Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Sponsorlu Bağlantılar
ihsanca
Üye
birde nokianın ve diğer fw oluşturanların hiç dokunmadığı şey rehber ayarlarında rehber gösterimi olarak;
soyisim - isim
soyisim - isim (bence isim - soyisim + numara gösterimi olmalı)
isim- soyisim
keşke samsung daki gibi çağrıştıran numaraları ararken ekranda yardımcı olsa bize
birde nokianın ve diğer fw oluşturanların hiç dokunmadığı şey rehber ayarlarında rehber gösterimi olarak;
soyisim - isim
soyisim - isim (bence isim - soyisim + numara gösterimi olmalı)
isim- soyisim
keşke samsung daki gibi çağrıştıran numaraları ararken ekranda yardımcı olsa bize
birde rehber ayarlarında nokianın düzeltmediği bir hata var bence;
soyisim-isim
soyisim-isim (eski telefonlarda bu isim-soyisim+numara gösrerimi şeklindeydi) ?????
isim-soyisim
anılbaran
Üye
ihsanca
Üye
keşke samsun telefonlardaki gibi numara arama yaparken rehberdeki çağrıştıran numaralar çıkıyo ya öyle yapılabilse
birde rehber ayarlarında nokianın düzeltmediği bir hata var bence;
soyisim-isim
soyisim-isim (eski telefonlarda bu isim-soyisim+numara gösrerimi şeklindeydi) ?????
isim-soyisim
neyse bunlar temenni ...
gerçekten fw lere büyük emeğiniz geçiyor . birde benim gibi bu konulardan yüzde yüz anlamayanlarla uğraşmak sizi bir hayli yoruyor olmalı hakkınızı helal edin
neyse bunlar temenni ...
gerçekten fw lere büyük emeğiniz geçiyor . birde benim gibi bu konulardan yüzde yüz anlamayanlarla uğraşmak sizi bir hayli yoruyor olmalı hakkınızı helal edin
yok dostum bizden direk ögrenmedik bizde acemıydık halden anlarız ,ayrıca yormadın yardım etmek görevimiz zaten helal olsun
ihsanca
Üye
peki anıl kardeş bu cfw lere farklı ev ekranları (4-5 adet )yüklenmiyormu . yani canımız sıkılınca samsung-i-phone-htc gibi ekranlara kolayca geçiş yapmak zormu.
peki anıl kardeş bu cfw lere farklı ev ekranları (4-5 adet )yüklenmiyormu . yani canımız sıkılınca samsung-i-phone-htc gibi ekranlara kolayca geçiş yapmak zormu.
malesef bu mümkün degil anca flash tipi ev ekranı gibi bişiler oluyo ya anca onlar olur
ihsanca
Üye
[h=2]Daha hızına yetişemediler kulanın farkı görün 5800 v52 6 Ayrı Ev Ekranlı by -r@sim farkı ile[/h]
bu arkadaş yapmıştı zamanında yükledim ama görsel açıdan prk beğenmediğim için değiştirdim.
[h=2]Daha hızına yetişemediler kulanın farkı görün 5800 v52 6 Ayrı Ev Ekranlı by -r@sim farkı ile[/h]
bu arkadaş yapmıştı zamanında yükledim ama görsel açıdan prk beğenmediğim için değiştirdim.