Ergenliğe Girirsem Ne Gibi Değişiklikler Yaşarım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Adam olaya girmiş (Üstteki herif). Lan şimdi organ felan konuşmayalım. Organın kontrolünün sağlanması bir tecrübe. Mesela sen aklını yönlendirdikçe ona kan gider. Şimdi Ban yemeden ayrılıyım buradan.

Lenneth

Üye
Davranışları kontrol etmek zor oluyor, çok sinirliyken düşündüğün bir şeyi sanki yapma. Pişman olup üzüleceğinin garantisini verebilirim.

Del Rey

Del Rey

Üye
Düşüncelerin çok çabuk değişir ve genelde kararsız olursun. Örneğin grafik tasarlıyorsun diyelim; bugün maviyi seçtiysen yarın sarı sana daha güzel gelebilir, tabi tam anlatmıyor bu örnek.

Lenneth

Üye
Düşüncelerin çok çabuk değişir ve genelde kararsız olursun. Örneğin grafik tasarlıyorsun diyelim; bugün maviyi seçtiysen yarın sarı sana daha güzel gelebilir, tabi tam anlatmıyor bu örnek.

Daha kötüsü insanların meslek seçimini bu dönemde yapması bekleniyor.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Panpacım ilk önce kilo ve boy olarak baya bi artış yaşarsın vücudunda kıllanma ve tüylenme olur bıyık sakal göğüs göbek kasık koltuk altı bacak gibi yerlerde bacak kıllarını kesinlikle kesme ama cinsel bölgeleri ve koltuk altındaki kılları kes cinsel organı sadece isemekle degil diger amaclarda kullanabilirsin simdilik kimseyle iliskiye girme düzenli olarak mastürbasyon falan durduk yere ereksiyon olabilir yani mesela okulda sıranda otrurken organın sertlesebilir omuzların genisler yapılanırsın sesin kalınlasır 10-15 yası arasında bozuk bi sesin olur cok fazla trip atarsın okula gitmek istmzsn fln

Aga burda yazanların çoğu oluyo kilomu alıcam yoksa vericemmi eğer alırsam (zaten alıyorum) ayvayı yedik Ereksiyon çok oluyo:ehe kıllanmalar (cinsel bölgede) geçen seneden beri var ama koltukaltı çooook az beli olmuyo bile tşk pnp

----------Eklendi @ 17:03:48 ---------- Yazıldı @ 17:03:14 ----------

Adam olaya girmiş (Üstteki herif). Lan şimdi organ felan konuşmayalım. Organın kontrolünün sağlanması bir tecrübe. Mesela sen aklını yönlendirdikçe ona kan gider. Şimdi Ban yemeden ayrılıyım buradan.

Adamım tamam sakin

----------Eklendi @ 17:04:44 ---------- Yazıldı @ 17:03:48 ----------

Anlasım yha kafa karışıklılığı çok olur helarde :/

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Öncelikle adam gibi yazmayıda öğren. Ben 1.5 senedir bu forumdayım daha yamuk yazı yazmadım.

'Patron

'Patron

Üye

12,60 12 buçuk düz hesap
,
12 buçuk falan sa yandın.
En olmadik yerlerde bir nedenden dolayi sekilden sekile girersin hatta bir sure ayaga kalkmazsin :ehe
Olum Mert çadırı kurarsın demek ıstıyo işte anla. :ehe

Biçok şeyi yazmışlar hatta ergenlığe daha yenı girmişler bile öğütler vermiş heyAllah m :)
Senden tek beklenılen şey var Abaza-Apaçi Olma liseli olman zorunlu ama bunu en az olarak atlatmaya bak.
Belgesellerede fazla takılma :ehe

• Beğen
Tepkiler: Mau5Trap
Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle adam gibi yazmayıda öğren. Ben 1.5 senedir bu forumdayım daha yamuk yazı yazmadım.

Tamm yha ben senin düzün yazıp yazmadığınla ililş bir söz etmedim O sakin ol sözüme laf ediyosan çok sinirli bir çıkış yaptığın için dedim aranızda kavga olcak sonra ban filan yersiniz ...

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Allahım ya, ban yiyecek mişiz. Ben dedim ki, yazını düzelt. Ben daha yamuk yazı yazmadım, sende alışmamalısın öyle yazmaya anlamında dedim ergen.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Yav Sende Takmışın Yazıya Onu sonuçta yöneticiler karar veriyo Uygunsuz olsaydı silerdi ona bakılırsa cinsel sağlık :naughty: konusuna git bak neler var ...:oke: Tamamı ergen(yaş aynı sonuçta)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bende cevap vereyim :D öncelikle kılların ve hislerin ortaya çıkar,hiç hissetmediğin şeyler.örneğin kızlardan hoşlanmaya başlarsın,davranışların aniden değişebilir,ve yine diğer arkadaşların dediği gibi aile ile çatışmalar başlar.başlarda sadece bunlar olur.bide liseye geçerken ve geçtikten sonra(7. sınıf ile 11. sınıf arasında) derslere ilgin azalır.9. sınıf falan ağır gelebilir o yüzden stres yapıp sigaraya başlayan arkadaşlarım da olmuştu,başlamanı tavsiye etmem.he bide şeyi unuttum,dalgada değişimler olur(dalga boyu,gerginliği,kıllar :D) boyu uzar,kıllar çıkar,gerginlik artar :D kısaca bunlar yani :D

• Beğen
Tepkiler: Burak

Lenneth

Üye
bende cevap vereyim :D öncelikle kılların ve hislerin ortaya çıkar,hiç hissetmediğin şeyler.örneğin kızlardan hoşlanmaya başlarsın,davranışların aniden değişebilir,ve yine diğer arkadaşların dediği gibi aile ile çatışmalar başlar.başlarda sadece bunlar olur.bide liseye geçerken ve geçtikten sonra(7. sınıf ile 11. sınıf arasında) derslere ilgin azalır.9. sınıf falan ağır gelebilir o yüzden stres yapıp sigaraya başlayan arkadaşlarım da olmuştu,başlamanı tavsiye etmem.he bide şeyi unuttum,dalgada değişimler olur(dalga boyu,gerginliği,kıllar :D) boyu uzar,kıllar çıkar,gerginlik artar :D kısaca bunlar yani :D

9. sınıf derslerine ağır diyen adam lütfen liseyi okumasın, bıraksın iş bulsun direk..

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
mangdaşire

mangdaşire

Üye
9. sınıf derslerine ağır diyen adam lütfen liseyi okumasın, bıraksın iş bulsun direk..
bunu aynı şekilde edebiyat hocamda demişti.ama sonuç olarak çalışınca yapılmayacak şey yok..

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
en kötü şey psikolojik değişimler.herkes derdi bende psikolojik değişme falan olmaz diye ama 1-2 yıl geçince anlıyorum :D mesala özentilik baslar bazılarında sigara falan.

• Beğen
Tepkiler: Burak
Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Sigara nın dumanını burnuma gelsin miğdem bulanır

'Patron

'Patron

Üye

Tamm yha ben senin düzün yazıp yazmadığınla ililş bir söz etmedim O sakin ol sözüme laf ediyosan çok sinirli bir çıkış yaptığın için dedim aranızda kavga olcak sonra ban filan yersiniz ...
Bu yazı ne lan, MAAT tan kovuldun.

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Konu Hitte 96 Cevap.

specialfortes

specialfortes

Üye
en kötüsü sivilcelerin başladığı dönem :) geçmiş olsun kardeşim

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Bende zaten sivilceler baş oldu. Hiç valla rahat bıraktım sıkmadan. Şimdi bişey yok fazla, geliyorlar gidiyorlar.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Arkadaşlar zaten genel sorunlardan ve olabilecek değişikliklerden bahsetmişler.

Benim sana söyleyebileceğim tek şey, yüzünde sivilcelerin çıkmaya başladığı dönem stresli bir dönem olacaktır senin için. Sakın sivilcelerle oynayayım deme yoksa ileride yüzün daha kirli olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt