Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
nası girmiyo bende gayet güzel giriyo :hmmm

----------Eklendi @ 20:18:58 ---------- Yazıldı @ 20:18:14 ----------

şimdilik kullanmıyorum dostum :)
Tamam.

----------Eklendi @ 20:49:29 ---------- Yazıldı @ 20:40:04 ----------

Anıl ovi suite den güncellemelere baktığımda Cihaz yazılım güncellemesi diye bir güncelleme çıkıyor bunu güncelleyeyim mi?

anılbaran

anılbaran

Üye
Tamam.

----------Eklendi @ 20:49:29 ---------- Yazıldı @ 20:40:04 ----------

Anıl ovi suite den güncellemelere baktığımda Cihaz yazılım güncellemesi diye bir güncelleme çıkıyor bunu güncelleyeyim mi?

hayır,hayır kesinlikle öyle bişi yapmayın

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye

internet telefonu ne işe yarıyor hacı :D çok ısrar ettin yeni versiyona koymak isterim grup izin verirse :)

yaa normalde herkes kullanmaz bunu.. bu özellik telefonunla internet üzerinden görüşme yapmana yarar.. mesela ben NetGSM diye bi operatör firmasında yazılımcıyım.. bizim VoIP sistemlerimiz var.. kredi yüklüyosun.. sana bir numara veriliyor.. mesela NetGSM'de numara bloğu 0850 30X XX XX gibi.. atıyorum sabit hatları bu internet phone üzerinden çok daha ucuza arayabiliyosun.. aynı şekilde cepleri filanda arayabiliyosun.. benim çok kullandığım bi özellik.. Türkiye'de de gittikçe yaygınlaşan bi sektör.. mesleğim icabı da çok ihtiyacım oluyo.. o yüzden yeni versiyona koyarsan çoook memnun olurum.. ben Rambo nun izni ve yardımıyla omega 4.6ya eklemiştim kendimce ama çalışmadı :D o yüzden işinin erbabı birinin koyması çok iyi olur =) senden güzel haberler bekliyorum hocam..

ihsanca

Üye
telefondan yazılım güncelleme bölümünden öviyi güncelledim ama açmıyor porgramı. tıklıyorum tık yok programda. sildim tekrar yükledim yine tık yok

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
dosya yöneticiden şarkı açıp çıkınca menüye atıyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Az önce 100 sayfa değilmiydi konu ne ara 105 oldu :ehe

dosya yöneticiden şarkı açıp çıkınca menüye atıyor

Sen "Seçenekler >> Çıkış" dersen bu programı kapatma anlamına geliyor zaten ;) Dosya yöneticisini kullanarak yaptığın tüm işlemler ve kullandığın programlar Dosya yöneticisine bağlıdır. Dosya yöneticisinden çıkarsan Müziktende çıkarsın. Sen Müzik açtıktan sonra "Geri" ye basarsan kaldığın yerden devam edersin ;)

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
geriye basıyorum zaten .d

----------Eklendi @ 22:26:01 ---------- Yazıldı @ 22:24:59 ----------

dosyalara geri dönmuyor menuye atıyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bende düzgün çalışıyor. pitbull16 ve anılbaran ın kendi telefonlarında da bu sorunu test etmeleri gerekiyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
evet menüye atıyor :hmmm

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
ordan açınca ilahilerle şarkılar karışıyo :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Müzik çaların Favori çalma listesi oluşturma özelliği çok saçma olduğu için böyle bir öneri de yapamıyorum. Sorun bir sonraki versiyonda düzeltilebilir.

kraldost

kraldost

Üye
yaklaşık bir kaç hafta önce ilk ben dedim ortak bir cfw yapın diye ama n8 için demiştim ama burdaki kardeşlerim daha atik davranıp 5800 için yapmışlar helal olsun size siz yürüyün ben arkanızda değilim yanınızdayım

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
anılbaran

anılbaran

Üye
yaklaşık bir kaç hafta önce ilk ben dedim ortak bir cfw yapın diye ama n8 için demiştim ama burdaki kardeşlerim daha atik davranıp 5800 için yapmışlar helal olsun size siz yürüyün ben arkanızda değilim yanınızdayım

sagolasın :oke:

Üst Alt