Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Madem bu kadar mod var neden güzel bir CFW yapıp bizle paylaşmıyorsun :D ne güzel olur :D

Çoğunu silmiştim. Çok karışmıştı arşiv. Tekrar arşiv oluşturacağım bu elimdeki arşivin üzerine.

maxipower ekibine versen yeter :ehe bide 5800 a symbian belle yüklüyolarmış bide onun modunu atarasın ha bide ios yükleme modu var ya onu da at bence :aha:

Yok ben almıyim :) Telefonun kendi sistemini değiştirsek bize yeter. Zaten telefonu alanlar görünümünden ve yavaşlığından şikayetçi.

anılbaran

anılbaran

Üye

Çoğunu silmiştim. Çok karışmıştı arşiv. Tekrar arşiv oluşturacağım bu elimdeki arşivin üzerine.

Yok ben almıyim :) Telefonun kendi sistemini değiştirsek bize yeter. Zaten telefonu alanlar görünümünden ve yavaşlığından şikayetçi.

dogrudur :)

gkhn321

Üye
furkan burdan bi mod cikartabilirmisin

anılbaran

anılbaran

Üye
furkan burdan bi mod cikartabilirmisin

:ah:

----------Eklendi @ 08:15:45 ---------- Yazıldı @ 07:26:14 ----------

5800 da c6v41 de kim istemeski telefonun ram minin 64.14 mb gibi bir degerde sabit kalmasını ;) herkes ister ;)

gkhn321

Üye
suan umitin yeni cfw(2.) yi kurdum onu da test ediyorum suan stabil ama bilmedigim 2 3 sey var vacuum programi ne ise yario ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
suan umitin yeni cfw(2.) yi kurdum onu da test ediyorum suan stabil ama bilmedigim 2 3 sey var vacuum programi ne ise yario ?

Vacuum adlı programı ev ekranındaki kısayollardan birine ekle ve sonucu kendin yaz ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İşte kısayollardan birini silmene yarıyor.

• Beğen
Tepkiler: ysatxE

gkhn321

Üye
autoinstaller nedn yok umit 2. cfw de ac parantez (yeni cfw gzl olmus ümit eline saglik suan bi hata ile karsilasmadim karsilasirsam yazarim) :)

----------Eklendi @ 11:42:08 ---------- Yazıldı @ 11:40:09 ----------

İşte kısayollardan birini silmene yarıyor.

nasil kullanilior cozemedim furkan tikliorm bise olmuor surukliorum bise olmuor :D anlayamadim :D

pitbull16

pitbull16

Üye
autoinstaller nedn yok umit 2. cfw de ac parantez (yeni cfw gzl olmus ümit eline saglik suan bi hata ile karsilasmadim karsilasirsam yazarim) :)

----------Eklendi @ 11:42:08 ---------- Yazıldı @ 11:40:09 ----------

nasil kullanilior cozemedim furkan tikliorm bise olmuor surukliorum bise olmuor :D anlayamadim :D

auto installeri kendin yükleyebilirsin biz başka uygulama kullanmıştık saol bu arada karşılaştığın sorunları yazarsın iyi olur gelecek versiyon için :)
vacum uygulaması açılmaz o sadece ana ekrandaki vidget kısayoluna koyduğunda boş gözükmesi sağlıyor :)
telefon yavaş dersen tema efektini kapat hızlanıyor

gkhn321

Üye

auto installeri kendin yükleyebilirsin biz başka uygulama kullanmıştık saol bu arada karşılaştığın sorunları yazarsın iyi olur gelecek versiyon için :)
vacum uygulaması açılmaz o sadece ana ekrandaki vidget kısayoluna koyduğunda boş gözükmesi sağlıyor :)
telefon yavaş dersen tema efektini kapat hızlanıyor

nasi da cözmüssün beni :D telefon yawas dicemi :D ayriyeten bise solicem petrol mavisi mukemmel bise :D tesekkr ederm ayrica

bide sana zahmet autoinstaller in link atarmsn umit

pitbull16

pitbull16

Üye
nasi da cözmüssün beni :D telefon yawas dicemi :D ayriyeten bise solicem petrol mavisi mukemmel bise :D tesekkr ederm ayrica

bide sana zahmet autoinstaller in link atarmsn umit

http://www.maxicep.com/maxipda-turk...bianos9-x-unsigned-turkce-maxipda-388543.html
bunu yükle sonra hafıza kartındaki thinkchange klasörüne gir uygulamayı telefon hazfızasına yüklüceksen c hafıza kartına yüklüceksen e ye at telefondanda autoinstallere gir seçeneklerden yüklemeye başla de :)

berkeren23

Üye
rambonun cfwyi kullanmayı düşünüyorum telefon 5800.hackli de mi cfw yani sertifika hatası almam? Yorumlara baktim da sertifika hatası alanlar var

gkhn321

Üye
rambonun cfwyi kullanmayı düşünüyorum telefon 5800.hackli de mi cfw yani sertifika hatası almam? Yorumlara baktim da sertifika hatası alanlar var

o ümitin cfw deydi sorun olmaz kardesim sen yukle

xforcex22

Üye
arkadaslar ben yeni 5800 telefon aldım cw atıcam arabiriminden sıkıldım bana yardım edebilecek olan varsa
iletişime gecmesi rica olunur forumda önemli olan yardımlasmadır zaten bilgi paylaştıkca büyür :)

anılbaran

anılbaran

Üye
:vur

----------Eklendi @ 19:35:28 ---------- Yazıldı @ 19:34:45 ----------

arkadaslar ben yeni 5800 telefon aldım cw atıcam arabiriminden sıkıldım bana yardım edebilecek olan varsa
iletişime gecmesi rica olunur forumda önemli olan yardımlasmadır zaten bilgi paylaştıkca büyür :)

konuda anlatım var zaten dostum vıdeo bıle var ordan bakarak yapabılırsın :oke:

Üst Alt