güncelleme hakkında c6-01

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme hakkında c6-01
telefonumu yeni aldım v24 yüklü geldi v25 yüklemeli miyim yükleyenlerin cok sıkıntı çektiklerini okuyorum ? Peki telefon üzerinden güncellesem olur mu?

qsaw

qsaw

Üye
telefon üzerinden güncellemek pek önerilmiyor fakat 1mb lık bir şey içinde yazılım yeniden yüklenmez yakında belle çıkacak zaten ben yükledim her hangi bir sorun yok.Hatta aksine sorunlar düzeltilmiş ama zaten belle gelecek inş. 1 hafta içinde sana kalmış belle yi yükleyeceksen pek gerrek yok gibi geliyor ama sadece 1 mb 2dk ye günceller telden

----------Eklendi @ 00:38:25 ---------- Yazıldı @ 00:37:14 ----------

tel inş. c6-01 dir çünkü c5 03 de s^3 olduğunu sanmıyorum

benighted

benighted

Üye
bence guncellemelisin qt hatalari duzeltilmis.evet tel.den de guncellesen de olur.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
telefon üzerinden güncellemek pek önerilmiyor fakat 1mb lık bir şey içinde yazılım yeniden yüklenmez yakında belle çıkacak zaten ben yükledim her hangi bir sorun yok.Hatta aksine sorunlar düzeltilmiş ama zaten belle gelecek inş. 1 hafta içinde sana kalmış belle yi yükleyeceksen pek gerrek yok gibi geliyor ama sadece 1 mb 2dk ye günceller telden

----------Eklendi @ 00:38:25 ---------- Yazıldı @ 00:37:14 ----------

tel inş. c6-01 dir çünkü c5 03 de s^3 olduğunu sanmıyorum

belle 1 hafta içinde gelecekmi :hmmm

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler fikirleriniz için telefon baya hızlı en iyisi bekleyeyim biraz

SilentOne

SilentOne

Üye
nerden biliyo millet 18inde geliceğini onu anlamıyom bn yha

faruk26kuraf

Üye
24 sürumu sorunlu 25 hatalar giderilmiş cok kullanıslı

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
yaptım sonunda güncellemeyi ovi süit hata verdi devamlı, cepten güncelledim,7370 yaptım sonrada yazılım güncellemesi tamamdır evet güzel oldu.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
olm gidin belleli c7 nin oldugu videoyu izleyin anlarsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt