyince bariz bazı şeyler farkediliyor) benim için en önemlisi ses kalitesi kanımca bu konuda 5800 in üstüne hiç biri su dökemiyor :) c6 yada diğerlerinin dökebileceğinide zannetmiyorum. Eğer zahmet olmassa senden 5800 orjinal ses kodeklerini temin edebilirsen link gönderebilirmisin.

Bir dahaki C6 çalışmamızda orjinal ses kodeğini ekleyeceğim. Haberdar ettiğin için sağol :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
abi 1.cfw de yanlışlık var dikeyde 3*4 yatayda 3*4 yazıyor .O dikeyde 3*4 yatayda 2*6 olucaktı onu öyle düzeltirmisin ?

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Anıl 4*5 menüye tıkladığımda screen snap çıkıyor sende bir dener misin?Sadece bende mi oluyor?

anılbaran

anılbaran

Üye
Anıl 4*5 menüye tıkladığımda screen snap çıkıyor sende bir dener misin?Sadece bende mi oluyor?

şuan 4*5 olanı kullanıyorum hiç bi sıkıntı yok :oke:

----------Eklendi @ 21:09:26 ---------- Yazıldı @ 21:06:55 ----------

linkler karışmı ş 5 dk ya düzelir

----------Eklendi @ 21:09:44 ---------- Yazıldı @ 21:09:26 ----------

linkler karışmı ş 5 dk ya düzelir

----------Eklendi @ 21:14:18 ---------- Yazıldı @ 21:09:44 ----------

sado_27

sado_27

Üye
.....

----------Eklendi @ 19:16:36 ---------- Yazıldı @ 19:14:56 ----------

ben hiç bısey demıyorum dahada bundan sonra en ıyısı dedıgınız gıbı olsun cokta uzatmanın anlamı yok

ama bıldıgım benımle kalsın artık

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anılbaran'ın 2.CFW'sindeki 4x5 menü düzenli link düzeltilmiştir.

sado_27, 92 günlük ceza almış Yuh! Yani bir ceza almak bu kadar kolay mı? Kim sana dedi gecenin 3ünde kalk ortalığı karıştıracak cevaplar yaz. Allah'ım ne tür insanlar yaratmışsın... Adam zorla ceza istedi resmen!

• Beğen
Tepkiler: gkhn321

muslumdmr

Üye
sado_27 bana soyledıgını yazıyorum sahsı meselem deıl

:megafon: sırf yalakalrdan dolayı kendı kendıme forumdan uzaklasma kararı aldım 3 aylık umarım dondugumde yalaka

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Anılbaran'ın 2.CFW'sindeki 4x5 menü düzenli link düzeltilmiştir.

sado_27, 92 günlük ceza almış Yuh! Yani bir ceza almak bu kadar kolay mı? Kim sana dedi gecenin 3ünde kalk ortalığı karıştıracak cevaplar yaz. Allah'ım ne tür insanlar yaratmışsın... Adam zorla ceza istedi resmen!
Hemen indiriyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sado_27 bana soyledıgını yazıyorum sahsı meselem deıl

:megafon: sırf yalakalrdan dolayı kendı kendıme forumdan uzaklasma kararı aldım 3 aylık umarım dondugumde yalaka

Biliyordum, kendi kendine aldığını :D. Boş işlerle uğraşmamak lazım.

gkhn321

Üye
acaba yalakadan kasti ne ben onu anlayamadim ? :bilmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Boşverin sado konusunu. Biz kendimize bakalım :oke:

Üst Alt