(Galaxy S2 9100 Yeni Rom)2.3.5 XWKJ3 I9100 Güle Güle Kullanın

Sponsorlu Bağlantılar

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
(Galaxy S2 9100 Yeni Rom)2.3.5 XWKJ3 I9100 Güle Güle Kullanın
evet arkadaşlar yeni romumuz hayırlı olsun....

XWKJ3 2.3.5 I9100 463 MB

samfirmware dan alıntıdır..

RAR PASS..

samfirmware.com

işte linkimiz...

indirdiğimiz dosya tek parçalıdır...

Odinden pda kısmına dosyayı gösterin başka bişeye dokunmadan start deyin ve bekleyin...Telefonunuz yeniden başlatılacaktır....

ROOT DOSYASI DA EKLENMİŞTİR ARKADAŞLAR.. BUYRUN XDA DAN ALINTIDIR....

NOT.....YAZILIM YÜKLEMEK HERZAMAN RİSKLİ İŞTİR SORUMLULUK TAMAMEN KENDİNİZE AİTTİR....

errry

Üye
Merhaba Bu update Türkcemi acaba

gkoylu2007

gkoylu2007

Üye
İmzamdaki şekliyle cihazımı kullanmaktayım. quadranttan 4700 lü skorlar alıyorum. Kesinlikle tavsiyemdir. Telefonunuz acayip hızlanıyor ve şarj süresinde iyileşme mevcut bu rom ile.

onurdoyuran

onurdoyuran

Üye
ben telefonum aldığım gibi orjinalde duruyor bunu yuklesem ne ddeğişicek yani çok bi faydası olurmu

alibayram61

Üye
kardeş bunun root dosyasını nerden bulabiliriz ???

xelat

Üye
Arkadaşlar benim galaxy s2 ye Litening rom 6.1 yüklü, acaba bu orijinal rom u yüklersem ne olur?

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Bu update Türkcemi acaba

merhabalar türkçedir...gönül rahatlığıyla kurup kullanabilirsiniz....

----------Eklendi @ 21:12:41 ---------- Yazıldı @ 21:10:44 ----------

ben telefonum aldığım gibi orjinalde duruyor bunu yuklesem ne ddeğişicek yani çok bi faydası olurmu

olur kardeş her yeni çıkan yazılımda mutlaka yenilikler ve eksikliklerin çoğu giderilmesi hedeflenmiştir...en son çıkan en sorunsuz ve stabil mantığıyla hareket edebilirsiniz...

----------Eklendi @ 21:13:15 ---------- Yazıldı @ 21:12:41 ----------

kardeş bunun root dosyasını nerden bulabiliriz ???

kardeş yukarıya ekledim güle güle kullan...

----------Eklendi @ 21:14:43 ---------- Yazıldı @ 21:13:15 ----------

Arkadaşlar benim galaxy s2 ye Litening rom 6.1 yüklü, acaba bu orijinal rom u yüklersem ne olur?

kardeş en yeni yazılıma ve yeni sürüme ayrıyetten en son stabil çalışan firmwareyi yüklemiş olursun...en güncel hatası en az ve stabil olanıdır herzaman....iyi forumlar...

carfeng

carfeng

Üye
Benim telefonun versiyonu 2.3.3 ana bant sürümü I9100 XWKE1 Karnel Sürümü 2.6.35.7-I9100 XWKE3-CL200134ROOT@DELL103 #2 Telefona direk bu sürümü yüklesem bi sorun olurmu ilk defa root yapıcam çünkü ve telefonum yurt dışı olduğu için I ve Ğ harflerini görmüyor aynı zamanda telefonu ilk aldığım zaman bluetootu durdurmaya zorladım ve sildim herhangi bi kaynaktan yükleyemiyorum kies den bağlandığımda da bu versiyon güncellenemez diyo yardımcı olursanız sevinirim.

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefonun versiyonu 2.3.3 ana bant sürümü I9100 XWKE1 Karnel Sürümü 2.6.35.7-I9100 XWKE3-CL200134ROOT@DELL103 #2 Telefona direk bu sürümü yüklesem bi sorun olurmu ilk defa root yapıcam çünkü ve telefonum yurt dışı olduğu için I ve Ğ harflerini görmüyor aynı zamanda telefonu ilk aldığım zaman bluetootu durdurmaya zorladım ve sildim herhangi bi kaynaktan yükleyemiyorum kies den bağlandığımda da bu versiyon güncellenemez diyo yardımcı olursanız sevinirim.

olmaması lazım kardeş ben çok yükledim öyle ama genede tedbirli olmakta fayda var efs klasörünün yedeğini almayı unutma derim ve bilgilerini de yedeklemeni öneririm o sonra gönül rahatlığıyla kurabilirsin kullanabilirsin...bluetootu yeni yazılım yüklediğinde kendinden düzelecek sildiğin dosyalar otomatikman yerine gelecektir...kies görmez normaldir...çünkü odin yani 3. şahıs programıyla güncelleme yapıyorsun...kiesin tanıyabileceği konuda forumda mevcuttur...http://www.maxicep.com/android-romlar/galaxy-s-ii-kies-i9100xwkj1-turkiye-romu-561876.html gene benim konum istersen onu yükle deim ilk önce ve kiese bağla samsung için s2 orjinal roomdur yüklersen kieste tanır ve kies üzerinden telefonunu güncelleyebilirsin...yalnız kies yani yukarıdaki verdiğim benim konum olan linkteki yazılımı yükleyeceksen herşeyi harfiyen ve benim anlattığım gibi yap en ufak bir noktayı bile atlama özellikle TUR KODUNU SEÇME BÖLÜMÜNÜ...gene sorun olursa yaz yardımcı olurum iyi forumlar....

hayta018

hayta018

Üye
şimdi arkadaşlar telefonuma yukledm ama hata veriyo android kurulumunu baslatmıo bi yardım edebilirmisiniz

halidgiray

halidgiray

Üye

2.3.5 2011 November Turkey PDA: I9100XWKJ1 CSC: I9100OJVKJ3 344.5 MB

uur24

Üye
Kardes parola yanlis diyor neden acaba

bur4q3891

Üye
telefonum çöktü uygun rom fln nasıl bulucam nasıl atıcam ekran acıldıgın da galaxy s2 yazısı geliyor bana yardımcı olabilicek bi arkadas varmı çok zor durumdayım arkadaslar yardımızını bekliyorum lütfen

yadigar27

Üye
telefonum çöktü uygun rom fln nasıl bulucam nasıl atıcam ekran acıldıgın da galaxy s2 yazısı geliyor bana yardımcı olabilicek bi arkadas varmı çok zor durumdayım arkadaslar yardımızını bekliyorum lütfen

telefonu download moda al ( ses kısma+menu+acma kapama tuslarına aynı anda basarak)
odin 1.85 1.83 programını pc ye indir masaustune at
yukarda verilen romu indir.. zipden cıkar klasor içinde dursun
odini ac.. pda yazan kutuya tıkla..acılan pencereden cıkardıgın klasor içindeki md5 tar uzantılı dosyayı sec.. odinde baska yere tıklamadan starta bas.. bekle..

- - - Eklendi - - -

telefonu download moda al ( ses kısma+menu+acma kapama tuslarına aynı anda basarak)
odin 1.85 1.83 programını pc ye indir masaustune at
yukarda verilen romu indir.. zipden cıkar klasor içinde dursun
odini ac.. pda yazan kutuya tıkla..acılan pencereden cıkardıgın klasor içindeki md5 tar uzantılı dosyayı sec.. odinde baska yere tıklamadan starta bas.. bekle..

Üst Alt