WebStyle
Üye
Ca-75u Belle'de Tv Bağlantı Problemi (Nokia N8)
Merhabalar,
Şu anda arkadaşın evindeyim bir film bakalım dedik ancak videoları belle de bir türlü oynatamadım.
Geçtiğimiz günler de bir kaç gün anna kullanmıştım onda gayet sağlıklı çalışıyordu ancak anna kadar hantal bir işletim sistemini görünce tekrar belle ye terfi ettim. Ancak belle de tv bağlantısında video'da sorunlar yaşıyorum. Ca-75u tv out kablosu ile normal tüplü tv ye telefonu bağlıyorum herşey normal müzikleri resimleri gayet sağlıklı çalıştırıyor. Ama gel gelelim hiç bir video'yu oynatmıyor.
Elinde Ca-75u bağlantı kablosu olupta belle kullanan arkadaşlar rica etsem bi deneyebilir mi? Tek sorun bende mi var yoksa genel mi en azından bunu öğreneyim.. Bu arada kurtulus adlı arkadaşın cwf'si yüklü.
Yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim..
Şu anda arkadaşın evindeyim bir film bakalım dedik ancak videoları belle de bir türlü oynatamadım.
Geçtiğimiz günler de bir kaç gün anna kullanmıştım onda gayet sağlıklı çalışıyordu ancak anna kadar hantal bir işletim sistemini görünce tekrar belle ye terfi ettim. Ancak belle de tv bağlantısında video'da sorunlar yaşıyorum. Ca-75u tv out kablosu ile normal tüplü tv ye telefonu bağlıyorum herşey normal müzikleri resimleri gayet sağlıklı çalıştırıyor. Ama gel gelelim hiç bir video'yu oynatmıyor.
Elinde Ca-75u bağlantı kablosu olupta belle kullanan arkadaşlar rica etsem bi deneyebilir mi? Tek sorun bende mi var yoksa genel mi en azından bunu öğreneyim.. Bu arada kurtulus adlı arkadaşın cwf'si yüklü.Yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim..
ya telefonu çarpacaktım ya da kabloyu