Emil_Ceferli
Üye
arkadaşlar nokia suit ile mi yüklüyorsunuz yoksa telden direk mi ben bulamadım güncellemeyi
hayir telden gormuyor arkadash. Nokia suite ile bilgisayara baglaman gerekli
arkadaşlar nokia suit ile mi yüklüyorsunuz yoksa telden direk mi ben bulamadım güncellemeyi
Neden Satma gereği Duyuyorsun ki?ben spb shell 3d ni 1 bucuk ay once aldim. Shimdi belle cikicak. Satiyorum ))))) varmi alan?
Konu içeriği Güncellenmiştir(Biraz Geç oldu ama direkman son sayfaya tıklayıp sorunlarını yazalar için paylaşıyım dedim.Şikayet ettiğimden değil boşuna zaman kaybetmesinler diye yazdım.)
----------Eklendi @ 23:53:52 ---------- Yazıldı @ 23:52:21 ----------
Neden Satma gereği Duyuyorsun ki?
Konu içeriği Güncellenmiştir(Biraz Geç oldu ama direkman son sayfaya tıklayıp sorunlarını yazalar için paylaşıyım dedim.Şikayet ettiğimden değil boşuna zaman kaybetmesinler diye yazdım.)
----------Eklendi @ 23:53:52 ---------- Yazıldı @ 23:52:21 ----------
Neden Satma gereği Duyuyorsun ki?
bizim kaçırılan deniz otobüsünden haber var mı..bilmiyorum. Bi shey soruyim. Ben o activation kodunu yayinlarsam, ilerde kimlerse kullanip da yakalanirlarsa bana bi ziyan gelirmi? Yani, benim kullandigim spbnin kodu siyah listeye duse bilirmi?
hemşo terminale yakınmışsınızbizim kaçırılan deniz otobüsünden haber var mı..

Ben tam olarak bilmiyorum ama öyle olmasa zaten yayınlardı bir kaç kişi
----------Eklendi @ 00:18:05 ---------- Yazıldı @ 00:13:57 ----------
Durum Aynı![]()
ilk olarak burda. Netde daha kimse yayinlamadi. Korktularmi, ya kimse almadimi bilmiyorum. En buyuk ihtimal az satilmasi. Symbian 3 icin oldugu icin. Her kes belleyi bekliyor ya da leaked falan kullaniyorşu forumda e7 olan birini buldum sonunda hocam sık uğra yahu beni yalnız bırakmaama bakicaam. Sizler icin belki yayinlarim bi kac guneilk olarak burda. Netde daha kimse yayinlamadi. Korktularmi, ya kimse almadimi bilmiyorum. En buyuk ihtimal az satilmasi. Symbian 3 icin oldugu icin. Her kes belleyi bekliyor ya da leaked falan kullaniyor

şu forumda e7 olan birini buldum sonunda hocam sık uğra yahu beni yalnız bırakma![]()
ne istesen sora bilirsin. Ben bu mereti ilk ciktigi gun olmasa da ciktigi hafta aldim
cok sheyini biliyorumabicim ben hep burdayim.ne istesen sora bilirsin. Ben bu mereti ilk ciktigi gun olmasa da ciktigi hafta aldim
cok sheyini biliyorum

evett o biraz absürt oluyor gerçekten yanındakiler o telefon mu lan fln demişti iphone nu olanlar bile eline alıp incelemişti dokunmatiğini beğenmeselerde amoled lan bu 3gs ten iyi diodum sesi kesiolardıyok ya onun da yontemi var. Acarken hafif kaldir onu. Kendine dogru ey. Nasil desem... Ekrani asagi dogru tut bir az. 45 derece gibi. 2 parmakla ac. Bak gor nasil aciliyor.
----------Eklendi @ 03:01:40 ---------- Yazıldı @ 02:59:40 ----------
ha bi de yanimizdakilara gelince... Cikarip da 2 kelime tamam geliyorum yazmak icin klavyeni acip yazmiyicaksin da... Etrafindakilarin hepsi donup bakmiyicak da onun neresi telefon oldu ))))

şimdi kaç olmuştur allah bilir
evett o biraz absürt oluyor gerçekten yanındakiler o telefon mu lan fln demişti iphone nu olanlar bile eline alıp incelemişti dokunmatiğini beğenmeselerde amoled lan bu 3gs ten iyi diodum sesi kesiolardı
----------Eklendi @ 01:12:52 ---------- Yazıldı @ 01:12:24 ----------
ha buarada hocam ben yurt dışından aldım telefonu 800 tl fln dışimdi kaç olmuştur allah bilir
![]()
ben yeni ciktiginda Bakuden 730 manata (1400tl) almisdim. Shimdiyse 1000 lira. Turkiyede kac bilmiyorum. Agustosda trabzonda gordum bir magazada 1900 liraydi. 1900 ! )) o zaman qurur duydum telefonumla )) bi sey lazim olursa sor ben burdayim ok