Curve 9300 3G Vodafone Internet Bağlantısı

Sponsorlu Bağlantılar

djbareton

Üye
    Konu Sahibi
Curve 9300 3G Vodafone Internet Bağlantısı
Elimde Vodafone İş Ortağım kampanyasından alınmış bir Curve 3G var. Ancak lanet olsun ki bu telefonun hiçbir nimetinden faydalanamıyorum.

Problem 1 : Telefonda Os 5 Vodafone yazılım yüklü. Ve sadece Vodafone sim kartla açıldığı için ben kişisel hattımı Vodafone'a taşıdım. Mep kodu kıran programlar veya satın alma opsiyonu var sanırım. bu Mep kodunu en kısa yoldan nasıl halledebilirim?

Problem 2 : Mep kodu kırmak yerine bu telefon için çıkmış olan Os 6 yı hiç bir türlü yükleyemedim. Telefonu bağlayıp resmi siteden güncelleştirme yapamıyorum. Bunu en kısa yönden çözmenin formulu ?

Problem 3 : Vodafone servis ayarlarını yapamıyorum. My Vodafone 'a üye oldum. Ancak bu telefonun modeli gözükmüyor bile. Diğer modellerinin bile Gprs , Mms , Wap vs ayarlarını göndermiyor. Bunu nasıl halledebilirim?

Problem 4: Wifi üzerinden indirdiğim Twitter , Facebook uygulamaları çalışıyor. Ama Facebook'a girmiyor. Sorun yine servis sağlayıcısı ayarları. Bu ayarları TCP/IP bölümünden manuel denedim o da cacık çıktı.

Problem 5: Cihazımda yüklü olmasına rağmen Maps iconunu göremiyorum.

Daha birçok sorun var cihazla ilgili aklımda. Ancak şimdilik bu kadar yeterli. Bana ne önerirsiniz? Bi telefoncuya götürüp garantisinin bozarak para bayılmak istemiyorum. Delirmek üzereyim. bir bile bana yardım ederse sevinirim.

djbareton

Üye
    Konu Sahibi
Elimde Vodafone İş Ortağım kampanyasından alınmış bir Curve 3G var. Ancak lanet olsun ki bu telefonun hiçbir nimetinden faydalanamıyorum.

Problem 1 : Telefonda Os 5 Vodafone yazılım yüklü. Ve sadece Vodafone sim kartla açıldığı için ben kişisel hattımı Vodafone'a taşıdım. Mep kodu kıran programlar veya satın alma opsiyonu var sanırım. bu Mep kodunu en kısa yoldan nasıl halledebilirim?

Problem 2 : Mep kodu kırmak yerine bu telefon için çıkmış olan Os 6 yı hiç bir türlü yükleyemedim. Telefonu bağlayıp resmi siteden güncelleştirme yapamıyorum. Bunu en kısa yönden çözmenin formulu ?

Problem 3 : Vodafone servis ayarlarını yapamıyorum. My Vodafone 'a üye oldum. Ancak bu telefonun modeli gözükmüyor bile. Diğer modellerinin bile Gprs , Mms , Wap vs ayarlarını göndermiyor. Bunu nasıl halledebilirim?

Problem 4: Wifi üzerinden indirdiğim Twitter , Facebook uygulamaları çalışıyor. Ama Facebook'a girmiyor. Sorun yine servis sağlayıcısı ayarları. Bu ayarları TCP/IP bölümünden manuel denedim o da cacık çıktı.

Problem 5: Cihazımda yüklü olmasına rağmen Maps iconunu göremiyorum.

Daha birçok sorun var cihazla ilgili aklımda. Ancak şimdilik bu kadar yeterli. Bana ne önerirsiniz? Bi telefoncuya götürüp garantisinin bozarak para bayılmak istemiyorum. Delirmek üzereyim. bir bile bana yardım ederse sevinirim.

Arkadaşlar az önce Vodafone Müşteri Hizmetleri ile görüştüm. BIS hesabı olmadan hiçbirşekilde internete bağlanamayacağımı söylediler. Bu nasıl bir mantıktır. Ayda 16.90 faturalılara kitlerken , aynı hizmeti 6.90 'a faturasızlar kullanıyor. Yokmudur bunun bir formülü , BIS olmadan internet kullanmak istiyorum kardeşim. Ne kullanıyosam onu ödemek istiyorum.

djbareton

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sıkıntılarımın bir çoğu çözüldü , ama 2 gün kafayı yedim. Önce telefonu wipe ettim , sonra OS 6 yükledim :) bkz. http://www.maxicep.com/blackberry-g...adim-resimli-anlatim-en-kolay-yol-475595.html Tabi Yusuf Emre'ye teşekkür etmem gerekir düşündüğümden kolay oldu.

Sonra Vodafone'un sitesinden online işlem menusü'ne girdim. Hat işlemlerim > Servis Tercihlerim menüsünden MMS , 3G , Wap / Gprs gibi bütün servisleri açtım. Telefonuma onay mesajı geldi hemen. Telefona restart attım. (Bataryayı söküp takın) Telefonu açtıgımda 3g yazısını görünce oldu dedim. sonra Telefondan Seçenekler > Gelişmiş Seçenekler > TCP / IP ' yi açtım. Yine restart attım oldu. Artık Blackberry AppWorld'e de giriyorum Facebook , Twitter , Gmail vs uygulamalarınada. :)

Yani anlaşılan o ki , BIS olmadan da Blackberry'den 3G hızında bağlantı yapmak mümkün. Freezone oldugum için 10 ay boyunca aylık 100 mb hediye artı Freezone 'lu lara özel Aylık 250mb 7 tl'ye abone oldum. Genç arkadaşlara tavsiye ediyorum.

kotubocek

Üye
ben de vodafone abonesiyim, kampanyadan curve 9300 3g aldım hem bis aboneliğim hem de vodafone dan sınırsız internetim var, interneti kullanırken bir süre sonra bana adil kullanım kotasına ulaştınız diye mesaj geliyor, bu bis harici interneti kullandığım anlamına geliyor, fakat ne eşime ait vodafone hattını taktığımızda internete giremiyor ki eşimde de sınırsız internet var, eşim vodafona gittiğinde hiçbir şekilde internete giremeyeceğini söylemişler, madem öyle neden ve nasıl oluyor da benim hattım takılıyken bis yerine diğer internetten kullanıyor? saçmalık çok :S

Takipçi Satın Al

Üst Alt