MaxiRetail Olsa?

Sponsorlu Bağlantılar

dangerock

Üye
Güzel fikir, ben de katılırım.

m542tf

m542tf

Üye
katılımcı sayısında artış var güzel

distakjo

distakjo

Üye
bi liste oluşturup beni de yazın :)

projectmaximo

projectmaximo

Üye
bence maximağaza uygulaması yazılmalı.öyle çok ahım şahım bi şey olmasına gerek yok.görsellikten ziyade işlevsel olsun yeter.sitedeki tüm uygulamalar oraya konulsun ve kategorilensin.burdaki kullanıcı adı ve şifremizle giriş yapalım.ücretli uygulamaları kimin ne kadar süre indirebileceğini sistem takip etsin.
Biliyorum böyle söylemesi kolay ama forumda uygulama yazabilen arkadaşlar var.bi arkadaş okey uygulaması falan yazıyor ve onu yazabilen böyle bir uygulama da yazabilir bence.hatta gerekirse belli bir miktar parasal destek de veririz o arkadaşlara.sonuçta o kadar emek ve vakit harcayacaklar..
olmaz mı?

fatih54102

fatih54102

Üye
ama flash la olmaz ki

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdilik profilimde yazan telefonu alamadığım için projeyi durdurmuş bulunuyorum. Çünkü telefon olmadan satın alma olamıyor. Yorum yazan herkese teşekkür ediyorum. İki gün daha yorum yapmanız için konu açık kalacak ve sonrasında bir gelişme olana kadar da konu kapalı kalacak.

• Beğen
Tepkiler: m542tf
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İnşallah telefonu 2 gün içinde alırsın da konu hep açık kalır Sensation :naughty:

spartuas

spartuas

Üye
Şimdilik profilimde yazan telefonu alamadığım için projeyi durdurmuş bulunuyorum. Çünkü telefon olmadan satın alma olamıyor. Yorum yazan herkese teşekkür ediyorum. İki gün daha yorum yapmanız için konu açık kalacak ve sonrasında bir gelişme olana kadar da konu kapalı kalacak.

Hacı telefon yapıyoruz wwoww :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt