Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güncelleme hakkında c6-01
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
calypso16
Üye
Konu Sahibi
güncelleme hakkında c6-01
telefonumu yeni aldım v24 yüklü geldi v25 yüklemeli miyim yükleyenlerin cok sıkıntı çektiklerini okuyorum ? Peki telefon üzerinden güncellesem olur mu?
qsaw
Üye
telefon üzerinden güncellemek pek önerilmiyor fakat 1mb lık bir şey içinde yazılım yeniden yüklenmez yakında belle çıkacak zaten ben yükledim her hangi bir sorun yok.Hatta aksine sorunlar düzeltilmiş ama zaten belle gelecek inş. 1 hafta içinde sana kalmış belle yi yükleyeceksen pek gerrek yok gibi geliyor ama sadece 1 mb 2dk ye günceller telden
telefon üzerinden güncellemek pek önerilmiyor fakat 1mb lık bir şey içinde yazılım yeniden yüklenmez yakında belle çıkacak zaten ben yükledim her hangi bir sorun yok.Hatta aksine sorunlar düzeltilmiş ama zaten belle gelecek inş. 1 hafta içinde sana kalmış belle yi yükleyeceksen pek gerrek yok gibi geliyor ama sadece 1 mb 2dk ye günceller telden