Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia c6-01 hack işlemi (YARDIM-SORU)
Sponsorlu Bağlantılar
realdreamss
Üye
Konu Sahibi
Nokia c6-01 hack işlemi (YARDIM-SORU)
Merhaba başlıktan da anlaşılacağı gibi telefonumu hacklersem ne kazanacağım?
Hack işlemini geri çevrimek istersem geri nasıl çevireceğim?
Hack benim telefonum için bir problem çıkartırmı ?
qsaw
Üye
bu konu daha önceden açıldı ama ben yinede söylüyorum herhangi bir imza istenmeyecek her türlü uygulamayı yükleyebileceksin (symbian için)
Merhaba başlıktan da anlaşılacağı gibi telefonumu hacklersem ne kazanacağım?
Hack işlemini geri çevrimek istersem geri nasıl çevireceğim?
Hack benim telefonum için bir problem çıkartırmı ?
ya ben telefonu dün hackledim, unsigned program,tema,oyun yükleyebiliyodum. sonra telefonu yeniden açınca yükleyemedim. öncedende olmuştu böyle. nedenini bilen var mı? telefon c6-01 bu arada. rompatcheri siliyorum ondan olabilir mi?
ya ben telefonu dün hackledim, unsigned program,tema,oyun yükleyebiliyodum. sonra telefonu yeniden açınca yükleyemedim. öncedende olmuştu böyle. nedenini bilen var mı? telefon c6-01 bu arada. rompatcheri siliyorum ondan olabilir mi?
Rompatcher ı silersen nasıl yükleyeceksinz ? Onu silmeyeceksin duracak.
semih3408
Üye
eyvallah hocam denedim az önce oldu, telefonuda kapadım açtım sorun yok
inanu
Üye
telefona uygun installserverı c:\sys\bin klasörüne atarsak rom patchera gerek kalmaz istersek kaldırabiliriz.
cyber_warrior24
Üye
arkadaşlar nokıa c6 01 tel var norton ile hack yaptım daha sonra rompatcher i de kaldırdım şimdi tel uygulamaları kabul etmiyo tekrar hack lemeye çalışıyorum o da olmuyo hata veriyo ne yapmam gerekiyo acil yardım lütfen
arkadaşlar nokıa c6 01 tel var norton ile hack yaptım daha sonra rompatcher i de kaldırdım şimdi tel uygulamaları kabul etmiyo tekrar hack lemeye çalışıyorum o da olmuyo hata veriyo ne yapmam gerekiyo acil yardım lütfen