evet yükleyebilirsinizv101 e yükleyebilir miyiz bunu ?
tema değişikliğini rofs2 de mi yaptın?teşekkürler kardeşim ama buna tema değişikligi yaptıgımda xm tuşu çalışmıyor buda tema iconlarından kaynaklı olabilecegini düşündüm bunun sorunu düzelte bilirmisin?
keşke biraz araştırsanız:Batarya modu için gerekli dosyayı upload edip koyabilirmisiniz?
Yani direk telefonun gereken klasörüne yükleyeyim o mod için gerekli kodu ?
Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Saygılar.
Anna ikon da mı Killme hata veriyor??Djmatrix FW güzel lakin;
1- Killme yüklenmiyor
2- Arayanın ismini söyleyi açık yaptığım zaman ses çıkmıyor birde telefonun zil sesi 1 kez çalıyor sadece (Aylin sana göre gereksiz ama yüklersen iyi olur bizler için)
3- Hız muhteşem ama batarya çok az gidiyor
Bu 3 sorun için güzel bir güncelleme beklemekteyiz.
iyi günlerde kullanwallaha helal olsun onnumara olmus harıka harıkaaa v001 kullanıyordum sımdı bunu kullanıyom super oldu once v 60 yaptım baktım hack yok bunu kurdum super otesı

nasıl yani??? linkler yerinde ve sağlamlink nerde![]()
iyi günlerde kullan
nasıl yani??? linkler yerinde ve sağlam

yeni güncellemede keylock rofs a gömüldüellerine sağlık şuan kullanıyorum ancak her zamanki gibi karşılaştığım sorunlarımı sıralıyorum onun haricinde gayet güzel bir çalışma ve hız olarakda gayet memnunum
1-keylock yüklemeye çalıştığımda dahili bileşen hatası alıyorum
2-tuş kilitlendikten sonra tema efeklerinde sorun oluşuyor
3-e-posta sürekli bağlanmak için uyarı veriyor bunu nasıl otomatik yapabilirim?

Anna ikon da mı Killme hata veriyor??
Aylin veya arayanın ismini söyleme çalışmaz çünkü onları kalıcı olarak sildim,çok gereksiz benceEvet onda sorunu çözdüm aslında silerken bir tane killme dosya kalıntısı var resource apss içinde onu sildim yeniden tüm halini rofsa gömdüm killme halloldu.
Ama asıl sorun Aylinde(Ses dosyasında) rofs'a gömsemde orjin hali ilede kullansam "arayanın ismini söyle çalışmıyor ve zil sesi bir kez sesli çalıyor sonra ses çıkmıyor yani dışardan rofs'a müdahale edince değişiklik olmuyor olmadığı gibide ayarı bozuluyor onun içinde güncellersen FW'yi bildiğin için senin düzenlemen gerekir"
Birde batarya az gidiyor.