Tahminim Bu Ayın 30'u !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bbounce

bbounce

Üye
    Konu Sahibi
Tahminim Bu Ayın 30'u !!!!

Arkadaşlar Sam MObilesi uzun zamandır takip ediyorum ilkk defa bukadar kararlı konustugunu gordum,yanı yukardakı yazıdan dolayı boyle yazıyorum,inşallah artık gelde benim gibi bir çok arkadaşım bu eziyetten bu işkenceden kurtusun...

ceycey111

ceycey111

Üye
bu hber sanirim sam in yeni sitesiyle alakali yeni site ypiyolardi o yayina baslicak byuk ihtimal badayla alakasi yok bence 20-30 aralik arasnda glcek

kajal3636

kajal3636

Üye
ben beklemekden bikip telefonu satiliga cikaranlardanim tweter da face cok soru sordum cevap yazan olmadi bu yazida yeni website icin bence bada busene gelmez badalari onlarin olsun teli satar satmaz ios a gecicem

rockforewer3521

Üye
arkadaşlar ben büyük bir elektronik markette çalışıyorum bize eğitim ve yeni çıkan modeller hakkında bilgi vermek adına samsungtan eğitim personelleri rutin olarak gelirler bende bir bada kullanıcısı olarak kendilerine ilk sorduğum soru 2.0 ın ne zaman çıkacağıydı.. verdikleri bilgiye göre kasım ayının son haftası wawe3 piyasaya çıkıcak ve aralık ayının ilk haftalarında da bada 2.0 kies e eklenecek miiişşş... yani ben onların yalancısıyım ama verdikleri bilgi böyleydi bende sabırsızlıkla bekliyorum açıkçası umarım biran önce çıkar

• Beğen
Tepkiler: mevlutcan
kajal3636

kajal3636

Üye
simdi twitter da gordum cepten girdigim icin resim koyamiorum december a kaldi yazio yani aralikda her ay sonraki ayin adini yaziorlar kisacasi salliorlar milleti malesef :(((

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
(: hocam bu tarz konuları acarken biraz daha dkkat etmenızde fayda var ..
Ayın 30 u derken bada 2.0 ' a dair tek bir bilgi yok ..
Sanırım bi site güncellemesi olacak arkadaşların dedigi gibi (:
Biz ne eyluller,ne ekımler,ne kasımlar,ne aralıklar duyduk (:
Bunlar alışmış (:
adamları basından atma yolunuda cok iyi biliyorlar
Aralık gelsin Ocak ayının bası derler
Subat,Mart,Nisan............. (:

• Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN|
|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye

Bunlar alışmış (:

eyvallah kardeş, en güzel ve isabetli yorum sizinki...
aynen katılıyorum.
samsung asla dürüst davranmıyor, sadece kendi menfaatlerini kolluyor.

• Beğen
Tepkiler: TayLorSwift

mevlutcan

Üye
yok bu sefer çıkıyor. Wave 3 almanya'da raflarda yerini aldı, Kies güncellemesinin eli kulağında...

feyzammm

feyzammm

Üye
2012 ye geldik daha bişi yok nabacaz şimdi yawwww :)))))))))

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
(: hocam bu tarz konuları acarken biraz daha dkkat etmenızde fayda var ..
Ayın 30 u derken bada 2.0 ' a dair tek bir bilgi yok ..
Sanırım bi site güncellemesi olacak arkadaşların dedigi gibi (:
Bunlar alışmış (:

İçimemi doğdu ne :D
Kasımda demişim üstelik (:

feyzammm

feyzammm

Üye
ceycey kardeş ben kl6 yı yükledim ama xpkj1 e döndüm sebep kasma yok video çekiminde takılma yok bence en stabil sürüm bu

ceycey111

ceycey111

Üye
ceycey kardeş ben kl6 yı yükledim ama xpkj1 e döndüm sebep kasma yok video çekiminde takılma yok bence en stabil sürüm bu

kl6 da video da başlarda biraz takılıyo okadar snra düzeliyo normal dede pk kasma yok bi galeride takılıyor bide iki kere dondu telefon

feyzammm

feyzammm

Üye
cuma akşamından beri xpkj1 yüklü sadece 1 kere reset attı başkada bışey olmadı kl6 da videolarıda kaydetmekte zorlaniyo bence en stabil sürüm xpkj1 ben memnunum

ceycey111

ceycey111

Üye
cuma akşamından beri xpkj1 yüklü sadece 1 kere reset attı başkada bışey olmadı kl6 da videolarıda kaydetmekte zorlaniyo bence en stabil sürüm xpkj1 ben memnunum

hayırlısıyla orjinal sürüm çıksada yklesek :D

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
şubat ayından önce geleceğini sanmıyorum en fazla mart ayında kies'e düşer düşüncesindeyim..

feyzammm

feyzammm

Üye
daha ne şubatlar ne martlar ne karlar ne kışlar görecez kimbilir :)

niecke

Üye
Arkadaşlae wave ve wave2 için bada yalan oldu gibi. Dün bi arkadaş vasıtasıyla samsung yetkili servisinin üst düzey çalışanı ile tanıştım. Bada 2 wave ve wave2 ye gelme ihtimali çok düşük en azından samsungdan bize gelen bilgi bu ama kesinlikle çıkmayacak diyemem tabi, diye bir açıklamada bulundu.

ceycey111

ceycey111

Üye
Arkadaşlae wave ve wave2 için bada yalan oldu gibi. Dün bi arkadaş vasıtasıyla samsung yetkili servisinin üst düzey çalışanı ile tanıştım. Bada 2 wave ve wave2 ye gelme ihtimali çok düşük en azından samsungdan bize gelen bilgi bu ama kesinlikle çıkmayacak diyemem tabi, diye bir açıklamada bulundu.

nasıl düşük kardeşim öyle bişi olamaz çunku oyle olsaydı okadar betalar ve rc sürümler çıkmazdı
bada 2 gelicek wave 1 ve 2 ye ama nezaman o belirsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt