symbian belle bir umut

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kpln176

Üye
    Konu Sahibi
symbian belle bir umut
nokıa ya e mail atmışdım onlarda okumuş şu an aradılar ve bellenin 2011 sonu ve ya 2012 ocak ayında gelebilir dediler çok iş yyapıyo bunlar ...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Telefonun c7 zaten geldi bize yükle gitsin

kpln176

Üye
    Konu Sahibi
yya sorun olur diye yapmak istemiyorum

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bu işte acemiysen sorun olabilir ama flaşı biliyorsan doğru yol izlersen hiçbir sorun olmaz ve yazılımdan garanti gitmez

aşikar53

aşikar53

Üye
ya arkadaşlar ben şimdi belleyı yüklesem orjinal i geldi mi nasıl oluyor geri dönüş mu yapıyoruz yoksa Ovi den normal bir şekilde mi biri yardım etsin nasıl olur bu iş teşekkürler N8 telefonum

SilentOne

SilentOne

Üye
n8 ise telefonun geri dönüş yaparsın

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kasım bitti zaten aralığa geldik birşey kalmadı :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
N8 için belle var ama oviden yapamazsınız flashlayacaksınız

google896

google896

Üye
arkadaşlar sölenenlerı takip edip yükleyın sorun olmuyor ben biraz önce denedım şu an cok harika bir belleye sahibim :D

aşikar53

aşikar53

Üye
orjinal i geldi gi zaman anna ya mi dönmem mi gerekiyor Ovi den direk flaş la digi m bellenin üzerine atamaz mi yim orjinal belle yi yeniden yükle seçeneği ile

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Atarsınız belleyi ve Orjinal belle küçük bi ihtimal 10 aralık gelebilir küçük bi ihtimal diyorum gelmezse kızmayın hemen güncelleme tarihinde 10.11.11 yazıyo 1 ay ekleyince 10 aralık oluyo gerçi geçen 18 kasım tutmadı ama bu tutar belki :D

SilentOne

SilentOne

Üye
inş. ozmn tutar:D

Burakkk250

Üye
şimdi diyelim ben bu belleyi yükledim..orjinali ile farkı ne oluyor ve bu sürümü piyasaya kim nasıl nokiadan önce sürüyor ? kullandığımız sürüm sahte mi oluyor ne oluyor ? bilen biri açıklayabilir mi

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Sahte olmuyor bu sürümü nokia geliştiricileri sızdırıyor sanırsam ve orjinal zaten bu ama sızdırılmışı resmisi değiş

Burakkk250

Üye
peki resmi olan geldiğinde yüklerken bir sorun çıkma ihtimali var mı

n000k

n000k

Üye
peki resmi olan geldiğinde yüklerken bir sorun çıkma ihtimali var mı
bu belle yi geliştiriciler sızdırıyor artı bu orjinal belledir.. yakın zamanda çıkacğı için diyorumki belkide çıktığında güncellemnize bile gerek kalmayabilr. ama gerekirse güncelleme evet ovide çıkanla bunun üstüne güncelleyebilirsiniz.. ne amaçla sızdırdıklarını bilmiyoruz. zaten önemli değil.flaşla teli tadını çıkar :oke:

Burakkk250

Üye
teşekkürler bilgilendirdiğiniz için

DxTR90

DxTR90

Üye
ah ah belle gariban c6-01 e de gelseydi hic uzatmazdm bu kadar direk flashlardim :D

• Beğen
Tepkiler: n000k
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
:D Adi nokia :D

n000k

n000k

Üye
resmen beklete beklete çıkartıyo :angry: millet sonunda kızıp harbiden satıcak tellerini hee!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt