N8 Symbian Belle Madness CFW V2.1 Güncellendi!

Sponsorlu Bağlantılar

mceryilmaz

Üye
evet farklı.. menü çok derli toplu olmuş.. daha yükleyeli 2 saat oldu.. yapan kişi stabil diyo şuana kadarda bi ayarsızlık görmedim.. :D yükle gitsin, maksat değişiklik.. bende ivo3.1 kullanıyodum ama bu baya iyileştirilmiş hali..

Arkadaşlar bunu annaya dönmeden IVO belle nin üzerine tekrar belleyebiliyormuyuz? Böyle yapan var mı aranızda ?

n000k

n000k

Üye
evet belleyebiliyorsun.. flaşlamadan önce E yi biçimlendir, bide hard format yada soft format at. sonra flashla.

mceryilmaz

Üye
teşekkürler bilgi için

YYQAVUZHYAN

Üye
madness kardeş ben bu işlerde cok yenıyım mumkunse bana msn vs ıle yardımcı ol yada burdan cok acık bı sekılde anlatır mısın_

oncelıkle mutlaka olması gereken dosya yada programlar hangılerıdır?

indirdiklerimi hangi programla ve nasıl flash lıyacagım?

bende nokıa n8 dark grey var yurt dısından geldı bu yuzden ıngılızce olarak guncellıyo

belle yada 025.007 olabılır bana. yardımını beklıyorum

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
madness kardeş ben bu işlerde cok yenıyım mumkunse bana msn vs ıle yardımcı ol yada burdan cok acık bı sekılde anlatır mısın_

oncelıkle mutlaka olması gereken dosya yada programlar hangılerıdır?

indirdiklerimi hangi programla ve nasıl flash lıyacagım?

bende nokıa n8 dark grey var yurt dısından geldı bu yuzden ıngılızce olarak guncellıyo

belle yada 025.007 olabılır bana. yardımını beklıyorum
arkadasim oncelikle telin nereli olursa olsun farketmez.

Gerekli programlar.
Phoenix kurulu olcak pc'de,
RM-596 klasoru icinde v25.01 dosyalari olucak EM-596 klasoru PC C/program files/nokia/phoenix/product dizinine at ve RM-596 klasor icine Belle adinda bir dosya ac icine belle 4 dosyayi at.Telefonunda v54 yada v22 anna yukluyse tamam ama v25 anna yukluyse burdaki konudan hallet http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...k-coken-cihaz-kurtarma-n8-icindir-523312.html

versiyonu dusurdun simdi phoenix ac usb bagla phoenix teli file/scanproduct yap bulunca ... nokta olan yere tikla anna dosyasini sec ve options tikla altta ordan dosyalari belle dosyalariyla degistir degistiricen dosyalar UDA-UDA CORE-CORE ROFS2-ROFS2 ROFS3-ROFS3 uzantilui olanlarla degiseceksin ve diger kalan iki dosyayi sil DELETE yap tamam de OK ama yok yapamam dersen burdaki video size yardim edecektirkolay gelsin.yapamazsaniz yardim ederiz buyrun imzamdaki adreslerden birine buyrun kolay hallederiz
[video=youtube;MLoyKqJ0NhU]http://www.youtube.com/watch?v=MLoyKqJ0NhU&feature=player_embedded[/video]

• Beğen
Tepkiler: dogan64 ve kraldost
emre.koc

emre.koc

Üye
arkaplanları nasıl gömebiliriz cfw ye madness ..

astegon

Üye
Madness senin bu ürünü arada update edebilsek?

Yani software update yaparken profil koyup senin sunucuya bağlansak sen de yeni sürümleri oraya koysan sürekli olarak flashlamasak diyorum?

efsanevii

efsanevii

Üye
arkadaşlar c6.01 için belle yok mu ya ne zaman gelir bir fikriniz filan var mı

projectmaximo

projectmaximo

Üye
bu en son sızdırılan belle mi?

vaaab

Üye
kardeş bu mesajlar gelen kutusunda gozukuyo bı yardım edebılırmısın nasıl duzeltebılırız bunu ?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürüm hazırlanacak. 111.030.0607 uğraşıyorum 1 haftaya çıkar. Euro2 üzerine yapıyorum.

----------Eklendi @ 16:59:24 ---------- Yazıldı @ 16:59:02 ----------

kardeş bu mesajlar gelen kutusunda gozukuyo bı yardım edebılırmısın nasıl duzeltebılırız bunu ?
Mesajlarda ayarı var kardeşim.

----------Eklendi @ 17:42:45 ---------- Yazıldı @ 16:59:24 ----------

Yeni gelecek olan cfw de telefonun en performanslı ve en verimli hali kullanılacaktır. Bilginize...

memoooo

Üye
Yeni sürüm hazırlanacak. 111.030.0607 uğraşıyorum 1 haftaya çıkar. Euro2 üzerine yapıyorum.

----------Eklendi @ 16:59:24 ---------- Yazıldı @ 16:59:02 ----------

Mesajlarda ayarı var kardeşim.

----------Eklendi @ 17:42:45 ---------- Yazıldı @ 16:59:24 ----------

Yeni gelecek olan cfw de telefonun en performanslı ve en verimli hali kullanılacaktır. Bilginize...

hocam bekliyoruz merakla

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
hocam bekliyoruz merakla

Nokia'nın belle'yi baştan aşağı yenileyeceğini öğrendim. Orjinal sürüm çıktığında yeni sürüm çıkartılacaktır. Şu anlık cfw geliştirmeyi düşünmüyorum çok talep olursa yaparız ;)

mkahya

mkahya

Üye
arkadaşlar madness uğraşmış yapmış ama kurtuluş40 arkadaşın cfv sinden uyarlamış yüklemek isteyen arkadaşlar direk olarak kurtuluş40 tan yüklesin o çok daha güzel ve kullanışlı

• Beğen
Tepkiler: nosteam1
yilmazumut

yilmazumut

Üye
95 megabaytlık part geçiçi olarak devre dışı diyor ???????????????????????????

avianca

Üye
hocam bu belleyi yükledikten sonra birşey dikkatimi çekti. Bu bellede n8 imle cektiğim fotoların kalitesi annadaki gibü değil sanki çin işi gibi bu kamera neden böyle?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar madness uğraşmış yapmış ama kurtuluş40 arkadaşın cfv sinden uyarlamış yüklemek isteyen arkadaşlar direk olarak kurtuluş40 tan yüklesin o çok daha güzel ve kullanışlı

Eski sürüm bu. Yenisi çıkacaktır sonradan. Şimdilik kurtulus40'ın cfw sini deneyebilirsiniz. Yenisi tamamen bana ait olacaktır.

takozali

Üye
ben sizin belle yi yüklemek istiyorum, versiyonu 25.7 düşürmek gerekiyormuş, deat phone flash yaparak 11.5 şe düşürdüm ancak telefonu açınca beyaz ekran ve nokia yazısı çıkıyor. öyle kalıyor. ne yapmalıyım bi yardımcı olacak varmı .

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
ben sizin belle yi yüklemek istiyorum, versiyonu 25.7 düşürmek gerekiyormuş, deat phone flash yaparak 11.5 şe düşürdüm ancak telefonu açınca beyaz ekran ve nokia yazısı çıkıyor. öyle kalıyor. ne yapmalıyım bi yardımcı olacak varmı .

Dead phone ile bunu at.

Üst Alt