Güncelleme Geldi Sürüş Haritaları

Sponsorlu Bağlantılar

deli oğlan

Üye
arkadaşlar son güncellemeyi yaptıktan sonra navigasyon yapabilen oldumu ? Hedef belirlemek için haritadan bir nokta seçemiyorum ve yürüme navigasyonunu bulamadım ev konumu olarak belirli bi noktayı seçemedim..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
nasıl seçemedin yani? çıkmıyor mu o menü?

deli oğlan

Üye
nasıl seçemedin yani? çıkmıyor mu o menü?

hayır öyle bi menü yok..mesela önceden ev konumu için ve hedef belirlemek için haritadan seç diye çıkıyodu ama bunda öyle bişey yok navigasyon yapamıyorum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
nokia suite üzerinden mi güncelledin telefondan mı

deli oğlan

Üye
nokia suite üzerinden mi güncelledin telefondan mı

nokıa suite üzerinden herşey güzel çalışıyo hava durumu falan hep geldi ama navigasyon yapamadım haritalarda zaen bütün özellikler gitti açınca sadece arama ve çıkış seçenekleri çıkıyor..yeni gelen sürüş programına tıklıyorum hedef belirle, eve sür, ve sadece sür seçenekleri çıkıyor hedef belirle diyorum ama gideceğim noktayı haritadan seçme yok..

uribaju

uribaju

Üye
bende güncelleme hiçbirşekilde çıkmadı c7lere kararlı sürümü yayınlayacaklar büyük ihtimal en iyiside o zaten.

uribaju

uribaju

Üye
c7 kullanıcıları bunu yüklesinler yeni harita güncelleştirmesi için işe yarayabilir ben de denedikten sonra haberdar ederim.

Ekli dosyalar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
nokta atışı için haritalardan istediğin yeri seçip üzerine basıp yürü veya sür seçeneklerinden yapacaksın..bende çıkıyor valla

----------Eklendi @ 13:44:03 ---------- Yazıldı @ 13:43:17 ----------

sakın ha beta versiyon bu..bekleyin 1-2 güne düşer suite e

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
nokta atışı için haritalardan istediğin yeri seçip üzerine basıp yürü veya sür seçeneklerinden yapacaksın..bende çıkıyor valla

Bu beta ne oluyor deneme felan mı ?

uribaju

uribaju

Üye

birşey olmuyor merak etmeyin ben kurmayı denedim bir ekran geldi uygulamalar yükleniyor diye ama sonra uyarı geldi bağlantı sorunu diye iptal oldu ama 10mb yüklemiş birdaha denicem

duman61

duman61

Üye
ben daha dün akşam yükledim sonra bir deneme yaptım sorun yok hoşuma gitti yeni haritalar bence Ovi ile güncelleme yapmayın direk telefondan güncelleme yapın hata verme oranı daha az :D

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
birşey olmuyor merak etmeyin ben kurmayı denedim bir ekran geldi uygulamalar yükleniyor diye ama sonra uyarı geldi bağlantı sorunu diye iptal oldu ama 10mb yüklemiş birdaha denicem

Ben de de aynısı oldu o ekranda ağ sorunu yazıyor.

uribaju

uribaju

Üye
Ben de de aynısı oldu o ekranda ağ sorunu yazıyor.
evet şuan için ağ sıkıntısı yaşıyoruz lütfen daha sonra tekrar deneyiniz şeklinde bir mesaj ile karşılaştım ama 10mb yüklemiş kararlı sürüm için bekliyorlar sanırım

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
Belle diye ağlayasım var Belle :ağlarım:
büyük gün 18 i imiş bakalım ne olcak

ak42

ak42

Üye
arkadaşlar bende bişey soracam yardımcı olursaniz sevinirm c6.01 arama yaparken tuş kilidine giriyor sizde de öyle oluyor mu bi c6.01 dede gördüm sensör ekran karartmaya giriyor arama yapılacağında bu tuş kılıdi problemini düzelte bilir miyiz sizdede aynı oluyor mu

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
arama yaparken şrj ın gitmemesi için alınmış bir önlemdir tabi yakınlık sensörünün önünü kapatmadığınız sürece kararmaması lazım ekranın

ak42

ak42

Üye
yok sensörun onu kapalı değil bu sorun sinir bozuyor arama tuşuna basar basmaz tuşlar kilitleniyor

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm belle gelince düzelir şimdi format at diyecem felan ama 3 -5 gün için değmez (belle kesin geliyomuş gibi konuştum :ehe)

Üst Alt