Güncelleme Geldi Sürüş Haritaları

Sponsorlu Bağlantılar

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakmayın güncellemeyi görünce önce bütün telefonlarda denmek aklıma gelmedi.:ahBir dahaki sefere önce deneyip koyarım.

Ama ben forum da genelde görmediğim için gerek duymadım heralde ama özür dilerim bir dahakine büyük harflerle dendiğim telfonları yazacağım

ozgurde

Üye
ya kardeş bende senden özür dilerim kırdıysam ama güncelleme yaptınız e o zaman başlık açıp bana neden gelmedi diyenlere neden bakmıyorsunuz:)
neyse gecen güzel olsun iyi geceler.

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
iyi geceler...

Mayk29

Mayk29

Üye
bende hata vermedi türkiye haritası sadece güncelledi n8 25 007 gayet basarılı oldu

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
işletim sistemi güncellenmeden yani belle duyurulmadan güncellemesi çıkıyor bu ne saçma iş ya :)

Nokia iyice saçmalamaya, her işi yarım yamalak yapmaya başladı.
Bugüne kadar Nokia ve Symbian'ı savunduk, arkasında durduk.
Ama giderek yavaşlaması, yaptığı işleri yarım yamalak yapması yüzünden kafalarda artık soru işaretleri belirmeye başladı.
Nokia'yı ne kadar sevsek de "Android'e geçme" fikri bir seçenek olarak belirmeye başladı açıkçası.
Nokia "Symbian"ın belini doğrultmak bir yana dursun, yaptığı işleri de yarım yamalak yapmaya başladı.
Elop'u Nokia'nın başına kim getirdiyse, batırması için getirmiş anlaşılan.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende bu yapılan yarım yamalak işlerden sonra c6-01 aldığım gün için ''keşke wildfire s alsaydım'' diyorum bazen kendi kendime..

deli oğlan

Üye
bana şimdi geldi güncelleme yükledim sorunsuz kullanıyorum arkadaşlar..çok güzel olmuş :)

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
bende yükledim hiç bir sorun yok

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C7 de hava durumu yok ?

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
C7 de hava durumu yok ?

Bir daha bak güncellemeler bu gün gelende olması lazım

----------Eklendi @ 16:34:15 ---------- Yazıldı @ 16:23:18 ----------

bu gün gelen güncellemeler de hatlar giderildi ben şuanlık c6-01 de denedim c7 elime geçicek bir kaç saat sonra c7 yede o zaman bakıcam

----------Eklendi @ 16:38:22 ---------- Yazıldı @ 16:34:15 ----------

vede dün bazı kişilere güncelleme gelmemesi galiba bu güncellemenin hatalı olmasından dolayı güncellemeyi kaldırdılar bu gün doğrusunu koydular

_ardaa

_ardaa

Üye
Yeni 3.08 nasıl olmuş kullanan var mı? biraz yorum alabilir miyiz? artık birşey güncellemeden önce kırk kere düşünüyoruz güncellemeye korkar olduk Anna ile resmen hakaret niteliğinde güncelleme sundular yetmedi ardından 25.007 güncellemesi sundular onu sunmaları bile 1 ay sürdü ve ben halen 25.007'ye güncelleyemiyorum pc'den, harita güncellemeleri sundu bozuk çıktı resmen artık telefon aman çalışsın arayanlar bana ulaşsın da güncelleme yada başka birşey istemiyorum demeye başladım ben.

Bu yeni versiyondan memnun olan var mı? navigasyon nasıl konum bulması ne kadar sürüyor gelişme var mı o konuda, serbest sürüş modunda saçma alakasız konumları gösterme sorunu çözülmüş mü? yada yine serbest sürüş modunda konumu gösteren kırmızı nokta hareket halindeyken halen zıplayarak mı ilerliyor kasılma var mı? kullanan arkadaşlar bu sorularıma cevap verirlerse çok sevinirim.

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
Yeni 3.08 nasıl olmuş kullanan var mı? biraz yorum alabilir miyiz? artık birşey güncellemeden önce kırk kere düşünüyoruz güncellemeye korkar olduk Anna ile resmen hakaret niteliğinde güncelleme sundular yetmedi ardından 25.007 güncellemesi sundular onu sunmaları bile 1 ay sürdü ve ben halen 25.007'ye güncelleyemiyorum pc'den, harita güncellemeleri sundu bozuk çıktı resmen artık telefon aman çalışsın arayanlar bana ulaşsın da güncelleme yada başka birşey istemiyorum demeye başladım ben.

Bu yeni versiyondan memnun olan var mı? navigasyon nasıl konum bulması ne kadar sürüyor gelişme var mı o konuda, serbest sürüş modunda saçma alakasız konumları gösterme sorunu çözülmüş mü? yada yine serbest sürüş modunda konumu gösteren kırmızı nokta hareket halindeyken halen zıplayarak mı ilerliyor kasılma var mı? kullanan arkadaşlar bu sorularıma cevap verirlerse çok sevinirim.

Destur daha bugün geldi doğru düzgün tellere dün gelen hatlıydı ben c6-01 e kurdum şuanlık bir hata yok gelişmeleri konunun ilk sayfasına resimle koydum bakabilirsin.

_ardaa

_ardaa

Üye
Destur derken? güncelleme geldikten 1 hafta sonra mı inceliyorsunuz Nokia'ya pek güvenim kalmadı yoksa günceller 10 dk da tüm detayları yazardım işletim sistemi değil altı üstü harita güncellemesi incelemesi 10dk sürmez, inceleyenlerden yorum alabilirsem sevinirim.

SilentOne

SilentOne

Üye
su hava durumu çok hoş be :P

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
destur u sürüş rehberi için söyledim yani onu incelemem çok mümkün değil fakat diğerleri gerçekten güzel hava durumuna bayıldım :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
hava durumu bitirdi beni telefona bir kez daha aşık oldum belle de geldi mi nikahıma alıcam telefonu :D

aras248

aras248

Üye
bende sendeki gibi hava durumu widgeti olmuyor.birde hava durumuna girerken bağlantı kurulamıyor diyor.wifide bağlı neden girmiyor?

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bu gün geleni yükledinmi ?

----------Eklendi @ 17:40:33 ---------- Yazıldı @ 17:39:55 ----------

bende sendeki gibi hava durumu widgeti olmuyor.birde hava durumuna girerken bağlantı kurulamıyor diyor.wifide bağlı neden girmiyor?

Bu gün hatası olmayan geldi onu yükledin mi bir bak istersen

aras248

aras248

Üye
biraz önce yükledim zaten.widgette hava durumu hariç diğer 4ü var

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
açıklamasını resmin üstünde yaptım
İşte Fotoğraflar:

Widgetler Eklenmiş Ayriyetten Uygulama Olarak Hava Durumu ve Harita Güncellemelerini de ekleyebilirsiniz.Diğerleri Artıya tıkladığınız anda Harita Uygulamaları Diye Çıkıyor.

.................

.....................................

Yani Hava Durumu Harita Güncellemelerini ve Burada ve Şimdiyi artı işaretine basıp kısayoolara tıklayarak yapabilirsiniz

Üst Alt