N8 Symbian Belle Madness CFW V2.1 Güncellendi!

Sponsorlu Bağlantılar

yahudinus

Üye
Hepsinde diğerlerini kaldır refurbish işaretli olsun.

----------Eklendi @ 16:24:54 ---------- Yazıldı @ 16:23:41 ----------
Madness sorunlarım hallolmuştur çok teşekkürler harikasın... dikkat et yaban ellere almasınlar seni kaliteli beynilere yaptıkları gibi :):) kolay gele

----------Eklendi @ 17:40:18 ---------- Yazıldı @ 17:37:22 ----------

madness harikasın çok sağol tüm sorumlarım halloldu ben videodaki gibi sadece son dosyayı refurbish yaparak flaslıyorum.. süpersin :):) kolay gele

n000k

n000k

Üye
cevap için teşekkürler.
ilk mesajımdaki sorun halloldu. pr 1 de açıldı telefon.
yalnız kafamı karıştıran v24,1 normal mi yoksa dead flash atacaktık.
normal flash at. sonra belle yide normal flash at.

[alikan]

[alikan]

Üye
setting wizard ı yeniden yükleme imkanımız yok mu telefona.

yahudinus

Üye
bu sürümdeki ovi haritalar konum bulmuo bende herkezde mi öyle acaba ? birde bağlantı sekmesinde (konumlamanın) wi-fi seçeneği yok... ? farkeden yada nedenini bilen var mı

wratH!

wratH!

Üye
benim konumlama ve navigasyonda sorun yok ama harita güncelleme gözüımüyor. En son çıkan 3.08.... Diyorlar ancak tel.daki 2.4 lü birşeydi. El ile mi güncellemek lazım?

yahudinus

Üye
bende weather ingilizce ve çalışmıyor..birde önceden opera ile yer imi ekleyebiliyordum şimdi oda olmuo ????

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
yaw müzikçalar müzikleri bulmuyor neden???

[alikan]

[alikan]

Üye
Madness kardeşimiz çok yoğun sanırım konuyla ilgilenemiyor galiba bu aralar.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
yaw bu müzikçalar herkeste mi sorunlu sadece bende mi??

ilterhan

Üye
navifrim 8 dosya buluyor dokuz degil neden acaba geçen ay dokuz dosya indirdi biri de 1.5 GB idi o yok şimdi nasıl bulacagız

n000k

n000k

Üye
navifrim 8 dosya buluyor dokuz degil neden acaba geçen ay dokuz dosya indirdi biri de 1.5 GB idi o yok şimdi nasıl bulacagız
anna nın dosyalarını mı 8 tane buluyor acaba?

----------Eklendi @ 13:27:26 ---------- Yazıldı @ 13:23:27 ----------

o dediğin çıkıyor ama otomatik olarak tikli çıkmıyor o yüzden kendin tikliyorsun onu en altta zaten.. 756 MB lık dosya.. bende gözüküyor. sende nasıl gözükmüyor anlamadım.

yahudinus

Üye
bu sürümdeki ovi haritalar konum bulmuo bende herkezde mi öyle acaba ? birde bağlantı sekmesinde (konumlamanın) wi-fi seçeneği yok... ? farkeden yada nedenini bilen var mı
tamamdır bu sorunlar halloldu geldi kendisine weather ve navigasyon...tek birşey sanırım buraya yazılırımı bilmiyorum ama opera 11.5 de facebook ta yer imi kaydedebiliyodum ama şuan yer imi sekmesi çıkmıor...bilen var mı acaba ??

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır bu sorunlar halloldu geldi kendisine weather ve navigasyon...tek birşey sanırım buraya yazılırımı bilmiyorum ama opera 11.5 de facebook ta yer imi kaydedebiliyodum ama şuan yer imi sekmesi çıkmıor...bilen var mı acaba ??
Sorun yok. Konumlamaya Wi-Fi eklenecek bir dahaki sürüme.

wratH!

wratH!

Üye
benim konumlama wi-fi ile çalışıyor zaten :s. Bir de yeni sürüm yeni sızdırılan belleye göre mi olacak yoksa bu sürüm devam mı ?

tozmetal_1934

tozmetal_1934

Üye
müzikler ses dosyaları klasöründe ise bulmaz music klasörüne at

[alikan]

[alikan]

Üye
sızdırılan yeni belle 111.030 üstünde çalışman olacak mı.?

wratH!

wratH!

Üye
madness arkadaşım rica etsem effect lerin linkini paylaşabilir misin?

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bugün sorunsuzca kurdum emeğine sağlık...

wratH!

wratH!

Üye
haritaların güncellemesini kurtuluşun 3.5 indeki gibi nasıl yapabiliriz?

Üst Alt