Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

gkhn321

Üye
e hani yoktu :D

gkhn321

Üye
neleri begenmedim yok :D mzglari resimleri videolari atiorm telefona telefon stabil ttpod ramblow ve check krcam okadar :D kullan baba :D

gezginci01

gezginci01

Üye
Rambo_FT‎ öncelikle 5800 yazılım çalışman gerçekten güzel olmuş tek karşılaştığım dogru tahmin ediyorsam ses kodek bana biraz kötü geldi sanki ses yükseltmek namına ekolayzır ayarları kurcalamışlar gibi ses kötü geliyor biraz düşük gibi :) ( bu benim düşüncem her gün aynı müzikleri dinleyince bariz bazı şeyler farkediliyor) benim için en önemlisi ses kalitesi kanımca bu konuda 5800 in üstüne hiç biri su dökemiyor :) c6 yada diğerlerinin dökebileceğinide zannetmiyorum. Eğer zahmet olmassa senden 5800 orjinal ses kodeklerini temin edebilirsen link gönderebilirmisin.

berk2010_2

Üye
Anil Sen 4v3 4v4 4v5mü kullanıyosun :)

forward_murat

forward_murat

Üye
anıl kardeş çok teşekkürler surunu hallettim tekrarar flaşladım 2,cf yi yükledim hazır tekrar flaşlamışken daha estetik ikonlar acısından kullandıkça yazarız eline sağlık içi çalışmalar

----------Eklendi @ 14:05:35 ---------- Yazıldı @ 13:58:33 ----------

birde bişi sormak istiyorum oto yükleme yapmak istediğimde sanırım bunların(uygulamaların)hepsini telefona kuruyor ben h.kartına kursun istiyorum yalnışım varsa affola..:)(omegayı ilk kurdmda oyun paketi vardı bunlrı oto yükledim yarısını tlf yarısını h.karta kurmuştuda ondan sordum...

anılbaran

anılbaran

Üye
Anil Sen 4v3 4v4 4v5mü kullanıyosun :)
menü düzeni sorunu :hmmm bugun uploud yapabilirsem yapıcam yapamassada uygulamasını paylaşcam sizlere flash atmadan 4*5 ve 4*4 menü düzeni kullanabileceksiniz

----------Eklendi @ 14:35:24 ---------- Yazıldı @ 14:33:48 ----------

anıl kardeş çok teşekkürler surunu hallettim tekrarar flaşladım 2,cf yi yükledim hazır tekrar flaşlamışken daha estetik ikonlar acısından kullandıkça yazarız eline sağlık içi çalışmalar

----------Eklendi @ 14:05:35 ---------- Yazıldı @ 13:58:33 ----------

birde bişi sormak istiyorum oto yükleme yapmak istediğimde sanırım bunların(uygulamaların)hepsini telefona kuruyor ben h.kartına kursun istiyorum yalnışım varsa affola..:)(omegayı ilk kurdmda oyun paketi vardı bunlrı oto yükledim yarısını tlf yarısını h.karta kurmuştuda ondan sordum...

uygulama setupların bazıları zorunlu olarak tel hafızasına kuruluyor ona yapcak bişi yok ;)

forward_murat

forward_murat

Üye
:islik
hmm tşk sağol

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
anıl cfw ni kurdum eline sağlık . Benim kota 1mb kaldı. Artık sık giremem şu musıc stopper ne işe yarıyo özeldn yazar mısın

anılbaran

anılbaran

Üye
anıl cfw ni kurdum eline sağlık . Benim kota 1mb kaldı. Artık sık giremem şu musıc stopper ne işe yarıyo özeldn yazar mısın

müzik durdurucu iste zamanı ayarlıyon duruyo galiba öyle bişi ;)

izmitli1983

izmitli1983

Üye
müzikleri durduruyor ama nedense 1dk ile sınırlı

berk2010_2

Üye
Anil Kurdum Cfwni Müthiş :sarıl:

anılbaran

anılbaran

Üye
Anil Kurdum Cfwni Müthiş :sarıl:
:) güzel

----------Eklendi @ 17:41:24 ---------- Yazıldı @ 17:21:38 ----------

benim cfw nin 4*4 ve 4*5 menü modları uygulanan linkleri ramboya teslim edildi artık gerisi ona kalmış.Furkan abi ninde dedigi gibi bazı sıkıntılar var daha yüksek performans için biraz bekleticez sizleri .Ama en son paylaşılanlarda çok ta bi sıkıntı yok kullananlar yazdı zaten stabil oldugu.Yaniburdaki cfw leri atabilirsiniz telefona bişi olmaz. Fakat 3. güncellemelerde düzgün bişi istiyosanız biraz beklicez .Benim ve ümit biraz cfw bilgilerimizi tazelemeye karar verdik.yani bilgimizi çogaltırsak sizlere daha iyi cfw ler sunabiliriz.Bizler maxipower ekibi olarak boş durmucaz c6 fw de ki bazı hatalar düzeltilene kadar bir müddet ofw düzenlicez.Yani asla durmak yok !.Buraya yazdıgınız yorumlarıda dikkaete alıcaz . Yardımlarımızı esirgemicez sizlerden. ;)

sado_27

sado_27

Üye
Anılbaran'ın 2.CFW'si konuya eklenmiştir. Resimler en kısa sürede eklenecektir.

Gece gece uykum kaçtı. İnternete gireyim dedim. Gördüklerime inanamadım. Yani iyiki yatmışım ve yanlış anlaşılmalar üst üste gelmiş. Neyse, bazı konulara açıklık getirmek istiyorum.

Eskiden C6v10 ve v20 vardı. Onlarda RAM sorunu vardı fakat şimdiki gibi değil. Özellikleri azdı çünkü. C5v41 ile RAM sorunu hat safhaya ulaştı. C6 portunu yapan Binh24'ün kendi blogspot sitesinde, orjinal port üzerinde deneme yapan kullanıcıların RAM şikayetleri var. Yani sorun kaynakta; C6 yazılımında. Bunun için bizim yapacağımız tek şey beklemek ve yeni C6 portlarını kullanmak. Belki Nokia birşeyler yapar.

Kendi telefonumdan örnek vereyim: 5230'umda v40 sürümünde 80 MB'a kadar boş RAM görüyordum. Normal kullanımda 60-70 arasıydı. Forumda OmegA OFW Edition konularına bak istersen. Nokia 5230'a v50'yi çıkardığında gülücük ikonları ve sürüklemeli tuş kilidi koydu. RAM artık 65'i geçmiyor. Bu da demek oluyor ki sorun Nokia'nın yazılımlarında.

sado_27, bilmediğin işlere karışıyorsun. CFW lerin beğenmediğin ve hata aldığın noktaları yazman zaten bize yeter ve artar bile. Artık bu hataları gidermeyle uğraşırız, sen kalkmış "5800'dan nefret ettim" diyorsun ve suçu bize yüklüyorsun. Niyetin iyi olabilir ama kendininde ifade ettiği üzere CFW bilgin çok az ve benim sana tavsiyem, CFW işlerine girmeden önce biraz bilgi edin. Yoksa böyle ters yorumlar yazarsan böyle tokat gibi cevaplar alırsın.

Neden tokat gibi dediğimi şimdi anlayacaksın.

Senin beğendiğin CFW: http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/blackstar-5800-v52-mod-hack-411504.html

İlk iki satırını oku.

Okudun mu? Ne yazıyor: Orjinal 5800 yazılımı üzerinde kuruludur.

Yani adam C6v41 kullanmamış ki sen nefret edesin. Orjinal yazılımı düzenlemiş. Yani zaten orjinal yazılımda RAM oranı yüksektir. Seninde özellikle düzeltmemizi istediğin nokta bu. Sen başka bir C6v41 adı verseydin bende ona göre "bir hatamız var, adamı nefret ettirdik" diye düşünürdüm. Burada hata sende. Dediğim gibi, CFW bilgini arttır sonra yorum yaz ve fikir ver.

Şimdi hiç uykum kalmadı :nono:

madem konu ıle alakasız olan mesajları sılıyorsun bu neden hala duruyor kardeş
asıl bu hak yemek olmuyormu yanı sıze yetkı verılmıs dıye kendı ıstedıgınızı durduruyorsunuz ama hosunuza gıtmeyen yorumları sılıyorsunuz bu haksızlık deılmı bıde bana hak emekten bahsedıyorsunuz burda hahhhhhbeeeeeeeee

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Anıl gps klasörünün içindekileri ne yapacağız?

anılbaran

anılbaran

Üye

madem konu ıle alakasız olan mesajları sılıyorsun bu neden hala duruyor kardeş
asıl bu hak yemek olmuyormu yanı sıze yetkı verılmıs dıye kendı ıstedıgınızı durduruyorsunuz ama hosunuza gıtmeyen yorumları sılıyorsunuz bu haksızlık deılmı bıde bana hak emekten bahsedıyorsunuz burda hahhhhhbeeeeeeeee

Yöneticiler öyle istemiş olabilir belki ;) tamam kapatalım artık .

----------Eklendi @ 18:51:43 ---------- Yazıldı @ 18:48:36 ----------

konumlama yönteminde wifi secenegi yok .onun için navigasyon filan kullancaksan onu atabilirsin.kullanmıcaksan atmana gerek yok.wifi den konum bulmak için işe yarar. O modu x plore ile (open4all yaması atarken açık olmalı)c/ dizinine atınız .

----------Eklendi @ 18:52:28 ---------- Yazıldı @ 18:51:43 ----------

konumlama yönteminde wifi secenegi yok .onun için navigasyon filan kullancaksan onu atabilirsin.kullanmıcaksan atmana gerek yok.wifi den konum bulmak için işe yarar. O modu x plore ile (open4all yaması atarken açık olmalı)c/ dizinine atınız .

sado_27

sado_27

Üye
Yöneticiler öyle istemiş olabilir belki ;) tamam kapatalım artık .

----------Eklendi @ 18:51:43 ---------- Yazıldı @ 18:48:36 ----------

----------Eklendi @ 18:52:28 ---------- Yazıldı @ 18:51:43 ----------

iş haksızlıga bındımı bence konu dahda acılılır kapanmaz
bu nasıl yonetıcıymışkı kendı ısteyıne gore ıstedıgı kısının yorumunu brakıyor ıstemdıgını sılıyor anıl

anılbaran

anılbaran

Üye

iş haksızlıga bındımı bence konu dahda acılılır kapanmaz
bu nasıl yonetıcıymışkı kendı ısteyıne gore ıstedıgı kısının yorumunu brakıyor ıstemdıgını sılıyor anıl

bunu söylemek bizlere düşmez .

sado_27

sado_27

Üye
işnize gelseydi düşerdi merak etme herşeyın farkına vardık maxicepte ıcım rahat bundan sonra bu arada maxicep yoneticilerini burdan alkışlıyorumm..
(h5)(h5)(h5)(h5)(h5)(h5)(h5)(h5)(h5)

Üst Alt