gkhn321
Üye
maxipower ekibine versen yeterbide 5800 a symbian belle yüklüyolarmış bide onun modunu atarasın ha bide ios yükleme modu var ya onu da at bence
![]()
wayy symbian belle oda gzl

maxipower ekibine versen yeterbide 5800 a symbian belle yüklüyolarmış bide onun modunu atarasın ha bide ios yükleme modu var ya onu da at bence
![]()

Madem bu kadar mod var neden güzel bir CFW yapıp bizle paylaşmıyorsunne güzel olur
![]()
![]()
Telefonun kendi sistemini değiştirsek bize yeter. Zaten telefonu alanlar görünümünden ve yavaşlığından şikayetçi.
Çoğunu silmiştim. Çok karışmıştı arşiv. Tekrar arşiv oluşturacağım bu elimdeki arşivin üzerine.
Yok ben almıyimTelefonun kendi sistemini değiştirsek bize yeter. Zaten telefonu alanlar görünümünden ve yavaşlığından şikayetçi.

furkan burdanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbi mod cikartabilirmisin
:suan umitin yeni cfw(2.) yi kurdum onu da test ediyorum suan stabil ama bilmedigim 2 3 sey var vacuum programi ne ise yario ?
Vacuum adlı programı ev ekranındaki kısayollardan birine ekle ve sonucu kendin yaz![]()

İşte kısayollardan birini silmene yarıyor.
anlayamadim 
autoinstaller nedn yok umit 2. cfw de ac parantez (yeni cfw gzl olmus ümit eline saglik suan bi hata ile karsilasmadim karsilasirsam yazarim)
----------Eklendi @ 11:42:08 ---------- Yazıldı @ 11:40:09 ----------
nasil kullanilior cozemedim furkan tikliorm bise olmuor surukliorum bise olmuoranlayamadim
![]()

auto installeri kendin yükleyebilirsin biz başka uygulama kullanmıştık saol bu arada karşılaştığın sorunları yazarsın iyi olur gelecek versiyon için
vacum uygulaması açılmaz o sadece ana ekrandaki vidget kısayoluna koyduğunda boş gözükmesi sağlıyor
telefon yavaş dersen tema efektini kapat hızlanıyor
telefon yawas dicemi
ayriyeten bise solicem petrol mavisi mukemmel bise
tesekkr ederm ayricanasi da cözmüssün benitelefon yawas dicemi
ayriyeten bise solicem petrol mavisi mukemmel bise
tesekkr ederm ayrica
bide sana zahmet autoinstaller in link atarmsn umit

http://www.maxicep.com/maxipda-turk...bianos9-x-unsigned-turkce-maxipda-388543.html
bunu yükle sonra hafıza kartındaki thinkchange klasörüne gir uygulamayı telefon hazfızasına yüklüceksen c hafıza kartına yüklüceksen e ye at telefondanda autoinstallere gir seçeneklerden yüklemeye başla de![]()
sdce link i istedm ama olsun genede yazmisin baskalarina yardimci olr tesekkrler...rambonun cfwyi kullanmayı düşünüyorum telefon 5800.hackli de mi cfw yani sertifika hatası almam? Yorumlara baktim da sertifika hatası alanlar var
o ümitin cfw deydi sorun olmaz kardesim sen yukle
simdde warmi sertifika hatası

arkadaslar ben yeni 5800 telefon aldım cw atıcam arabiriminden sıkıldım bana yardım edebilecek olan varsaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iletişime gecmesi rica olunur forumda önemli olan yardımlasmadır zaten bilgi paylaştıkca büyür![]()