SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
ya bsey sorcam bz nimbuzz yuklerken hangi tel modelini seciyoduk?

bsliali

Üye
ben nokia 5130 seçmiştim sorunsuz kullanıyorum :oke:

brk38

brk38

Üye
yazılım güncelleyen yokmu benden başka yaw :D
bende bugün deneyim bi nası olcak.usb kablom eski 5310 umdan kalma:ehe

Ben karar verdim Curve alcam ya da bold.. Biraz daha zaman geçsin de. Yoksa bbam beni evden kovcak her ay telefn mu değişir dye

bence bold al alcaksan.ben nezamn telefon desem artık yok alamam alırsanda kaldrır atarım camdan diyo oyüzden artık telefon lafını söylemiyorum:eheanlıycan durumumz aynı:naughty: ama bi ipad 2 almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: minoo

bsliali

Üye

Az önce teldeydim benim aklımda da 5130 diye kalmış. Denedim, yüklendi ama çalışmadı. Hata verip kapattı?

nasıl bi hata verdi? ben onu indirdim işte adım gibi eminim :)

minoo

minoo

Üye
Ya yükledikten sonra girdim uygulamaya. Türkçe olmayan bi yazı yazıyodu. Ve seçeneklerde bi tek exit vardı.

bsliali

Üye
beklemeyi denedinmi ? belki yüklüyordur internet üzerinden falan

minoo

minoo

Üye
Yok ya daha önce starda nimbuzz kullanmıştım biliyorum yani. Yükledikten sonra o hatayı verdi. Ben nimbuzz kullanamicak mıyım ya

brk38

brk38

Üye
bu arada bliali nasıl güncelleştirme yapcaz kies ten mi yapıyoruz bi açıklar mısn?

bsliali

Üye
bu arada bliali nasıl güncelleştirme yapcaz kies ten mi yapıyoruz bi açıklar mısn?

kiesten yapılıyor...samsungun sitesinden telefonu bulup destek bölümden 9 kasım tarihli kies son sürümünü indirip kur sonra telefonun şarjı yada fulle yakın olmalı bunları tamamladıktan sonra programı çalıştırıp telefonu bağla zaten uyarı olarak verecektir güncelleştir dediğinde gerisini kendisi otomatik olarak yapıyor hiçbirşeye ellemiyorsun en sonunda güncelleme başarılı şu sürüme yükseltildi diyecek ve telefon baştan başlayacak bu şekilde yapılıyor oradaki yönergeleri iyi takip et telefondan hiçbirşey silinmiyor mesajlar programlar herşey duruyor...

• Beğen
Tepkiler: minoo

bsliali

Üye
brk38 güncelledinmi kardeş telefonunu ?

brk38

brk38

Üye
kiesten yapılıyor...samsungun sitesinden telefonu bulup destek bölümden 9 kasım tarihli kies son sürümünü indirip kur sonra telefonun şarjı yada fulle yakın olmalı bunları tamamladıktan sonra programı çalıştırıp telefonu bağla zaten uyarı olarak verecektir güncelleştir dediğinde gerisini kendisi otomatik olarak yapıyor hiçbirşeye ellemiyorsun en sonunda güncelleme başarılı şu sürüme yükseltildi diyecek ve telefon baştan başlayacak bu şekilde yapılıyor oradaki yönergeleri iyi takip et telefondan hiçbirşey silinmiyor mesajlar programlar herşey duruyor...
bu arada yardımın teşekkür ederim:op: halletmiştim.pek bir fark yok facebook uygulamasını denemedim ama bsliali arkadşımz sorun devam ediyor diyor.:hih:

bsliali

Üye
son yazdığından bişey anlamadım bsliali benim benmi sorun devam ediyor dedim karışık yazmışsın :D link atmıştım buraya ordaki facebook uygulamasında problem yok bende yeni indirdim onu hemen paylaştım daha önceleri başka sürümler yüklüyordum resetliyordu o sürümde sorun yok ch@t telefonlarda...

namlı baykuş

Üye
evet arkadaşlar facebook mobile uygulamasını indrdiğimde telefon res atıyor ne yapmam lazım hangi sürümü indirmeliyim link atabilir misiniz? bide telefonu güncelleme olayı nedir?

bsliali

Üye
evet arkadaşlar facebook mobile uygulamasını indrdiğimde telefon res atıyor ne yapmam lazım hangi sürümü indirmeliyim link atabilir misiniz? bide telefonu güncelleme olayı nedir?

facebook linki... fatelefonu kablo ile program aracılığı ile içerisindeki yazılımı yeni çıkan yazılıma yükleniyor...

facebook linki buda...

1608fatih

Üye
blackberry sürekli pazar payı kaybediyor benim görüşümce gördüğüm en karışık menüye sahip çok sıkıcı tabi herkes farklı düşünebilir bu kendi görüşüm :):hmmm

----------Eklendi @ 11:13:40 ---------- Yazıldı @ 10:28:57 ----------

samsung ch@t reset atmayan facebook uygulaması yeni sürümde sorunsuz çalışıyor eski sürümlerdede sorun yok sanırım indirip denersiniz...

Uygulama için sağolun.. inşallah resetlemez bi daha =)

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
iyki c3 almamışsın aferin:alkis:oke: tebrikler

benial06

Üye
Chat 222'me bir türlü yükeyemedim opera miniyi. Sürekli 'jar dosyası geçersiz' hatası alıyorum. Bu konuda yardım edebilecek biri var mı?

bsliali

Üye
telefondan m.opera.com adresine girip indirmeyi dene?

benial06

Üye
telefondan m.opera.com adresine girip indirmeyi dene?

Her şeyi denedim. m.opera.com'daki tüm versiyonları, tüm sertifikaları indirdim. Jar ve jad dosyalarını operanın kendi sitesinden hafıza kartıma attım ve oradan yüklemeyi denedim. Halihazırda opera kurulu olan bir samsungdan bluetooth ile yolladım falan ama nafile...

Üst Alt