3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
c5-00nasıl açıyo ? Ondaki real playeri atamaz mıyız?

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi

tanerti

Üye
kardeş yeni linki indirip kurdum , eline sağlık valla süper olmuş, tam istediğim fw. çok hızlı, şimdilik hiçbi sorun cıkarmadı . tekrar eline sağlık teşekkürler..

bartuyilmazzz

bartuyilmazzz

Üye
Bir şey daha sorcam, bu ev ekranını istediğimiz gbi ayarlayabiliyoruz dme yeni şeyler ekleme gbi?

babadjcin

Üye
slm arkadaşlar sertifika alamıyorum 3 gündür begin proje tarzı yazıyor opda ne yapmam gerek artık tarayıcı da iken hafıza dolu demesinden çok sıkıldım yardım pls.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar sertifika alamıyorum 3 gündür begin proje tarzı yazıyor opda ne yapmam gerek artık tarayıcı da iken hafıza dolu demesinden çok sıkıldım yardım pls.
hangi yazılımı kullanıyorsun??

eagletim

Üye
arkadaşım sorunsuz kurdum kullanıyorum. ama telefonu kapatıp açınca 2-3 dk sonra kendi kendine mesaj gönderiyor.

tanerti

Üye
bi msn programı gonderirmisin

doctorrr

doctorrr

Üye
ellerine sağlık kardeş çok dehşet olmuş ellerin dert görmesin hele c7 tema efekti çok güzel sağolasın..

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi

sebo00000

Üye
yeni mesaj gelince sohbetler de mi acıyo yoksa normal mi ben bu konuya çok taktım hocam ya.

sebo00000

Üye
tamam hocam ben de cfw kullanıyorum sohbetler ekli ama istediğim şekilde değil c6 da farklı o neden olmuyo 5800 a

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
tamam hocam ben de cfw kullanıyorum sohbetler ekli ama istediğim şekilde değil c6 da farklı o neden olmuyo 5800 a
bende bi kaç kez portlamaya çalıştım ama olmadı bi türlü çözemedim,şu an çözümü yok gibi bende araştırıyorum sürekli

sebo00000

Üye
tamam teşekkür ederim. Inşallah bunu da deneyecem ellerine sağlık hocam

by-hedir

by-hedir

Üye
s.a. arkadasım ben cfwlerını yukledım ama soyle bır sırunla karsılastım acaba neden kaynaklanıyor sızce bana yardımcı olabılırmısınız saygılar.
sorun: kısa mesaj gönderılıyor hatası.
her ne yaparsam yapayım telefon bu hatayı tekrarlıyor hard ve soft format attım.bir kac kez cfw yı yenıden kurdum.

Üst Alt