gerek yok ki bir çok program var sitedec5-00nasıl açıyo ? Ondaki real playeri atamaz mıyız?
evet ordaki gibi kurabilirsin fark etmiyor yani ister use ini yi işaretleyip Rm-356 yı seç istersen de tek tek dosyaları seçip öyle yazılımı atYaa use ini yi daha önceden cfw kuranlar işaretliyo dme bnm orjinal daha hiç ellemedim işaretlememe gerek yok dme? Bir de http://www.maxicep.com/modifikasyon...lumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.html aynen burdaki gbi yükleyebilir miyim bi değişiklik yok dme?
iyi günlerde kullanın...kardeş yeni linki indirip kurdum , eline sağlık valla süper olmuş, tam istediğim fw. çok hızlı, şimdilik hiçbi sorun cıkarmadı . tekrar eline sağlık teşekkürler..
evet yeni widget ler ekleyebilirsinizBir şey daha sorcam, bu ev ekranını istediğimiz gbi ayarlayabiliyoruz dme yeni şeyler ekleme gbi?
hangi yazılımı kullanıyorsun??slm arkadaşlar sertifika alamıyorum 3 gündür begin proje tarzı yazıyor opda ne yapmam gerek artık tarayıcı da iken hafıza dolu demesinden çok sıkıldım yardım pls.
öyle bir sorun olmaması lazım,kurduğun programlardan birindendir,hafıza kartı sistem dosyalarını sildin mi?arkadaşım sorunsuz kurdum kullanıyorum. ama telefonu kapatıp açınca 2-3 dk sonra kendi kendine mesaj gönderiyor.
güle güle kullan kardeşellerine sağlık kardeş çok dehşet olmuş ellerin dert görmesin hele c7 tema efekti çok güzel sağolasın..

normal açıyor,şu an için sohbetlerden açma söz konusu değilyeni mesaj gelince sohbetler de mi acıyo yoksa normal mi ben bu konuya çok taktım hocam ya.
bende bi kaç kez portlamaya çalıştım ama olmadı bi türlü çözemedim,şu an çözümü yok gibi bende araştırıyorum süreklitamam hocam ben de cfw kullanıyorum sohbetler ekli ama istediğim şekilde değil c6 da farklı o neden olmuyo 5800 a
iyi günlerde kullan.tamam teşekkür ederim. Inşallah bunu da deneyecem ellerine sağlık hocam