Türkiyede bir ilk lg optimus black 2.3.7 rom yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

sercikan

Üye
Telefona rom atmadan telefonundan bir tat alamazsın zaten. Ayrıca servislik bir sorun olduğunda eski orjinal romunu yükleyip dönderebilirsin. Cihaz hiç açılmasa ekrana götündü gelmese hatta ekranı kırılsa bile bile yinede rom (yada eski rom) yükleyebilirsin.
iyi bakalım bi atmaya çalışlayım atabileceğimmi bakalım bu arada bu romdan daha iyi bir rom varmı size göre....???*

sercikan

Üye
kardeş romu attım hızlandı farkettim ama okadar ahım şahımda bişey gelmedi daha sonra bide launcher proğramını attım çok feci hızlandı yağ gibi kayıyo resmen menü inanılmaz süper göründü gözüme ama çok süper oldu gerçekten.fakat bi sorun oldu şarjı çok çabuk bitiyo bunu anlamadım diyoduunuz şarjı çok az gidiyo feln bende öyle bişey olmuyo çok hızlı bitiyo.yüklediğim launcher proğ.dan olabilirmi sizce bi yardım edin bu şarjada bi çözüm yolu varmı????

y n s c n

y n s c n

Üye
Bu romu nereden hatırlıyorum acaba :hmmm

• Beğen
Tepkiler: leoncihan

xpity

Üye
    Konu Sahibi
Başka forumlara açtığım konulardandır, benim ben dmx :)

sercikan

Üye
Başka forumlara açtığım konulardandır, benim ben dmx :)
xpitiy:
kardeş romu attım hızlandı farkettim ama okadar ahım şahımda bişey gelmedi daha sonra bide launcher proğramını attım çok feci hızlandı yağ gibi kayıyo resmen menü inanılmaz süper göründü gözüme ama çok süper oldu gerçekten.fakat bi sorun oldu şarjı çok çabuk bitiyo bunu anlamadım diyoduunuz şarjı çok az gidiyo feln bende öyle bişey olmuyo çok hızlı bitiyo.yüklediğim launcher proğ.dan olabilirmi sizce bi yardım edin bu şarjada bi çözüm yolu varmı????

• Beğen
Tepkiler: leoncihan

xpity

Üye
    Konu Sahibi
xpitiy:

burayı sürekli takip et, romun versiyonları sürekli kendini güncelliyor. Bu rom daha stabil sürüm olarak çıkmadı, hatalarından arınarak her geçen gün yeni versiyon olarak karşımıza çıkıyor. Bu konudaki ile en son çıkan arasında baya versiyon oldu. şu an v13 var onu indirip eskisi gibi kurucaksın. Batarya olayı bende normal, fazla oyun oynamam, müzik dinlemem, internete girerim oda normal gidiyor.

sercikan

Üye
bendekide galiba v13 galiba dediğim gibi tek sıkıntı batarya ona bi çözüm varmı diye sordum mesela oyun vs.oynayınca çok hızlı bi şekilde bitiyo şarjı anlamadım gitti...

turkuaz12

Üye
http://cyanogenmod.googlecode.com/f s/update-cm-7.1.0-SelfKANG7-2-OptimusBlack-signed.zip
hocam buna tıkladığımda
404. That’s an error.The requested URL /files/update-cm-7.1.0-SelfKANG7-2-OptimusBlack-signed.zip was not found on this server.That’s all we know.

hatası veriyor yardım!!!!!

MURAT1425

MURAT1425

Üye
google de
update-cm-7.1.0-SelfKANG7-2-OptimusBlack-signed.zip
bu şekilde arama yap mediafire.com da olanı indir aynısıdır.

----------Eklendi @ 18:24:13 ---------- Yazıldı @ 18:23:11 ----------

buradan indirebilirsin

rdeniz5555

Üye
Htc ye uymazmı

turkuaz12

Üye
google de
update-cm-7.1.0-SelfKANG7-2-OptimusBlack-signed.zip
bu şekilde arama yap mediafire.com da olanı indir aynısıdır.

----------Eklendi @ 18:24:13 ---------- Yazıldı @ 18:23:11 ----------

buradan indirebilirsin

teşekurler

----------Eklendi @ 22:32:46 ---------- Yazıldı @ 20:53:35 ----------

rom manager an error occurred while attempting to run privileged commands evo

peki bu hata nedir?:d:

MURAT1425

MURAT1425

Üye
bilgim yok malasef

baris.aydin

baris.aydin

Üye
link gitmiş kaldırmışlar sanırım farklı bir adrese yükleyebilir misiniz acaba ??

rdeniz5555

Üye
lg veya samsung rom lar hc ye yüklenmez mi bilen var mı???

leoncihan

leoncihan

Üye
bi deniyelim bakalım ne olacak

leoncihan

leoncihan

Üye
KURULUM

Bilgisayarınızda usbler kurulu telefonunuz rootlanmışsa devam edebiliriz. =====> bu nedir abi

legolas29

legolas29

Üye
galiba evet

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve aviotor1

Üst Alt