Ergenliğe Girirsem Ne Gibi Değişiklikler Yaşarım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Ergenliğe Girirsem Ne Gibi Değişiklikler Yaşarım
Evet ne gibi değişikliklee yaşarım Ergenligi geçirmiş abilee ve son sönminde olan abiler siz iyi bilirsiniz.

:konus:

greenmile

greenmile

Üye
öncelikle yaş kaçtı?

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Kızlara ilgi duyarsın yanı karşı cinse bıyıkların sakaların belirgenleşir vucudunda tüylenmler olur. Kabus görüp yatagını ıslatırsın

• Beğen
Tepkiler: Burak
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Vücutun gelişir , boyun uzar , omuzların genişler , sesin kalınlaşır vb. şeyler :D

• Beğen
Tepkiler: Burak

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
girince görürsün

• Beğen
Tepkiler: Mareşal ve Şehriyar

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Çok pis ter kokarsın ama sen farketmezsin.Her gün duş al dostum.
Onun dışında biraz asabilik,dediğim dedik durumları olur.Aman anaya babaya kötü söz söyleme,sinirlenme sonra pişman oluyorsun.
Aldığın kararları bir daha gözden geçir,hemen uygulama!İyi düşün.Arkadaşlarının dediği her şeyi yapma gençliğin verdiği ateşle başını yakarsın :D

Onun dışında,fiziksel değişiklikler yukarıda denilenler gibidir.

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
düzenli jilet masrafı çıkar

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
He şimdi oldu işemek sanmıştım tırsım bi anda

*-king-*

*-king-*

Üye
elizabeth e başlarsın akabinde suratın mayın tarlasına dönmeye başlar kıllanmalar başlar vücudunda sakal bıyık artmaya başlar sesin kalınlaşır uzarsin

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Sevgi patlaması yaşarsın, dünyayı tost pempe görmeye başlarsın 24 25 yaşına kadar tos pempe görme sürer
sevdigim bir hayvanı beselemeni tavsiye ederim. Seni depresyon dikkat dagınıklıgından uzak tutar.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Hepsi denmiş

----------Eklendi @ 00:56:55 ---------- Yazıldı @ 00:56:00 ----------

Sivilce zor iş ya patlatma iz kalır bende hala var izleri uff :(

anılbaran

anılbaran

Üye
biz girdikte ne oldu ? ben sana anlatayım abicim kötü alışkanlıklar edinirsin ne olduklarını saymıyım sana kafan acayıp karısır,dersler zor gelir ve okulu asarsın belkide sınıfta kalırsın (ama azim edersen sınıfı gecersin ) arkadasların degişir dostlarını tanımassın onlarda degişir sen kendinşn degişmedigini sanarsın ama ilk basta kendin degişirsin .içinde hep bi sıkıntı olur daha cok gelecek kaygısı v.s kız arkadas olayına kafayı takarsın niye benim kız arkadasım yok dersin(kız arkadas konusunu abratma s.. de boşver) ilerde en uygun kız arkadası bulursun zaten daha gencsin keyfine bak .sana en basta sunu söyleyim arkadaslarına özenme sakın onlar gibi davranma kendin ol :oke: şimdilil bunları oku devam edecem :) :oke:

• Beğen
Tepkiler: Mau5Trap ve Burak
Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
bende iki belirti var sadece Sivilce ve bıyıklar çıkıyo .c

Revengeful

Emekli Yönetici
Kendini kesfetmeye baslarsin :ehe

• Beğen
Tepkiler: Mau5Trap ve Burak

Burak

Üye
önündekinin sadece işemeye yaramadığının farkına varırsın.

• Beğen
Tepkiler: Mau5Trap
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt