cik cik

öten kuş sağlıklıdır, dinçtir.. Yaşlandıkça ötme kabiliyetini kaybeder
bu kuş ötüyo![]()
Muhabbet kuşu alacamda 

öten kuş sağlıklıdır, dinçtir.. Yaşlandıkça ötme kabiliyetini kaybederMuhabbet kuşu alacamda
![]()
hayvan cik cik diyerek ötüyo,hayat dolu.
amcamı dıyelım sana dedemıBence ihtiyarlık 26'da baslar![]()
valla ınsan kendını ıyı bılyo bazen 20 sınde bıle olan kendını yaşlı hıssedıyoÇevredekileride rahatlatıyor
kuştan kastım zaten muhabbet kuşuyduhayvan cik cik diyerek ötüyo,hayat dolu.
![]()

Çevredekileride rahatlatıyor![]()

insan ne zaman hayal kurmayı bırakıpta anıları yaşarsa o zaman yaşlanmış demektir

insan ne zaman hayal kurmayı bırakıpta anıları yaşarsa o zaman yaşlanmış demektir
yani şuan ben bunu yapıyorum 
ya her ikisini aynı anda yapıyorsan o zaman ne oluyoryani şuan ben bunu yapıyorum
![]()
saka bi yana bende oyleyimher an aklımda ölüm var evet ama istediğimden, yani çaresizlik ve korkudan değil istiyorum olmuyor. Sanırım ALLAHın sevdiği kulu değilim çabucak almıyor beniDeğişkenlik gösteren bir durumdur. Ummadığınız anda gelir bazı şeyler. Ve Nadide'nin dediği gibi hayal kurmayı bırakırsınız. Sadece anılar ile mutlu olur yahut pişman olursunuz. Çok zor olur inanın bana. Her an aklınıza ölüm gelir. Korksanız dahi yapacak birşeyinizin olmaması yakar canınızı

Isteme nedenin nedir kardeşim? Bir zamanlar banada kolay geliyordu ölüm kelimesi... Lakin şimdi sadece korku oldu içimde. Hani derler ya yumurta deliğe dayandı... Hakkı vardır.
her an aklımda ölüm var evet ama istediğimden, yani çaresizlik ve korkudan değil istiyorum olmuyor. Sanırım ALLAHın sevdiği kulu değilim çabucak almıyor beni![]()