nokia C6-01 gps sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

akyazılı

akyazılı

Üye
    Konu Sahibi
nokia C6-01 gps sorunu
nokia c6-01 telefonum haritalara bağlanırken internet üzerinden bağlanıyor sadece gps ile bağlamak mümkünmü bir yazılımı varmı bilen cevaplarsa memnun olurum şimdiden teşekkür ederim

_ardaa

_ardaa

Üye
Harita->Ayarlar->İnternet->Çevrimdışı sonra Menü->Araçlar->Ayarlar->Uygulama Ayarları->Konumlama->Konumlama Yöntemleri kısmına gel sadece tümleşik GPS seçili olsun.

deadlydesire

deadlydesire

Üye
haritala/ayarlar/internet/bağlantıyı çevirimdışı yapman yeterli olacaktır ;)

akyazılı54

Üye
iyi akşamlar dediğinizi yaptım bu seferde hiç bağlanmıyor internet ile bağlanmak istiyor

deadlydesire

deadlydesire

Üye
internet kullanmadan bağlandığında haliyle yavaş bulacaktır konumunu beklemen gerek...ayrıca kapalı ortamda denemeni tavsiye etmem :)

serkanet

Üye
telefonu ovi suite modunda pc ye bağla sonra haritalara gel türkiye haritanı güncelle açık bir alana çık konumunu bekle konumlama yöntemlerinde sadece tümleşik gps seçili olsun yardımlıyı seçme o da kontor yiyor sadece tümleşik sonra haritalar ayarlardan bağlantıyı çevrimdışı yap bu şekilde ücretsiz olarak kullanabilirsin eğer dediğin gibi yine internete bağlanmaya çalışıyorsa konumlama yöntemlerini gözden geçir mutlaka yardımlı gps seçilidir onu kaldır sadece tümleşik gps seçili olsun

yassiino

yassiino

Üye
büyük ihtimalle türkiye haritası yüklü değildir, ovi maps'den güncelle kısmına gelerek ve wi-fi kullanarak türkiye haritasını indir. Telefonu Ovi Suite'e bağlayıp da halledebilirsin, kolay gelsin =)

muratbozan66

Üye
Sorun nokianın kendi sitesinde çözülmüş oradan alıntı yaparak yanıtlamaya çalışayım Ben denedim oldu gibi ama yarın bi daha deneyeceğim.
"Bu, Yardımlı GPS sunucusundaki ayarlar değiştirilerek düzeltilebilir. Aşağıdaki adımları uygulayın:
  • Menü > Ayarlar > Uygulama Ayarları > Konumlandırma > Konumlandırma sunucusu > Sunucu Ayarları seçeneklerini belirleyin.
  • Bu, şunu gösterir: 1 supl.nokia.com.
  • Buna dokunulursa, şunları gösterir: Sunucu adresi* Supl.nokia.com ve Yalnızca ana şebekede Evet.
  • Yalnızca ana şebekede seçeneğini Hayır'a getirin.
Bu ayar Hayır olarak ayarlanmalıdır, çünkü ana şebekenizden farklı bir şebekedeyseniz telefonunuz GPS yardımını kullanmaz, bu nedenle GPS düzeltmesi almak uzun sürebilir."

bunu yapmadan önce srkanın dediklerini de yapıp tümleşik GPS yi de seçmelisin.
İnş. işinize yarar.

atakan25

atakan25

Üye
Araçlar->Ayarlar->Uygulama Ayarları->Konumlama->Konumlama Yöntemleri burası benim telefonda yok güncelledikten sonra mı gelcek ki

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
Araçlar->Ayarlar->Uygulama Ayarları->Konumlama->Konumlama Yöntemleri burası benim telefonda yok güncelledikten sonra mı gelcek ki
araçlarda değil ki...direk Ayarlar->Uygulama Ayarları->Konumlama->Konumlama

furi

Üye
bende bağlanamıyorum dediklerinizi yaptım

ceza_035

Üye
aynen bende konumlama yapamıyorum dediklerinizi yaptım konumumu bulamıyor telefon internet olmadan .

eypcnmrt

Üye
hard format attım gps gitti napcm

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
hard formatla gps gitmez ki.sıkıntı ne tam olarak.