MaxiRetail Olsa?

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MaxiRetail Olsa?
Evet arkadaşlar MaxiRetail olsa katılmak ister misiniz? Kısaca şöyle anlatayım. Herkesin kolayca para yatırabileceği bir hesap alıp, o hesaba para göndermeniz halinde Nokia Mağaza'dan uygulama, oyun, tema vb. içerikleri Signed olarak kolayca yüklemenizi sağlayan bir sistem. Bu sistem gerçekleşirse şöyle olacak: Tek bir Nokia hesabından içerikler satın alınacak ve ücret ödeyen herkes o içerikten faydalanacak. Yani içerikler ortak hesaptan satın alınıp, ödeme yapan herkes ile paylaşılacak. Bu sadece bir fikirdir. Yorumlarınızı göre şekillenecektir. LÜTFEN GEREKSİZ YORUM YAPMAYINIZ!

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Güzel fikir ama bi uygulama 10 kez indirilmiyor mu en fazla sensation usta ? ücretli olan uygulama

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güzel fikir ama bi uygulama 10 kez indirilmiyor mu en fazla sensation usta ? ücretli olan uygulama

İçerik tek hesaptan sadece 1 kere indirilecek. Siz mağazadan indirmeyeceksiniz. Biz dosyayı upload edeceğiz. O yüzden sorun yok :oke:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ha tamam güzel fikir

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Güzel fikir. Ama bence bi program geliştirilmeli symbian^3 için direk oraya güncellenmeli.

mıttık

Üye
aynen iphone nun jailbreak indeki gibi uygulama indirme için bi program oluşturulsa ve bütün cfw lere filan eklense güzel olur

lprmrtkck

Üye
bence nokia onu düşünmüştür diye düşünüyorum(telefonunun oviye girdiğinde farklı sistemlerde aynı oyun olduğunu saptayacaktır).aksi durumda güzel fikir

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güzel fikir. Ama bence bi program geliştirilmeli symbian^3 için direk oraya güncellenmeli.
Sistem geliştirilirse neden olmasın :)

bence nokia onu düşünmüştür diye düşünüyorum(telefonunun oviye girdiğinde farklı sistemlerde aynı oyun olduğunu saptayacaktır).aksi durumda güzel fikir

Bunu saptaması imkansız. Ama tabii bazı uygulamalarda oluyor. Sadece 1 kişi kurabiliyor. Örneğin; SPB Mobile Shell 3D

gokaycan

Üye
uygulamalar tek bir hesaptan 1 kere indirilecek ve upload edilip verilecek diyorsun. 1 uygulama için 5 kişi yatırdığını düşünelim. Uygulama 5 tl olsun. Nokiaya 5 tl ödendiği zaman geriye kalan 20 tl kimin cebine kalıyor ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulamalar tek bir hesaptan 1 kere indirilecek ve upload edilip verilecek diyorsun. 1 uygulama için 5 kişi yatırdığını düşünelim. Uygulama 5 tl olsun. Nokiaya 5 tl ödendiği zaman geriye kalan 20 tl kimin cebine kalıyor ?
Bu sistem uygulama uygulama olmayacak. Mesela 5 kişi 5 TL yatırdı diyelim. Bu toplanan parayla kaç tane uygulama alınabiliyorsa alınacak ve bunu 5 kişi kullanacak. Zaten diğer türlü dediğiniz gibi olsa herkes kendi alır, böyle bir sisteme de gerek kalmaz. Mantık tek alım, çoklu kullanım :oke:

qsaw

qsaw

Üye

e herkes 1 tl verir olur biter

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yada 5 versim 20 tl olur 20 tlye 5-6 uygulama iner sensation usta mantıklı söylüyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne kadar çok kişi olursa o kadar az ücret ödeyip içeriklere sahip olursunuz. Ama az kişi olursa durum farklı.

gokaycan

Üye
Bu sistem uygulama uygulama olmayacak. Mesela 5 kişi 5 TL yatırdı diyelim. Bu toplanan parayla kaç tane uygulama alınabiliyorsa alınacak ve bunu 5 kişi kullanacak. Zaten diğer türlü dediğiniz gibi olsa herkes kendi alır, böyle bir sisteme de gerek kalmaz. Mantık tek alım, çoklu kullanım :oke:

O zaman mantıklı bir sistem. Biraz çaba gösterilirse yazılacak ufak bir uygulama ile her şeyi cep telefonundan halledebiliriz. E-ticaret mantığı ile uygulama üyelikli olur. Parayı belirlenen hesaba yatırınca uygulamadaki hesabına kredi yüklenir. Ve istediği zaman alacağı bir uygulama için hesabından kredi düşülerek uygulama yollanır. Alışveriş bu şekilde olabilir. Böylece her alım için bankaya gitmek için kimse uğraşmaz.

JustADreamer

JustADreamer

Üye
Sensation : Bu olaya bulaşırsan ortalık karışır . Ben soyliyeyim :)
Arkadaşlar Turkcell bayisine gidiyorsunuz . cepte para kart var beş tl karşılığı alıyorsunuz içine ne kadar yüklerseniz o kadar kullanıyorsunuz . . Benim dayım garanti bankasında müdür . Ona sordum hani kredi kartı gibi eksiye düşüyor mu diye. Hiçbir riski yok . Eksiye de düşmüyor . Ovi dahil bütün internetten satış yapan sitelerde bu kartı kullanıyorsunuz . Ama her ne kadar karşı olsamda ben de telefonu hackledim. Neden diye sorarsanız Ovi sağlam değil . Ben Gravity uygulamasıni aldım on altı liraya . Sonra telefona format attım . Parayla aldığım galatasaray uygulamasıni kurarken Gravity kurulmadı . Indirme hatası indirsede yükleme hatası . Gitti para .bir süre sonra da max indirme denemesi dedi. Adı üstünde deneme kendi de biliyo yüklenmedigini :) :) bu vesileyle pc kullanmadan hack yaptım rahatım :) şimdi Gravity kurdum hiç sıkıntı yok :) söyle ki Ovi sağlam bir store değil :) öyle ışte bilin istedim :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bence güzel uygulama ama kimin para yatırıp yatırmayacağını bilmiyecez ve yatırmayanlar indiricek beleşe

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
İyi tamamda mobil ödeme falan olsa daha iyi değil mi herkes bankayamı gitmeli

distakjo

distakjo

Üye
para yatıranlar linkleri paylaşırsa? Çok güzel fikir genede.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sensation : Bu olaya bulaşırsan ortalık karışır . Ben soyliyeyim :)
Arkadaşlar Turkcell bayisine gidiyorsunuz . cepte para kart var beş tl karşılığı alıyorsunuz içine ne kadar yüklerseniz o kadar kullanıyorsunuz . . Benim dayım garanti bankasında müdür . Ona sordum hani kredi kartı gibi eksiye düşüyor mu diye. Hiçbir riski yok . Eksiye de düşmüyor . Ovi dahil bütün internetten satış yapan sitelerde bu kartı kullanıyorsunuz . Ama her ne kadar karşı olsamda ben de telefonu hackledim. Neden diye sorarsanız Ovi sağlam değil . Ben Gravity uygulamasıni aldım on altı liraya . Sonra telefona format attım . Parayla aldığım galatasaray uygulamasıni kurarken Gravity kurulmadı . Indirme hatası indirsede yükleme hatası . Gitti para .bir süre sonra da max indirme denemesi dedi. Adı üstünde deneme kendi de biliyo yüklenmedigini :) :) bu vesileyle pc kullanmadan hack yaptım rahatım :) şimdi Gravity kurdum hiç sıkıntı yok :) söyle ki Ovi sağlam bir store değil :) öyle ışte bilin istedim :)
Evet sizde haklısınız ama zaten böyle bir sorun olmayacak. 1 kere indirilcek ve upload edilcek. Yani limit doldu gibi bir sorun yok :) . Ve bu sistemde belki 1 içerik alacağınız parayla 5 içeriğe sahip olacaksınız.

Takipçi Satın Al

Üst Alt