Düşüncelerin çok çabuk değişir ve genelde kararsız olursun. Örneğin grafik tasarlıyorsun diyelim; bugün maviyi seçtiysen yarın sarı sana daha güzel gelebilir, tabi tam anlatmıyor bu örnek.
Panpacım ilk önce kilo ve boy olarak baya bi artış yaşarsın vücudunda kıllanma ve tüylenme olur bıyık sakal göğüs göbek kasık koltuk altı bacak gibi yerlerde bacak kıllarını kesinlikle kesme ama cinsel bölgeleri ve koltuk altındaki kılları kes cinsel organı sadece isemekle degil diger amaclarda kullanabilirsin simdilik kimseyle iliskiye girme düzenli olarak mastürbasyon falan durduk yere ereksiyon olabilir yani mesela okulda sıranda otrurken organın sertlesebilir omuzların genisler yapılanırsın sesin kalınlasır 10-15 yası arasında bozuk bi sesin olur cok fazla trip atarsın okula gitmek istmzsn fln
kıllanmalar (cinsel bölgede) geçen seneden beri var ama koltukaltı çooook az beli olmuyo bile tşk pnpAdam olaya girmiş (Üstteki herif). Lan şimdi organ felan konuşmayalım. Organın kontrolünün sağlanması bir tecrübe. Mesela sen aklını yönlendirdikçe ona kan gider. Şimdi Ban yemeden ayrılıyım buradan.
Düşüncelerin çok çabuk değişir ve genelde kararsız olursun. Örneğin grafik tasarlıyorsun diyelim; bugün maviyi seçtiysen yarın sarı sana daha güzel gelebilir, tabi tam anlatmıyor bu örnek.
,
12,60 12 buçuk düz hesap
Olum Mert çadırı kurarsın demek ıstıyo işte anla.En olmadik yerlerde bir nedenden dolayi sekilden sekile girersin hatta bir sure ayaga kalkmazsin![]()

Öncelikle adam gibi yazmayıda öğren. Ben 1.5 senedir bu forumdayım daha yamuk yazı yazmadım.
öncelikle kılların ve hislerin ortaya çıkar,hiç hissetmediğin şeyler.örneğin kızlardan hoşlanmaya başlarsın,davranışların aniden değişebilir,ve yine diğer arkadaşların dediği gibi aile ile çatışmalar başlar.başlarda sadece bunlar olur.bide liseye geçerken ve geçtikten sonra(7. sınıf ile 11. sınıf arasında) derslere ilgin azalır.9. sınıf falan ağır gelebilir o yüzden stres yapıp sigaraya başlayan arkadaşlarım da olmuştu,başlamanı tavsiye etmem.he bide şeyi unuttum,dalgada değişimler olur(dalga boyu,gerginliği,kıllar
) boyu uzar,kıllar çıkar,gerginlik artar
kısaca bunlar yani 
bende cevap vereyimöncelikle kılların ve hislerin ortaya çıkar,hiç hissetmediğin şeyler.örneğin kızlardan hoşlanmaya başlarsın,davranışların aniden değişebilir,ve yine diğer arkadaşların dediği gibi aile ile çatışmalar başlar.başlarda sadece bunlar olur.bide liseye geçerken ve geçtikten sonra(7. sınıf ile 11. sınıf arasında) derslere ilgin azalır.9. sınıf falan ağır gelebilir o yüzden stres yapıp sigaraya başlayan arkadaşlarım da olmuştu,başlamanı tavsiye etmem.he bide şeyi unuttum,dalgada değişimler olur(dalga boyu,gerginliği,kıllar
) boyu uzar,kıllar çıkar,gerginlik artar
kısaca bunlar yani
![]()
bunu aynı şekilde edebiyat hocamda demişti.ama sonuç olarak çalışınca yapılmayacak şey yok..9. sınıf derslerine ağır diyen adam lütfen liseyi okumasın, bıraksın iş bulsun direk..
Bu yazı ne lan, MAAT tan kovuldun.
Tamm yha ben senin düzün yazıp yazmadığınla ililş bir söz etmedim O sakin ol sözüme laf ediyosan çok sinirli bir çıkış yaptığın için dedim aranızda kavga olcak sonra ban filan yersiniz ...