bende bugün deneyim bi nası olcak.usb kablom eski 5310 umdan kalmayazılım güncelleyen yokmu benden başka yaw![]()

Ben karar verdim Curve alcam ya da bold.. Biraz daha zaman geçsin de. Yoksa bbam beni evden kovcak her ay telefn mu değişir dye
anlıycan durumumz aynı
ama bi ipad 2 almayı düşünüyorum.ben nokia 5130 seçmiştim sorunsuz kullanıyorum![]()
Az önce teldeydim benim aklımda da 5130 diye kalmış. Denedim, yüklendi ama çalışmadı. Hata verip kapattı?

bu arada bliali nasıl güncelleştirme yapcaz kies ten mi yapıyoruz bi açıklar mısn?
bu arada yardımın teşekkür ederimkiesten yapılıyor...samsungun sitesinden telefonu bulup destek bölümden 9 kasım tarihli kies son sürümünü indirip kur sonra telefonun şarjı yada fulle yakın olmalı bunları tamamladıktan sonra programı çalıştırıp telefonu bağla zaten uyarı olarak verecektir güncelleştir dediğinde gerisini kendisi otomatik olarak yapıyor hiçbirşeye ellemiyorsun en sonunda güncelleme başarılı şu sürüme yükseltildi diyecek ve telefon baştan başlayacak bu şekilde yapılıyor oradaki yönergeleri iyi takip et telefondan hiçbirşey silinmiyor mesajlar programlar herşey duruyor...
halletmiştim.pek bir fark yok facebook uygulamasını denemedim ama bsliali arkadşımz sorun devam ediyor diyor.
link atmıştım buraya ordaki facebook uygulamasında problem yok bende yeni indirdim onu hemen paylaştım daha önceleri başka sürümler yüklüyordum resetliyordu o sürümde sorun yok ch@t telefonlarda...evet arkadaşlar facebook mobile uygulamasını indrdiğimde telefon res atıyor ne yapmam lazım hangi sürümü indirmeliyim link atabilir misiniz? bide telefonu güncelleme olayı nedir?
blackberry sürekli pazar payı kaybediyor benim görüşümce gördüğüm en karışık menüye sahip çok sıkıcı tabi herkes farklı düşünebilir bu kendi görüşüm
----------Eklendi @ 11:13:40 ---------- Yazıldı @ 10:28:57 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsamsung ch@t reset atmayan facebook uygulaması yeni sürümde sorunsuz çalışıyor eski sürümlerdede sorun yok sanırım indirip denersiniz...
telefondan m.opera.com adresine girip indirmeyi dene?